نوبت دهی آنلاین مطب از بهترین پزشکان ارتوپدی در تهران

با مشاهده لیست پزشکان، آدرس و زمان حضور آنها، از بهترین پزشکان ارتوپدی نوبت اینترنتی دریافت کنید

جستجو در نتایج

تخصص

زمان نوبت

بیمارستان

جنسیت

نمایش پزشکان دارای مشاوره آنلاین

دکتر متخصص ارتوپدی

  • مرتب‌سازی براساس:
  • بیشترین رضایتمندی
  • منتخب
  • زودترین نوبت

ارتوپد چیست و دکتر ارتوپد کیست و چه بیماری‌هایی را درمان می‌کند؟

ارتوپدی رشته پزشکی است که در مورد بیماری‌ها و اختلالاتی تمرکز می‌کند که بر سیستم اسکلتی عضلانی تاثیر می‌گذارند. علم ارتوپدی به بررسی اختلالات در استخوان‌ها، ماهیچه‌ها، رباط و تاندون‌ها، مفاصل و اعصاب حرکتی می‌پردازد که به این قسمت‌های بدن «سیستم اسکلتی عضلانی» گفته می‌شود. افراد اغلب زمانی که مجروح می‌شوند یا به یک بیماری مزمن مربوط به سیستم اسکلتی عضلانی مانند کمردرد یا آرتریت و... مبتلا می‌شوند، به پزشک ارتوپد مراجعه می‌کنند.

متخصص ارتوپد کیست؟

دکتر ارتوپد (orthopedist) یا جراح ارتوپد (orthopedic surgeon) پزشکانی هستند که در مراقبت از استخوان‌ها، مفاصل، رباط‌ها، اعصاب و تاندون‌ها (بافتی که استخوان‌ها و مفاصل را به هم متصل می‌کند) تخصص دارند و به درمان بیماری‌های مرتبط با زانو، لگن، ستون فقرات، دست، آرنج، پا، مفاصل، آرتروز، شکستگی لگن، شکستگی زانو، تحلیل مفاصل، زانو درد، دست درد، درد کمر، پارگی acl، پارگی تاندون آشیل، در رفتگی‌شانه، تنگی کانال نخاعی، درد پشت و... می‌پردازند.

تحصیلات فوق تخصص ارتوپد چیست؟

اولین قدم برای گرفتن تخصص ارتوپدی، گذراندن دوره پزشک عمومی و کسب مدرک آن است. تمامی پزشکان می‌توانند بعد از اتمام دوره پزشکی عمومی در آزمون رزیدنتی شرکت کرده و در صورت قبولی و آوردن حد نصاب نمره در رشته ارتوپدی، دوره رزیدنتی ارتوپدی را بگذرانند. دوره تخصص ارتوپدی دوره‌ای چهار ساله است که طی آن تمامی موارد و بیماری‌های مربوط به  ارتوپد و درمان آن‌ها آموزش داده می‌شود. بعد از گذراندن دوره چهار ساله تخصص ارتوپدی، پزشکان ارتوپد می‌توانند در دوره‌های فلوشیپ یا فوق تخصص ارتوپدی شرکت کنند و مدرک فوق تخصص‌های ارتوپدی را دریافت کنند. لازم به ذکر است که به علت گسترش علوم در شاخه ارتوپدی، تخصص ارتوپدی به زیر شاخه‌هایی تقسیم شده که بسیاری از متخصصین ارتوپد فعالیت خود را به یک شاخه خاص محدود کرده‌اند. زیر شاخه‌های اصلی ارتوپدی شامل موارد زیر هستند:

  • جراحی دست
  • جراحی پا
  • جراحی‌شانه و آرنج
  • جراحی تروما و آسیب‌های اسکلتی
  • جراحی ستون مهره
  • جراحی لگن و مفصل ران
  • جراحی زانو
  • جراحی ارتوپدی کودکان
  • حراجی تومور‌های سیستم حرکتی
  • جراحی آسیب‌های ورزشی

