نوبت دهی مطب از بهترین متخصص و فوق تخصص ارتوپدی در تهران
با مشاهده لیست پزشکان، آدرس و زمان حضور آنها، از بهترین پزشکان ارتوپدی نوبت اینترنتی دریافت کنید
دکتر متخصص ارتوپدی
اولین نوبت:
اولین نوبت:
اولین نوبت:
اولین نوبت:
اولین نوبت:
اولین نوبت:
اولین نوبت:
اولین نوبت:
اولین نوبت:
اولین نوبت:
برای درمان کدام بیماریها میتوان به متخصص ارتوپدی مراجعه کرد؟
چگونه میتوان بهترین متخصص ارتوپدی را انتخاب کرد؟
چگونه میتوان از دکتر متخصص ارتوپدی نوبت حضوری دریافت کرد؟
چگونه میتوان از متخصص ارتوپدی مشاوره آنلاین دریافت کرد؟
چگونه میتوان یک دکتر متخصص ارتوپدی با زودترین نوبت خالی پیدا کرد؟
چگونه میتوان روزهای کاری متخصص ارتوپدی را مشاهده کرد؟
شنبه تا پنجشنبه - ساعت پاسخگویی 9 الی 22
دکتر ارتوپد
دکتر ارتوپد (Orthopedist) پزشکی است که در مراقبت از استخوانها، مفاصل، رباطها، اعصاب و تاندونها (بافتی که استخوانها و مفاصل را به هم متصل میکند) تخصص دارد و به درمان بیماریهای مرتبط با زانو، لگن، ستون فقرات، دست، آرنج، پا، مفاصل، آرتروز، شکستگی لگن، شکستگی زانو، تحلیل مفاصل، زانو درد، دست درد، درد کمر، پارگی acl، پارگی تاندون آشیل، در رفتگیشانه، تنگی کانال نخاعی، درد پشت و... میپردازد.
تحصیلات متخصص ارتوپد
اولین قدم برای گرفتن تخصص ارتوپدی، گذراندن دوره پزشکی عمومی و کسب مدرک آن است. تمامی پزشکان میتوانند بعد از اتمام دوره پزشکی عمومی در آزمون رزیدنتی شرکت کرده و در صورت قبولی و آوردن حد نصاب نمره در رشته ارتوپدی، دوره رزیدنتی ارتوپدی را بگذرانند.
دوره تخصص ارتوپدی دورهای چهار ساله است که طی آن تمامی موارد و بیماریهای مربوط به ارتوپد و درمان آنها آموزش داده میشود. بعد از گذراندن دوره چهار ساله تخصص ارتوپدی، پزشکان ارتوپد میتوانند در دورههای فلوشیپ یا فوق تخصص ارتوپدی شرکت کنند و مدرک فوق تخصصهای ارتوپدی را دریافت کنند.
لازم به ذکر است که به علت گسترش علوم در شاخه ارتوپدی، تخصص ارتوپدی به زیر شاخههایی تقسیم شده و بسیاری از پزشکان متخصص ارتوپد فعالیت خود را به یک شاخه خاص محدود کردهاند. زیر شاخههای اصلی ارتوپدی شامل موارد زیر هستند:
- جراحی دست
- جراحی پا
- جراحیشانه و آرنج
- جراحی تروما و آسیبهای اسکلتی
- جراحی ستون مهره
- جراحی لگن و مفصل ران
- جراحی زانو
- جراحی ارتوپدی کودکان
- حراجی تومورهای سیستم حرکتی
- جراحی آسیبهای ورزشی
متخصص ارتوپد چه بیماریهایی را درمان میکند؟
موارد زیادی وجود دارند که نیاز به ویزیت دکتر ارتوپد دارند. مواردی مانند درد یا تورم در استخوان، مفصل یا عضله که مداوم و تکرارشونده باشد و به مراقبتهای خانگی واکنشی نشان ندهد، کاهش قابل توجه تحرک یا دامنه حرکت یک مفصل، مانند زانو، آرنج یا شانه، مشکل در انجام فعالیتهای روزانه، علائم مرتبط با اعصاب، مانند بیحسی و سوزن سوزن شدن در بازوها یا پاها، آسیب به استخوان یا مفصل که نیاز به توجه دکتر ارتوپد دارد.
