نوبت دهی آنلاین مطب از بهترین پزشکان قلب و عروق در تهران

با مشاهده لیست پزشکان، آدرس و زمان حضور آنها، از بهترین پزشکان قلب و عروق نوبت اینترنتی دریافت کنید

جستجو در نتایج

تخصص

زمان نوبت

بیمارستان

جنسیت

نمایش پزشکان دارای مشاوره آنلاین

دکتر متخصص قلب و عروق

  • مرتب‌سازی براساس:
  • بیشترین رضایتمندی
  • منتخب
  • زودترین نوبت

دکتر قلب و عروق کیست و چه بیماری‌هایی را درمان می‌کند؟

دکتر قلب، پزشکی است که در تشخیص و درمان بیماری‌های قلب و اختلالات سیستم قلبی- عروقی تخصص دارد. همچنین می‌تواند عوامل خطر بیماری‌های قلبی در بیماران را مشخص کرده و اقدامات لازم جهت سلامت قلب و کارکرد سیستم گردش خون را انجام دهد. تشخیص بیماری قلبی یا عروقی معمولاً با معاینه پزشک عمومی در مراقبت‌های اولیه انجام شده و سپس به متخصص قلب ارجاع داده می‌شود. متخصص قلب علائم و سابقه پزشکی بیمار را ارزیابی کرده و آزمایشاتی را برای تشخیص قطعی بیماری تجویز می‌کند. سپس در مورد نحوه درمان و کنترل بیماری با شرایط موجود تصمیم می‌گیرد. اگر دکتر قلب عروق به این نتیجه برسد که بیمار نیاز به جراحی دارد، آن را به دکتر جراح قلب و عروق که در زمینه جراحی، قلب، ریه و رگ‌های خونی تخصص دارد، معرفی می‌کند. البته حتی زمانی که بیمار به سایر متخصصین ارجاع داده می‌شود، تا پایان عمل جراحی و بهبود کامل بیماری، وی را تحت مراقبت‌های ویژه خود قرار می‌دهد. از آنجایی که قلب یک رشته تخصصی پیچیده است، بنابراین بسیاری از متخصصان قلب و عروق در سایر زمینه‌های پزشکی تخصص دارند. همه متخصصان قلب، بر تشخیص، کنترل پزشکی بیماری (استفاده از داروها) و پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی تمرکز می‌کنند. آن‌ها در درمان حملات قلبی، نارسایی قلبی، بیماری دریچه قلب، آریتمی و فشار خون بالا متخصص هستند و در بیمارستان‌ها و همچنین مطب‌های خصوصی کار می‌کنند.

مشاهده بیشتر: مشاوره آنلاین دکتر متخصص قلب و عروق

تحصیلات متخصص قلب و عروق چگونه است؟

دکتر متخصص قلب و عروق معمولاً قبل از گرفتن تخصص مربوط به قبل، دوره پزشکی عمومی را می‌گذراند. در صورت قبول شدن در آزمون رزیدنتی و رسیدن به حد نصاب نمره، می‌تواند در دوره چهار ساله رزیدنتی قلب و عروق شرکت کند. یک متخصص قلب معمولی حداقل ۱۰ سال آموزش پزشکی را پشت سر می‌گذارد. بعد از اخذ مدرک تخصص در صورت تمایل می‌تواند در یکی از فوق تخصص‌ها و یا فلوشیپ‌های قلب ادامه تحصیل داده و تبدیل به فوق تخصص قلب و عروق شود. متخصصان قلب ممکن است در دانشگاه‌ها تدریس کنند و یا در بیمارستان‌ها و مطب‌های خصوصی مشغول به طبابت شوند. همچنین می‌توانند در آزمایشگاه‌ها به منظور کشف روش‌های درمانی جدید فعالیت کنند.

فوق تخصص‌های قلب و عروق کدامند؟

کلیه متخصصین قلب می‌توانند در یکی از دوره‌های فوق تخصص قلب شرکت کرده و مدرک فوق تخصص را اخذ کند. این فوق تخصص‌ها شامل موارد زیر هستند:

فوق تخصص اینترونشنال کاردیولوژی

در این فوق تخصص، پزشک قلب، با استفاده از کاتتر عملکرد قلب را بهبود بخشیده و آن را ترمیم می‌کند. فوق تخصص اینترونشنال کاردیولوژی، چگونگی وجود جریان الکتریکی درون بافت قلب و همچنین چگونگی گسترش آن (الگوی جریان خون قلب) را مورد مطالعه قرار می‌دهد.