وظایف پزشک ارتوپد چیست؟

معمولاً بیماران با شرایط شکستگی استخوان، کشش‌های عضلانی، درد مفاصل یا کمر، آرتروز، سندرم تونل کارپال، آسیب‌های تاندون‌ها یا رباط‌ها (رگ به رگ شدن)، تاندونیت، پارگی ACL، ناهنجاری‌های اندام (پاچنبری و پاشنه پا)، سرطان استخوان و... به دکتر ارتوپدی مراجعه می‌کنند. البته به منظور درمان سرطان استخوان، باید به دکتر انکولوژی خوب در تهران نیز مراجعه کنند. یک دکتر متخصص ارتوپد در چنین شرایطی انواع مختلفی از درمان‌ها و روش‌ها را برای درمان و تسکین درد بیمار توصیه می‌کند که شامل موارد زیر هستند:

درمان‌های غیر جراحی ارتوپدی

درمان‌های غیر جراحی درمان‌هایی هستند که معمولاً پزشک ارتوپد اغلب قبل از جراحی برای مداوای بیمار بر آن‌ها متمرکز می‌شود. این درمان‌ها طیف وسیعی از روش‌های و تکنیک‌ها را در بر می‌گیرند:

  • تمرینات کششی و ورزشی، متخصصین ارتوپد، تمرین‌های خاصی را برای کمک به حفظ تعادل و قدرت، انعطاف‌پذیری و حرکت آسان در یک ناحیه خاص توصیه می‌کنند.
  • بی حرکتی، که معمولاً دکتر جراح ارتوپد به منظور جلوگیری از فشار اضافی بر یک ناحیه خاص و بهبود آن بی‌حرکتی کامل را به بیماران توصیه می‌کند. نمونه‌هایی از تکنیک‌های بی‌حرکتی شامل بریس، آتل و گچ هستند.
  • استفاده از دارو‌ها، که دکتر متخصص ارتوپد دارو‌های خاصی را برای کمک به تسکین علائمی مانند درد و تورم توصیه می‌کند. برخی از دارو‌های مؤثر و بدون نسخه مؤثر در این زمینه، ایبوپروفن، آسپرین و انواع مسکن‌ها هستند. آن‌ها همچنین دارو‌های تجویزی خاصی مانند کورتیکواستروئید‌ها و دارو‌های ضد التهابی را تجویز می‌کنند.
  • تغییر سبک زندگی، پزشک ارتوپد برای درمان بیماری‌های ارتوپدی، ممکن است که تغییر سبک زندگی بیمار را توصیه کند. اصلاح فعالیت‌های بدنی، رژیم غذایی، روش‌های ورزشی و تمرینات فیزیکی برای جلوگیری از تشدید شرایط یا آسیب بیشتر بخشی از تغییرات سبک زندگی هستند.

درمان‌های جراحی ارتوپدی

گاهی اوقات یک عارضه یا آسیب سیستم اسکلتی عضلانی با اقدامات و درمان‌های غیر جراحی ارتوپدی بهبود پیدا نمی‌کند. در این موارد، دکتر استخوان و مفاصل ممکن است جراحی را توصیه کند. عمل‌های ارتوپدی که برای درمان آسیب‌های اسکلتی، توصیه می‌شوند، شامل موارد زیر هستند:

جراحی تعویض مفصل (Joint replacement)

شامل تعویض قسمت‌هایی از مفصل است که معمولاً به دلیل آرتریت ثانویه تحلیل رفته یا آسیب دیده‌اند. به عنوان مثال می‌توان به تعویض مفصل زانو و جراحی تعویض مفصل ران توسط فوق تخصص زانو اشاره کرد.

جراحی جاگذاری پلاتین (Internal fixation)

شامل قرار دادن قطعات پلاتینی مانند پین‌ها، پیچ‌ها، صفحات و میله‌ها برای کمک به نگه داشتن استخوان‌های شکسته در زمان بهبودی است. این عمل که توسط متخصص استخوان انجام می‌شود، جز درمان‌های جراحی ارتوپدی محسوب می‌شود.