چه زمانی باید به فوق تخصص ارتوپد مراجعه کنیم؟
به طور کلی مهمترین دلایل مراجعه به بهترین دکتر فوق تخصص ارتوپد در تهران شامل درمان بیماریهای زانو، لگن، شانه، ستون فقرات، دست، آرنج، درمان بیماریهای پا، آرتروز، شکستگی زانو، شکستگی لگن، زانو درد، دست درد، درد کمر، پارگی رباط صلیبی، پارگی تاندون آشیل، در رفتگیشانه، تنگی کانال نخاعی، درد پشت، شکستگی استخوان بازو، در رفتگی و شکستگی مفصل آرنج، دررفتگی و شکستگی استخوانهای کف دست، مچ دست و انگشتان، در رفتگی لگن خاصره (پلویس)، شکستگی دندهها، استرنوم یا شکستگی جناغ سینه، شکستگی استابولوم، دررفتگی و شکستگی مفصل ران، شکستگی استخوان ران، در رفتگی و شکستگی کشکک زانو، شکستگی استخوانهای ساق پا، اسکولیوز، سل استخوان، بیماریهای مادرزادی و ناهنجاریهای استخوانها و مفاصل، تومورهای استخوانی و عضلات، آسیب و بریدگی تاندونها، نکروز سر استخوان ران، آسیبهای مینیسک زانو، اختلالات رباطها و تاندونهای زانو، تعویض مفصل زانو، تعویض مفصل لگن، بیماریهای استخوانی مادرزادی کودکان، در رفتگی مادرزادی مفصل لگن، پاچنبری مادرزادی، چسبندگی انگشتان مادرزادی، بیماری اسلیپ (لغزش اپی فیز سر استخوان ران)، کف پای صاف، راشیتیسم، پوکی استخوان، نرمی استخوان (استئومالاسی)، کیست بیکر زانو، سینوویت گذرای مفصل ران، قطع اندامها و... میشود.
خدمات متخصص ارتوپد
معمولا بیماران با شرایط شکستگی استخوان، کششهای عضلانی، درد مفاصل یا کمر، آرتروز، سندرم تونل کارپال، آسیبهای تاندونها یا رباطها (رگ به رگ شدن)، تاندونیت، پارگی ACL، ناهنجاریهای اندام (پاچنبری و پاشنه پا)، سرطان استخوان و... به دکتر ارتوپد مراجعه میکنند. یک دکتر متخصص ارتوپد در چنین شرایطی انواع مختلفی از درمانها و روشها را برای درمان و تسکین درد بیمار توصیه میکند که شامل موارد زیر هستند:
۱- درمانهای غیر جراحی ارتوپدی
- درمانهای غیر جراحی درمانهایی هستند که معمولا پزشک ارتوپد قبل از جراحی برای مداوای بیمار بر آنها متمرکز میشود. این درمانها طیف وسیعی از روشهای و تکنیکها را در بر میگیرند:
- تمرینات کششی و ورزشی: متخصص ارتوپد تمرینهای خاصی را برای کمک به حفظ تعادل و قدرت، انعطافپذیری و حرکت آسان در یک ناحیه خاص توصیه میکند.
- بی حرکتی: معمولا دکتر ارتوپد به منظور جلوگیری از فشار اضافی بر یک ناحیه خاص و بهبود آن، بیحرکتی کامل را به بیماران توصیه میکند. نمونههایی از تکنیکهای بیحرکتی شامل استفاده از بریس، آتل و گچ هستند.
- تجویز دارو: پزشکان متخصص ارتوپد داروهای خاصی را برای کمک به تسکین علائمی مانند درد و تورم توصیه میکند. برخی از داروهای موثر در این زمینه، ایبوپروفن، آسپرین و انواع مسکنها هستند. آنها همچنین داروهای تجویزی خاصی مانند کورتیکواستروئیدها و داروهای ضد التهابی را نیز تجویز میکنند.
