نوبت دهی آنلاین مطب از بهترین پزشکان بیماریهای خون و سرطان بزرگسالان (هماتولوژی انکولوژی بزرگسالان) در تهران
با مشاهده لیست پزشکان، آدرس و زمان حضور آنها، از بهترین پزشکان بیماریهای خون و سرطان بزرگسالان (هماتولوژی انکولوژی بزرگسالان) نوبت اینترنتی دریافت کنید
دکتر متخصص خون

اولین نوبت:

اولین نوبت:

اولین نوبت:

اولین نوبت:

اولین نوبت:

اولین نوبت:

اولین نوبت:

اولین نوبت:
برای درمان کدام بیماری ها به پزشک فوق تخصص بیماریهای خون و سرطان بزرگسالان (هماتولوژی انکولوژی بزرگسالان) مراجعه کنم؟
چگونه می توانم بهترین فوق تخصص بیماریهای خون و سرطان بزرگسالان (هماتولوژی انکولوژی بزرگسالان) را انتخاب کنم؟
چگونه می توانم از دکتر فوق تخصص بیماریهای خون و سرطان بزرگسالان (هماتولوژی انکولوژی بزرگسالان) نوبت حضوری بگیرم؟
چگونه می توانم از فوق تخصص بیماریهای خون و سرطان بزرگسالان (هماتولوژی انکولوژی بزرگسالان) مشاوره آنلاین بگیرم؟
چگونه می توانم با دکتر فوق تخصص بیماریهای خون و سرطان بزرگسالان (هماتولوژی انکولوژی بزرگسالان) مشاوره آنلاین ویدئویی بگیرم؟
چگونه می توانم زودترین زمان برای نوبت حضوری با متخصص فوق تخصص بیماریهای خون و سرطان بزرگسالان (هماتولوژی انکولوژی بزرگسالان) را پیدا کنم؟
چگونه می توانم روزهای کاری متخصص فوق تخصص بیماریهای خون و سرطان بزرگسالان (هماتولوژی انکولوژی بزرگسالان) را ببینم؟
چطور با پشتیبانی درمانکده ارتباط بگیرم؟
متخصص خون و آنکولوژِی کیست و چه بیماریهایی را درمان میکند؟
متخصص خون و آنکولوژِی (انکولوژیست-هماتولوژیست) پزشکی است که در درمان سرطانهای خون تخصص دارد. پزشکان متخصص خون معمولاً در تشخیص و درمان بیماریها و مشکلات سیستم خون، سیستم لنفاوی، مغز استخوان و سرطانها تبحر زیادی دارند. انکولوژیست-هماتولوژیست سرطان را در همه سنین درمان میکند. اگر چه برخی از این پزشکان در زمینه سرطان کودکان و یا انواع خاصی ار سرطانهای خون تخصص دارند، اما میتوانند تشخیص و درمان سرطان تمامی قسمتهای بدن از جمله سرطان خون، سرطان لنفوم، مولتیپل میلوما و... را برعهده بگیرند. اصطلاح «آنکولوژیست هماتولوژیست» برگرفته از دو تخصص مختلف پزشکی است. هماتولوژیستها یا متخصصین خون در تشخیص و درمان بیماریهای خونی تخصص دارند و انکولوژیستها در تشخیص و درمان سرطان متبحر هستند و انکولوژیست هماتولوژیست در هر دو رشته خون و سرطان تخصص دارند. به طور کلی بیمارانی که مشکوک به سرطان خون هستند و یا علائم ابتلا به سرطان خون را دارند، باید به پزشک آنکولوژیست-هماتولوژیست مراجعه کنند.
تحصیلات دکتر متخصص خون چیست؟