جراحی فیوژن (Fusion)

شامل استفاده از مواد پیوند استخوان به همراه وسایل تثبیت داخلی برای اتصال دو استخوان به یکدیگر است. روند این جراحی ارتوپدی به این شکل است که مفصل مابین دو استخوان توسط دکتر مفاصل بدن برداشته می‌شود. هدف از انجام عمل فیوژن جلوگیری از حرکت مفصل و ایجاد درد، افزایش پایداری استخوانی و توازن مفصلی در افراد مبتلا به التهاب مفاصل است. به طور کلی به انواع جراحی که در آن مفصل متحرک به مفصل بی حرکت تبدیل می‌شود، فیوژن گفته می‌شود. در این روش جراحی ارتوپدی با بهبود بافت استخوانی، دو استخوان جوش خورده بهم تبدیل به یک استخوان می‌شوند. این تکنیک اغلب در جراحی گردن و ستون فقرات توسط دکتر ستون فقرات استفاده می‌شود.

جراحی استئوتومی (Osteotomy)

نوعی جراحی است که شامل بریدن بخشی از استخوان و سپس جابجایی آن است. فوق تخصص‌های ارتوپدی از این نوع جراحی برای درمان آرتروز یا جراحی پای پرانتزی و... استفاده می‌کنند.

ترمیم بافت نرم (Soft tissue repair)

این نوع جراحی برای ترمیم ماهیچه‌ها، رباط‌ها یا تاندون‌های خیلی آسیب دیده استفاده می‌شود. یک متخصص ارتوپدی معمولاً این عمل را زیاد انجام می‌دهد.

جراحی دبریدمان (Debridement)

به برداشت، حذف و یا برش بافت مرده، صدمه دیده و یا عفونی شده از بدن بیمار گفته می‌شود که با هدف تسریع روند جایگزینی یا ترمیم طبیعی بافت سالم اطراف ناحیه آسیب دیده توسط دکتر جراح ارتوپد انجام می‌شود. بسته به نوع بافت زخم و یا قسمت‌های آسیب دیده، دبریدمان با تکنیک‌های مختلفی انجام می‌شود که شامل دبریدمان اتولیتیک، دبریدمان مکانیکی، دبریدمان آنزیمی، دبریدمان بیولوژیک است.

جراحی رهاسازی (Release surgery)

جراحی سندرم تونل کارپال CTS نوعی جراحی با هدف کاهش فشار روی عصب مدیان است که باعث تسکین علائم می‌شود. این جراحی یکی از ساده‌ترین جراحی‌ها توسط متخصص دست است.

جراحی بازبینی مفصل

تعویض ایمپلنت قبلی با ایمپلنت جدید که برای درمان آرتروز توسط دکتر خوب برای آرتروز انجام می‌شود.

مشاهده بیشتر: مشاوره آنلاین دکتر ارتوپدی

مهمترین دلایل مراجعه به متخصص ارتوپدی

موارد زیادی وجود دارند که نیاز به ویزیت دکتر ارتوپد دارند. مواردی مانند درد یا تورم در استخوان، مفصل یا عضله که مداوم، تکرار شونده باشد و به مراقبت‌های خانگی واکنشی نشان ندهد. کاهش قابل توجه در تحرک یا دامنه حرکت یک مفصل، مانند زانو، آرنج یا‌شانه، مشکل در انجام فعالیت‌های روزانه، علائم مرتبط با اعصاب، مانند بی‌حسی و سوزن سوزن شدن در بازو‌ها یا پا‌ها، آسیب به استخوان یا مفصل که نیاز به توجه دکتر مفاصل دارد. به طور کلی مهمترین دلایل مراجعه به بهترین دکتر فوق تخصص ارتوپد در تهران شامل درمان بیماری‌های زانو، لگن، ‌شانه، ستون فقرات، دست، آرنج، درمان بیماری‌های پا، درمان آرتروز، درمان شکستگی زانو، درمان شکستگی لگن، درمان زانو درد، درمان دست درد، درمان درد کمر، درمان پارگی acl، درمان پارگی تاندون آشیل، درمان در رفتگی‌شانه، درمان تنگی کانال نخاعی، درمان درد پشت شکستگی استخوان بازو، در رفتگی و شکستگی مفصل آرنج، دررفتگی و شکستگی استخوان‌های کف دست، مچ دست و انگشتان، در رفتگی لگن خاصره (پلویس)، شکستگی دنده‌ها، استرنوم یا شکستگی جناغ سینه، شکستگی استابولوم، دررفتگی و شکستگی مفصل ران، شکستگی استخوان ران، در رفتگی و شکستگی کشکک زانو، شکستگی استخوان‌های ساق پا، اسکولیوز، سل استخوان، بیماری‌های مادرزادی و ناهنجاری‌های استخوان‌ها و مفاصل، تومور‌های استخوانی و عضلات، آسیب و بریدگی تاندون‌ها، نکروز سر استخوان ران، آسیب‌های مینیسک زانو، اختلالات رباط‌ها و تاندون‌های زانو، تعویض مفصل زانو، تعویض مفصل لگن، بیماری‌های استخوانی مادرزادی کودکان، در رفتگی مادرزادی مفصل لگن، پاچنبری مادرزادی، چسبیدگی انگشتان مادرزادی، بیماری اسلیپ (لغزش اپی فیز سر استخوان ران)، کف پای صاف، راشیتیسم، پوکی استخوان، نرمی استخوان (استئومالاسی)، کیست بیکر زانو، سینوویت گذرای مفصل ران، قطع اندام‌ها و... هستند.