- تغییر سبک زندگی: دکتر ارتوپد برای درمان بیماریهای ارتوپدی، ممکن است به بیمار توصیه کند که سبک زندگی خود را تغییر دهد. اصلاح فعالیتهای بدنی، رژیم غذایی، روشهای ورزشی و تمرینات فیزیکی برای جلوگیری از تشدید شرایط یا آسیب بیشتر، بخشی از تغییرات سبک زندگی هستند.
۲- درمانهای جراحی ارتوپدی
گاهیاوقات یک عارضه یا آسیب سیستم اسکلتی عضلانی با اقدامات و درمانهای غیر جراحی ارتوپدی بهبود پیدا نمیکند. در این موارد، دکتر ارتوپد ممکن است جراحی را توصیه کند. عملهای ارتوپدی که برای درمان آسیبهای اسکلتی توصیه میشوند، شامل موارد زیر هستند:
- جراحی تعویض مفصل (Joint replacement): شامل تعویض قسمتهایی از مفصل است که معمولا به دلیل آرتریت ثانویه تحلیل رفته یا آسیب دیدهاند.
- جراحی جاگذاری پلاتین (Internal fixation): شامل قرار دادن قطعات پلاتینی مانند پینها، پیچها، صفحات و میلهها برای کمک به نگه داشتن استخوانهای شکسته در زمان بهبودی است.
- جراحی فیوژن (Fusion): شامل استفاده از مواد پیوند استخوان به همراه وسایل تثبیت داخلی برای اتصال دو استخوان به یکدیگر است. به طور کلی به انواع جراحی که در آن مفصل متحرک به مفصل بیحرکت تبدیل میشود، فیوژن گفته میشود.
- جراحی استئوتومی (Osteotomy): شامل بریدن بخشی از استخوان و سپس جابهجایی آن است و دکتر ارتوپد از این نوع جراحی برای درمان آرتروز، پای پرانتزی و... استفاده میکند.
- ترمیم بافت نرم (Soft tissue repair): این نوع جراحی برای ترمیم ماهیچهها، رباطها یا تاندونهای با آسیبدیدگی شدید استفاده میشود.
- جراحی دبریدمان (Debridement): به برداشت و حذف بافت مرده، آسیبدیده یا عفونیشده از بدن بیمار گفته میشود که با هدف تسریع روند جایگزینی یا ترمیم طبیعی بافت سالم اطراف ناحیه آسیبدیده انجام میشود.
- جراحی رهاسازی (Release surgery): جراحی سندرم تونل کارپال CTS نوعی جراحی با هدف کاهش فشار روی عصب مدیان است که باعث تسکین علائم میشود.
- جراحی بازبینی مفصل: تعویض ایمپلنت قبلی با ایمپلنت جدید که برای درمان آرتروز توسط دکتر خوب برای آرتروز انجام میشود.
راهنمای دریافت نوبت دکتر ارتوپد خوب در تهران
جهت دریافت نوبت ویزیت حضوری از بهترین دکتر ارتوپد در تهران، فقط کافیست که از طریق سایت درمانکده بدون نیاز به مراجعه حضوری اقدام کنید. وارد سایت درمانکده شوید و در قسمت بالای سایت، عبارت دکتر ارتوپد را جستوجو کنید. بعد از بررسی اطلاعات هر پزشک و نظرات کاربران، دکتر مورد نظر خود را انتخاب کنید؛ سپس روی دکمه دریافت نوبت کلیک کنید.
در صورتی که امکان مراجعه حضوری را ندارید میتوانید نوبت مشاوره آنلاین با دکتر ارتوپد را از طریق سایت درمانکده دریافت کنید. برای دریافت مشاوره آنلاین، از منوی بالای سایت وارد بخش مشاوره تلفنی و آنلاین شوید و تخصص ارتوپد را انتخاب کنید. بعد از انتخاب پزشک مورد نظر خود، روی گزینه دریافت نوبت کلیک کرده و روز و ساعت مشاوره را انتخاب کنید.
درمانکده
- >
نوبت دهی اینترنتی
- >
مراکز تهران
- >
متخصص ارتوپدی