فوق تخصص بیماری‌های مادرزادی قلب در بزرگسالان

پزشکان فوق تخصص بیماری‌های مادرزادی در زمینه ارزیابی و درمان افراد بزرگسال مبتلا به بیماری‌های قلبی مادرزادی تخصص دارند. در واقع آن‌ها با درمان و کنترل دائم بیماری قلبی مادرزادی، طول عمر و سلامت بیشتری را برای این بیماران به ارمغان می‌آورند.

فوق تخصص نارسایی قلب

پزشکان فوق تخصص نارسایی قلبی معمول به دنبال دلایل بروز حمله قلبی، تشخیص، درمان سریع و پیشگیری به موقع آن هستند.

فوق تخصص پیس میکر و الکتروفیزیولوژی

پزشکان فوق تخصص در این زمینه، از فنر قلب و یا پیس میکر برای ترمیم و باز نگه داشتن عروق بسته شده قلب و عروق کرونری استفاده می‌کنند. این متخصصین از انواع فنر‌های قلب برای باز کردن عروقی که به واسطه رسوب پلاک‌ها مسدود شده‌اند، استفاده می‌کنند.

فوق تخصص اکو یا اکوکاردیوگرافی

پزشکان فوق تخصص اکو، با بکارگیری امواج صوتی در دستگاه اکو، اقدام به تصویر‌برداری از قسمت‌های مختلف قلب می‌کنند. آن‌ها در زمینه انجام تست استرس اکوکاردیوگرافی به روش دینامیک و اکوکاردیوگرافی به روش دارویی (اکو مری، اکو اسپکل دو بعدی و سایر انواع اکو) تخصص دارند.

فوق تخصص اینترونشنال کاردیولوژی کودکان و نوزادان

این فوق تخصص دقیقاً مانند فوق تخصص اینترونشنال کاردیولوژی در بزرگسالان است که به ترمیم عروق به وسیله کاتتر در کودکان و نوزادان می‌پردازد.

فوق تخصص رادیولوژی مداخله‌ای (کاردیو اینترونشن)

این رشته در زمینه تفسیر تصاویر قلب و عروق ارگان‌های مختلف در بدن مانند تفسیر آنژیوگرافی قلب تخصص دارد و با استفاده از دستگاه‌های تصویربرداری تشخیصی مانند سی تی اسکن، فلوروسکوپی، سونوگرافی و‌ام آر آی تشخیص بیماری را انجام می‌دهد.

دکتر فوق تخصص قلب چگونه بیماری‌ها را تشخیص می‌دهد؟

بهترین متخصصین قلب معمولاً در ابتدای ویزیت بیمار، در مورد علائم بیماری و عادات و سبک زندگی و همچنین سوابق بیمار سؤال می‌کنند. آن‌ها همچنین به منظور تشخیص قطعی بیماری آزمایشاتی را تجویز می‌کنند که شامل موارد زیر هستند:

  • نوار قلب (electrocardiogram) (ECG)
  • کاتتریزاسیون قلبی (Cardiac catheterization)
  • سونوگرافی (sonography)
  • بیوپسی قلب (Heart biopsy)
  • سنجش استرس (Stress measurement)
  • اکو قلب (echocardiogram)
  • آنژیوپلاستی (Angioplasty)

این آزمایشات سلامت کلی قلب و عملکرد آن را ارزیابی می‌کند. هنگامی که متخصص قلب نتایج آزمایشات را تجزیه و تحلیل کرد، وضعیت بیماری را تشخیص داده و یک برنامه درمانی را تجویز می‌کند. متخصصین قلب در کنار تجویز روش‌های تشخیصی، بیمار را معاینه فیزیکی می کنند و آزمایش‌های خون و تست ورزش، استرس و... را تفسیر می‌کنند. پزشکان قلب، در مراحل اولیه بیماری سعی می‌کنند با تجویز دارو و توصیه در مورد تغییرات سبک زندگی مانند رژیم غذایی مناسب، کنترل وزن، مدیریت و کنترل استرس و فشار، بیمار را درمان کنند، اما در مراحل بعدی و شرایط حادتر بیماری با ارجاع بیمار به جراح قلب و کاشت دستگاه ضربان ساز و یا قرار دادن کاتتر قلبی (Cardiac catheters) و یا در صورت نیاز انجام عمل جراحی قلب باز، وضعیت بیمار را تحت نظارت قرار می‌دهند.