آرتروز (Osteoarthritis)

استئوآرتریت شایع‌ترین شکل آرتریت است که میلیون‌ها نفر در سراسر جهان به این بیماری مبتلا هستند. در نتیجه آرتروز، غضروف محافظ انتهای استخوان‌ها به مرور زمان از بین می‌رود. اگرچه استئوآرتریت باعث آسیب به هر مفصلی می‌شود، اما آرتروز بیشتر مفاصل دست، زانو، لگن و ستون فقرات را تحت تأثیر قرار می‌دهد. علائم آرتروز و درمان آرتروز معمولاً با روش‌های جراحی و غیر جراحی ارتوپدی امکان‌پذیر است، اگرچه آسیب به مفاصل قابل جبران نیست، اما ورزش کردن، حفظ وزن مناسب و انجام درمان‌های خاص پیشرفت بیماری را کند می‌کند و باعث کاهش درد و عملکرد بهتر مفاصل می‌شود.

تنگی کانال نخاعی (Spinal stenosis)

تنگی کانال نخاعی، باریک شدن کانال ستون فقرات است که باعث فشار بر اعصابی می شود که از طریق ستون فقرات حرکت می‌کنند. برخی از افراد مبتلا به تنگی کانال نخاعی علائمی ندارند. برخی دیگر درد، سوزن سوزن شدن، بی‌حسی و ضعف عضلانی را تجربه می‌کنند. علائم تنگی کانال نخاعی با گذشت زمان و پیری بدتر می‌شود. تنگی کانال نخاعی معمولاً در اثر سایش و پارگی در ستون فقرات مربوط به آرتروز ایجاد می‌شود. شروع علائم این بیماری با سایش دیسک بین مهره‌ای همراه است. با افزایش سن و گذشت زمان دیسک بین مهره‌ای آب میان بافتی خود را از دست داده و حالتی چروکیده و خشک پیدا می‌کند در نتیجه کوچک‌تر شده و همین کاهش ارتفاع باعث می‌شود که مهره‌های ستون فقرات بیشتر به هم نزدیک شوند. تنگی نخاع ممکن است در ناحیه گردن یا کمر اتفاق بیفتد. نزدیک شدن مهره‌ها دو مشکل اساسی ایجاد می‌کند، یکی اینکه دهانه بین دو مهره کنار هم و اطراف آن‌ها تنگ می‌شود و دیگر اینکه با نزدیکتر شدن مهره‌های ستون فقرات به هم فشار بیشتری روی مفاصل ستون فقرات ایجاد می‌شود که این مشکل با گذشت زمان منجر به ساییدگی و آرتروز می‌شود. در موارد شدید تنگی نخاع، دکتر استخوان و مفاصل عمل جراحی را به منظور ایجاد فضای اضافی برای نخاع یا اعصاب را توصیه می‌کند.

پارگی ACL

رباط صلیبی جلویی ACL، یکی از رباط‌های داخلی مفصل زانو است که وظیفه محدود کردن حرکت استخوان درشت نی به اطراف و سمت جلو را بر عهده دارد. وظیفه دیگر این رباط جلوگیری از حرکت استخوان ران به سمت عقب است. حال اگر این رباط پاره شود، مشکلات حادی برای بیمار به وجود می‌آید که رفع آن تنها از عهده یک دکتر ارتوپد حاذق در تهران بر می‌آید.