به منظور تبدیل شدن به یک متخصص خون ابتدا باید مدرک دوره پزشکی عمومی را اخذ کرد، سپس در صورت قبولی در آزمون تخصص و رسیدن به حد نصاب نمره مشخص شده، پزشک عمومی باید چهار سال به عنوان رزیدنت خون آموزش ببیند. مانند هر تخصص دیگری اخذ تخصص خون نیاز به پشتکار و سالها تلاش بیوقفه دارد. یک متخصص خون باید به صورت دائم در سمینارها و رویدادهای پزشکی ملی و بین المللی شرکت کند تا از نتایج تحقیقات، روشهای نوین پزشکی، روشهای درمانی و... مطلع شود. جدا از مدرک تخصص خون، ، متخصصان هماتولوژی میتوانند دورههای مختلفی را بگذرانند که نهایتاً منجر به اخذ فلوشیپ در زمینههای مختلف خون و بیماریهای خونی میشود.
انکولوژی چیست؟
انکولوژی شاخهای از پزشکی است که به تحقیق، شناسایی و درمان سرطان میپردازد. پزشکی که در زمینه انکولوژی کار میکند، متخصص سرطان است. انکولوژیستها ابتدا باید سرطان را از طریق انجام بیوپسی، آندوسکوپی، اشعه ایکس، سی تی اسکن، MRI، اسکن PET، سونوگرافی یا سایر روشهای رادیولوژیکی مانند پزشکی هستهای، نشانگرهای توموری و آزمایش خون تشخیص دهند و سپس درمان سرطان را آغاز کنند. انکولوژی اغلب با هماتولوژی که شاخهای از پزشکی است و با خون و اختلالات مربوط به آن سروکار دارد، مرتبط است. تخصص آنکولوژی سه بخش عمده دارد:
- جراحی
- پرتو درمانی
- شیمی درمانی
دکتر انکولوژی چیست؟
از آنجایی که تخصص آنکولوژی به تشخیص و درمان بیماریها میپردازد، دکتر آنکولوژیست نیز با توجه به آموزشهایی که در این زمینه گذرانده است، میتواند هر نوع بیماری سرطان را تشخیص داده و با استفاده از روشهای مختلف نظیر جراحی، شیمی درمانی و پرتودرمانی درمان سرطان را آغاز کند. پس از تشخیص، انکولوژیست درجه سرطان یا اصطلاحاً گرید سرطان را مشخص کرده و آن را با بیمار در میان میگذارد. در این زمان است که شیمی درمانی به منظور تخریب سلولهای سرطانی و همچنین پرتو درمانی توسط متخصص آنکولوژی تجویز میشود. البته ممکن است که به منظور از بین بردن تومورهای سرطانی، نیاز به جراحی و خارج کردن تومور از بدن باشد. در برخی از شرایط نیز ممکن است که دکتر انکولوژی مطابق با تشخیص خود هورمون درمانی و یا درمان آنتیبادی مونوکلونال را برای بیمار آغاز کند. مراقبتهای جانبی و تجویز داروهای ضد سرطان نیز در کنار سایر روشهای درمانی توسط دکتر سرطان انجام میشود.
مشاهده بیشتر: مشاوره آنلاین متخصص خون و انکولوژی
وظایف متخصص انکولوژی چیست؟
سرطان اغلب در یک تلاش تیمی، با حداقل دو یا سه متخصص انکولوژیست، از جمله آنکولوژی پزشکی، جراحی یا پرتودرمانی درمان میشود. تیم درمان انکولوژی معمولاً شامل یک پاتولوژیست، یک رادیولوژیست تشخیصی یا یک متخصص آنکولوژی است. البته در صورت برخورد به موارد نادر سرطان یا بروز مشکلاتی در روند درمان، کمیسیونهای مختلف پزشکی متشکل از متخصصان مختلف تشکیل داده میشود و به منظور درمان و استفاده از روشهای درمانی با آنها مشورت میشود. یک پروفسور خون و انکولوژی مسئولیتهای زیادی بر عهده دارد، از جمله کمک به غربالگری، تشخیص و پیشگیری سرطان، نظارت بر روند بستری و مراقبتهای ویژه بیماران برای پیوند مغز استخوان. زمینه کاری متخصصین آنکولوژی متفاوت است و شامل کار کردن در بیمارستانهای مختص سرطان، مراقبتهای ویژه، کلینیکهای مراقبتهای سرپایی، مطبهای خصوصی، مراکز پرتودرمانی و کلینیکهای مراقبت در منزل میشود.