دلایل مراجعه به بهترین متخصص قلب در تهران کدامند؟

بیماری‌های قلبی علائم خاصی دارد که در صورت رویت هر کدام از این علائم باید به بهترین متخصص قلب در تهران مراجعه کنید. علائم بیماری‌های قلبی شامل موارد زیر هستند:

تنگی نفس (Shortness of breath) (Dyspnea)

سختی و ناتوانی در نفس کشیدن یکی از علایم اورژانسی و هشدار دهنده مشکلات قلبی است که فوراً باید در مورد درمان آن اقدام شود. اگر تنگی نفس دارید، فوراً با اورژانس تماس بگیرید.

سرگیجه (Vertigo)

سرگیجه احساس بی‌ثباتی است و معمولاً به عنوان حس گردش سر توصیف می‌شود. سرگیجه ممکن است در اثر ابتلا به بیماری‌های قلبی و یا فشار خون ناپایدار بروز کند.

غش کردن (faint)

غش را می‌توان به عنوان از دست دادن ناگهانی هوشیاری توصیف کرد. این عارضه که معمولاً به دلیل جریان کم خون به مغز ایجاد می‌شود، ممکن است جز علائم هشدار دهنده بیماری‌های قلبی باشد. سبکی سر و سرگیجه اغلب نشانه‌هایی از غش کردن افراد هستند. غش می‌تواند به دلایل مختلفی مانند قند خون پایین، حملات پانیک، کم خونی یا بیماری قلبی ایجاد شود.

درد قفسه سینه (Chest pain)

درد قفسه سینه که البته به عنوان آنژین صدری نیز شناخته می‌شود، اغلب زمانی رخ می‌دهد که قلب اکسیژن کافی دریافت نمی‌کند. احساس ناگهانی فشردن، سفتی یا فشار زیر استخوان سینه، گاهی اوقات به‌ شانه، بازوی چپ، پشت و فک نیز گسترش پیدا می‌کند. درد ناگهانی قفسه سینه همراه با تنگی نفس، خصوصاً بعد از یک دوره عدم تحرک از علائم هشدار دهنده بیماری‌های قلبی است. اگرچه همه درد‌های قفسه سینه آنژین نیستند، اما در صورت بروز درد در قفسه سینه باید هوشیار باشید و خیلی سریع به اورژانس و یا بهترین دکتر قلب در تهران مراجعه کنید.

تپش قلب (heart beat)

تپش قلب معمولاً به دو صورت بروز می‌کند. تپش قلب (ضربان سریع) که در این شرایط بیمار ضربان قلب بسیار سریع و تنگی نفس را تجربه می‌کند. کوبیدن نامنظم در قفسه سینه، که باعث احساس بال زدن در قفسه سینه به صورت نامنظم می‌شود. تمامی این علائم معمولاً در اثر بیماری‌های قلبی و یا شرایط اورژانسی بیماری‌های قلبی نظیر سکته قلبی و... به وجود می‌آید.

علائم هشدار دهنده سکته قلبی کدامند؟

اگر چه اکثر افراد با علائم بیماری‌های قلبی تا حد زیادی آشنا هستند، اما علائم دیگری نیز وجود دارند که در صورت وقوع باید سریعاً به متخصص قلب مراجعه کنید:

  • حالت تهوع، سرگیجه، ضربان قلب سریع یا تنفس سریع، گیجی، رنگ پریدگی یا تعریق زیاد
  • فشار خون بسیار پایین یا ضربان قلب بسیار پایین
  • احساس بال زدن در قفسه سینه
  • تپش قلب
  • فشار شدید، فشردن، درد یا ناراحتی در قفسه سینه
  • درد یا ناراحتی که در‌شانه‌ها، گردن، بازو‌ها یا فک منتشر می‌شود
  • درد قفسه سینه که شدیدتر می‌شود
  • درد قفسه سینه که با استراحت تسکین نمی‌یابد
  • عرق کردن، پوست سرد، لطیف و یا رنگ پریدگی
  • تنگی نفس
  • حالت تهوع یا استفراغ
  • سرگیجه یا غش
  • ضعف یا خستگی غیر قابل توضیح
  • نبض سریع یا نامنظم
  • درد در فک، گردن، قسمت بالایی پشت
  • گرفتگی صدا به دلیل فشار روی تار‌های صوتی
  • مشکل در بلع
  • اضطراب بدون دلیل