دیسک کمر (Lumbar disc)

مهره‌هایی که در کنار هم ستون فقرات را تشکیل می‌دهند، روی دیسک‌های بالش مانندی قرار گرفته‌اند. هنگامی که این دیسک‌های بالش مانند اسفنجی سالم باشند، به عنوان ضربه گیر برای کمر و ستون فقرات عمل می‌کنند و باعث انعطاف‌پذیری هر چه بیشتر ستون فقرات می‌شوند. زمانی که دیسک‌های بین مهره‌ها آسیب می‌بییند، از هم باز شده یا متورم می‌شوند. اصطلاحاً به چنین مشکلی، فتق دیسک، دیسک کمر یا پارگی دیسک گفته می‌شود. با افزایش سن هم ممکن است دیسک کمر ایجاد شود. دیسک بین مهره‌ای ممکن است مایع خود را از دست داده و خشک شود. به همین دلیل دیسک اسفنجی فشرده شده و منجر به شکستگی حلقه بیرونی می‌شود. این حالت باعث بیرون زدگی دیسک می‌شود. بیرون زدگی دیسک باعث فشار روی ریشه‌های عصبی واقع در پشت فضای دیسک شده و درد شدید را به وجود می‌آورد. این حالت معمولاً با بی‌حسی، ضعف و تغییر حس ناحیه کمر به پایین همراه است. بیشتر فتق‌های دیسک در قسمت تحتانی کمر، به ویژه بین مهره‌های چهارم و پنجم کمری و بین مهره پنجم کمری و مهره اول خاجی رخ می‌دهند. بعضی اوقات در نتیجه وارد شدن فشار زیاد و یا آسیب شدید به ستون مهره‌ها نیز دیسک کمر ایجاد می‌شود. این بیماری نسبتاً شایع است و می‌تواند در هر نقطه‌ای از ستون فقرات رخ دهد، اما بیشتر در قسمت کمر یا گردن اتفاق می‌افتد.

پارگی تاندون آشیل (Achilles tendon rupture)

پارگی تاندون آشیل یک پارگی جزئی یا کامل در تاندون آشیل است و زمانی رخ می‌دهد که تاندون بیش از حد کشیده شود. پرش شدید، چرخش یا دویدن‌های ناگهانی ممکن است باعث شود، تاندون بیش از حد کشیده شده و پاره شود. البته پارگی یا آسیب به تاندون همچنین می‌تواند در اثر افتادن یا زمین خوردن ایجاد شود. پارگی تاندون آشیل بیشتر در افراد میانسالی که در اوقات فراغت خود ورزش می‌کنند دیده می‌شود. به طور معمول، بیماری یا دارو‌ها، مانند استروئید‌ها یا آنتی بیوتیک‌های خاص تاندون را ضعیف کرده و باعث پارگی تاندون می‌شود. این بیماری معمولاً با علائمی نظیر درد ناگهانی (که شبیه لگد یا ضربه چاقو است) در پشت مچ پا یا ساق پا همراه می‌شود. افرادی که پارگی تاندون آشیل را تجربه می‌کنند، مشکل در راه رفتن دارند و نمی‌توانند از روی انگشتان پای خود بلند شوند.

اسکولیوز (Scoliosis)

اسکولیوز انحنای غیر طبیعی ستون فقرات است. افراد مبتلا به اسکولیوز ستون فقراتی به شکل s دارند. به شکلی که ستون فقراتشان به یک سمت خم شده‌ است. ستون فقرات میانی یا سینه‌ای و کمر یا پایین ستون فقرات بیشتر درگیر اسکولیوز می‌شوند. گاهی اوقات اسکولیوز ناحیه بین قفسه سینه و ستون فقرات کمری یا ناحیه توراکولومبار را درگیر می‌کند. اسکولیوز معمولاً قبل از دوران بلوغ اتفاق می‌افتد و دختران بیشتر از پسران دچار این عارضه می‌شوند. تشخیص اسکولیوز در مراحل اولیه دشوار است. چرا که سرعت پیشرفت بسیار کندی دارد. با پیشرفت اسکولیوز بدن به یک طرف متمایل شده و ‌شانه، دنده و لگن نیز در یک طرف بالاتر از طرف دیگر قرار می‌گیرند. در حالت شدید آن ممکن است گردن و سر نیز به یک طرف متمایل شوند. بیماران دچار اسکولیوز به سرعت خسته شده و معمولاً کمر درد دارند.