انکولوژیست زنان چیست؟
انکولوژیست زنان و زایمان تخصص پزشکی در زمینه پیشگیری، تشخیص و درمان انواع سرطانهای اندامهای تناسلی زنان است. پس از اتمام دوره پزشکی عمومی، این پزشکان دورههای آموزشی و یا به عبارتی تخصص زنان و زایمان را سپری میکنند. بعد از اخذ مدرک تخصص زنان و زایمان و تبدیل شدن به دکتر متخصص زنان، سه تا چهار سال دیگر جهت تشخیص سرطان، یادگیری تکنیکهای جراحی و روشهای نوین درمان سرطان، آموزش میبینند. انکولوژیستهای زنان همچنین بیماریهای غیرسرطانی (خوش خیم) زنان از جمله درمان فیبروم و اندومتریوز را بر عهده دارند.
مهمترین دلایل مراجعه به دکتر انکولوژی چیست؟
به طور کلی بیماران با علائمی نظیر کم خونی، مشکلات فشار خون، خواب رفتن دست و پا، سرطان سینه، سرطان ریه، سرطان کلیه، سرطان پانکراس، سرطان خون، سرطان معده، سرطان کبد، سرطان دستگاه گوارش، سرطان دستگاه تناسلی زنان، سرطان دستگاه تناسلی مردان، سرطان مغز، سرطان چشم، سرطان حنجره، سرطان دهان، کم خونی، لوسمی، هموفیلی، سندروم میلودیسپلاستیک، تالاسمی، لنفوم، پلی سیتمی، زردی، یرقان، فقر آهن، مشکل مغز استخوان، غلظت خون، لخته خون، سرطان روده، سرطان غدد لنفاوی و... به دکتر سرطان مراجعه میکنند. یک دکتر آنکولوژی بعد از تشخیص بیماری، با انجام تمامی مراقبتهای حین درمان و به کارگیری روشهای نوین پزشکی تا حد ممکن بیماری سرطان را مهار کرده و یا با انجام جراحی، شیمی درمانی و پرتودرمانی روند پیشرفت بیماری را کنترل میکند. البته در درمان برخی از سرطانها مانند درمان سرطان دستگاه گوارش، درمان سرطان مغز، درمان سرطان حنجره، سرطان غدد لنفاوی و… باید از متخصصین مربوطه نظیر متخصص گوش حلق بینی، دکتر فوق تخصص گوارش، بهترین دکتر مغز و اعصاب و بهترین فوق تخصص غدد تیروئید نیز کمک گرفت.
دکتر هماتولوژی چیست؟
هماتولوژیستها پزشکان داخلی یا متخصص اطفالی هستند که در مورد بیماریها و اختلالات مربوط به خون، مغز استخوان و سیستم لنفاوی تخصص دارند. متخصصین هماتولوژیها متخصصانی هستند که در بیمارستانها، بانکهای خون یا کلینیکها کار میکنند. البته آن دسته از هماتولوژیستهایی که در آزمایشگاهها کار میکنند، هماتو پاتولوژیست نامیده میشوند. هماتو پاتولوژیست در آسیبشناسی (شاخهای از پزشکی که بافتهای بدن و خون را با میکروسکوپ یا آزمایش بررسی میکند)، آموزش دیدهاند. دلایلی که ممکن است باعث مراجعه افراد به متخصصین هماتولوژی شود، شامل موارد زیر هستند:
- کم خونی یا تعداد پایین گلبولهای قرمز
- ترومبوز ورید عمقی (لخته شدن خون)
- لوسمی
- لنفوم یا مولتیپل میلوما (سرطانهای مغز استخوان، غدد لنفاوی یا گلبولهای سفید خون)
- سپسیس، یک واکنش خطرناک به عفونت
- هموفیلی، اختلال ژنتیکی لخته شدن خون
- بیماری سلول داسی شکل که شامل گلبولهای قرمز معیوب میشود
- انجام تستهای تشخیص و غربالگری