چگونه بهترین متخصص قلب در تهران را پیدا کنیم؟

برای پیدا کردن بهترین دکتر قلب تهران کافیست که به سایت درمانکده مراجعه کنید. درمانکده با هدف تأمین رفاه مشتریان و همچنین تسریع روند درمان بیماران، تیمی متشکل از بهترین متخصصین قلب در تهران را گرد هم آورده است. با مراجعه به سایت درمانکده و بررسی اسامی متخصصین قلب با سابقه در تهران بدون نیاز به داشتن شماره دکتر قلب و یا سایت دکتر قلب به راحتی می‌توانید بهترین متخصص قلب در تهران را پیدا کرده و نوبت ویزیت بگیرید.

خدمات بهترین دکتر فوق تخصص قلب در درمانکده

درمانکده به دلیل اضطرار درمان بیماران قلبی و با هدف تسهیل روند درمان، تیمی از بهترین متخصصین در تهران را دور هم گرد آورده است. اگر دچار هر یک از بیماری‌های قلبی هستید و یا علائم احتمالی بیماری‌های قلبی (تنگی نفس، ضربان نامنظم و...) را مشاهده کرده‌اید، در اسرع وقت می‌توانید به سایت درمانکده مراجعه کنید و روند درمان خود را پیگیری نمایید. درمانکده به منظور مداوای سریع و موثر بیماران، اقدام به ارائه خدمات مختلفی از قبیل نوبت دهی دکتر قلب و مشاوره آنلاین به صورت متنی، تصویری و صوتی و نموده است. این موسسه با ارائه خدمات تشخیصی – درمانی توسط متخصصین قلب، امکان مداوای به موقع و سریع بیماران در تهران را فراهم آورده است.

راهنمای نوبت دهی دکتر قلب در درمانکده

به منظور نوبت دهی دکتر قلب در درمانکده کافیست که به سایت درمانکده مراجعه کنید و سپس تخصص مورد نظر خود را وارد کنید. بعد از انتخاب نام خانم دکتر متخصص قلب و عروق و یا متخصص قلب مرد، روی رزرو آنلاین نوبت کلیک کنید. در این مرحله به راحتی می‌توانید تاریخ (زمان و ساعت) مراجعه خود به مطب پزشک را مشخص نمایید و بعد از پرداخت هزینه ویزیت پزشک، نوبت خود را تایید نهایی کنید.

هزینه نوبت دهی پزشک قلب و عروق در درمانکده

هزینه نوبت‌گیری آنلاین متخصص قلب و عروق در تهران در درمانکده، بین بازه قیمتی ۹۰۰۰۰ تا ۲۶۰۰۰۰ تومان متغیر است. لازم به ذکر است که این هزینه، صرفاً هزینه ویزیت واقعی دکتر قلب بوده و درمانکده هیچ مبلغ مازادی جهت ارائه خدمات به بیماران دریافت نمی‌کند. «درمانکده همواره در کنار شماست تا سلامت و آرامش را تجربه کنید. »

چگونه می توانم از متخصص قلب و عروق نوبت حضوری بگیرم؟

چگونه می توانم از دکتر قلب و عروق مشاوره آنلاین بگیرم؟

چگونه می توانم بهترین متخصص قلب و عروق را انتخاب کنم؟ 

چگونه می توانم با دکتر قلب و عروق مشاوره آنلاین ویدئویی داشته باشم؟ 

چگونه می توانم زودترین زمان برای ملاقات حضوری با متخصص قلب و عروق را پیدا کنم؟ 

چگونه می توانم روزهای کاری متخصص قلب و عروق را ببینم؟ 

جستجوی پزشکان متخصص و فوق تخصص
Item 1 of 20