راهنمای دریافت مشاوره با جراح ارتوپد

تمامی بیماران ارتوپدی که نیاز به دریافت مشاوره از دکتر آنلاین ارتوپد دارند، به منظور استفاده از خدمات ابتدا باید به سایت درمانکده مراجعه کنند. سپس باید تخصص ارتوپدی را انتخاب کرده و در قسمت بالای نوار سایت، روی مشاوره آنلاین پزشکی کلیک کنند. بعد از پرداخت هزینه ویزیت متخصص مورد نظر، می‌توانند از خدمات مشاوره با جراح ارتوپد به صورت صوتی، تصویری و متنی استفاده کنند.

راهنمای رزرو آنلاین نوبت مطب بهترین دکتر متخصص ارتوپد

جهت دریافت نوبت مطب بهترین دکتر ارتوپد تهران، فقط کافیست که از طریق سایت درمانکده بدون مراجعه حضوری اقدام کنید. اگر تمایل دارید که از بهترین پزشک ارتوپد در تهران وقت بگیرید، فقط کافیست که به سایت درمانکده مراجعه کرده و سپس تخصص ارتوپدی را انتخاب کنید. البته در صورت نیاز می‌‌توانید، نوبت مطب پزشکان دیگر نظیر دکتر پوست، دکتر روماتیسم، پروفسور جراح مغز و اعصاب در تهران، دکتر اعصاب و روان و… را رزرو نمایید. سپس روی رزرو آنلاین نوبت مطب کلیک کنید و پزشک ارتوپد مورد نظر خود را انتخاب کنید. بعد از تایید تاریخ و ساعت، نوبت ویزیت خود را دریافت کنید. ساعت و تاریخ زمان مراجعه شما متعاقباً از طریق پیامک اعلام خواهد شد.

هزینه ویزیت متخصص ارتوپد در درمانکده

در حال حاضر هزینه ویزیت بهترین دکتر ارتوپد تهران در درمانکده در بازه قیمتی ۹۰۰۰۰ تومان تا ۱۵۰۰۰۰ تومان متغیر است. شایان ذکر است که حق ویزیت فوق تخصص ارتوپد در تهران که از طریق سایت درمانکده از بیمار دریافت می‌شود، هزینه واقعی پزشک متخصص است و درمانکده هیچ کمیسیونی بابت رزرو نوبت فوق تخصص‌های ارتوپدی از بیمار دریافت نمی‌کند.

ضرورت استفاده از خدمات درمانکده

تیم درمانکده به منظور تامین رفاه حال مشتریان و همچنین سهولت دسترسی به پزشکان مختلف خدمات رزرو نوبت آنلاین و مشاوره با بهترین متخصصان تهران را فراهم نموده است. اگر به دنبال بهترین فوق تخصص غدد در تهران، دکتر فوق تخصص گوارش، بهترین متخصص گوش و حلق و بینی، دکتر اعصاب، دکتر انکولوژی خوب در تهران، فوق تخصص زنان و زایمان هستید، تنها در عرض چند دقیقه با مراجعه به سایت درمانکده، می‌توانید نوبت ویزیت یا مشاوره با پزشک مورد نظر خود را تعیین کنید.

چگونه می توانم از متخصص ارتوپدی نوبت حضوری بگیرم؟

چگونه می توانم از دکتر ارتوپدی مشاوره آنلاین بگیرم؟

چگونه می توانم بهترین متخصص ارتوپدی را انتخاب کنم؟ 

چگونه می توانم با دکتر ارتوپدی مشاوره آنلاین ویدئویی داشته باشم؟ 

چگونه می توانم زودترین زمان برای ملاقات حضوری با متخصص ارتوپدی را پیدا کنم؟ 

چگونه می توانم روزهای کاری متخصص ارتوپدی را ببینم؟ 

جستجوی پزشکان متخصص و فوق تخصص
Item 1 of 20