هماتولوژیستها زمان زیادی را صرف بررسی خون و مشکلات خونی بیماران میکنند. آنها فقط تشخیص بیماری را بر عهده ندارند، بلکه درمانهایی مانند تعویض خون را نیز انجام میدهند.
تفاوت متخصص انکولوژی و متخصص خون چیست؟
تفاوت اصلی بین هماتولوژی و انکولوژی این است که تخصص هماتولوژی مربوط به بیماریهای مرتبط با خون است، در حالی که انکولوژی با بیماران سرطانی ارتباط دارد. هماتولوژیستها بیماریها و شرایط خونی را بررسی میکنند، در حالی که انکولوژیستها بر سرطان قسمتهای مختلف بدن تمرکز میکنند. به طور کلی هماتولوژی و انکولوژی دو شاخه از پزشکی هستند که با سرطان خون مرتبط هستند. علاوه بر این، هماتولوژیست-انکولوژیست نوعی انکولوژیست است که به تشخیص و درمان سرطانهای خون از جمله لوسمی، لنفوم و میلوما میپردازد.
انواع روشهای درمان توسط فوق تخصص انکولوژی
متخصصین آنکولوژی به منظور درمان سرطان و برخی از بیماریهای مشابه مانند درمان سرطان سینه، درمان سرطان ریه، درمان سرطان کلیه، درمان سرطان پانکراس درمان سرطان خون، درمان سرطان معده، درمان سرطان کبد، درمان سرطان دستگاه گوارش، درمان سرطان دستگاه تناسلی زنان، درمان سرطان دستگاه تناسلی مردان، درمان سرطان مغز، درمان سرطان چشم، درمان سرطان حنجره، درمان سرطان دهان، سرطان لنف، لوسمی و... از روشهای پرتودرمانی یا رادیوتراپی، رادیوانکولوژی، هورمون درمانی، شیمی درمانی و سایر روشهای نوین درمان سرطان کمک میگیرند.
هزینه نوبت دهی آنلاین دکتر خون و آنکولوژی در درمانکده
هزینه نوبت دهی آنلاین درمانکده در بازه قیمتی ۸۰۰۰۰ تومان تا ۱۶۰۰۰۰ تومان متغیر است. به منظور مراجعه به دکتر خون و آنکولوژی در درمانکده، میتوانید بعد از مراجعه به سایت درمانکده، ابتدا بهترین فوق تخصص خون در تهران را انتخاب کرده و سپس بعد از تعیین زمان مراجعه حضوری به مطب، هزینه نوبت دهی آنلاین دکتر فوق تخصص خون را پرداخت نمایید. لازم به ذکر است که درمانکده هیچگونه مبلغی مازادی جهت نوبت دهی آنلاین از بیماران به عنوان کمیسیون دریافت نمیکند و هزینه نوبت دهی آنلاین در واقع همان هزینه واقعی ویزیت پزشک آنکولوژیست است.
راهنمای رزرو نوبت اینترنتی مطب بهترین فوق تخصص خون و انکولوژی
به منظور رزرو نوبت اینترنتی مطب بهترین فوق تخصص خون و انکولوژی در تهران، ابتدا باید به سایت درمانکده مراجعه کنید. بعد از مراجعه به سایت و انتخاب تخصص خون، فوق تخصص خون و انکولوژی مورد نظر خود را مشخص کنید. در این مرحله باید زمان و تاریخ مراجعه به مطب دکتر را مشخص نمایید و سپس نوبت خود را نهایی کنید. این خدمت از سایت درمانکده صرفاً به منظور رفاه حال بیماران و جلوگیری از نشستنهای طولانی در صف انتظار و مراجعات مکرر به مطب پزشکان طراحی شده است. شایان ذکر است که درمانکده تیمی متشکل از بهترین متخصصین در تهران نظیر متخصص پوست و مو، فوق تخصص روماتولوژی، جراح مغز و اعصاب تهران، دکتر اعصاب و روان تهران و… را گرد هم آورده تا بهترین خدمات درمانی را به بیماران ارائه کنند.
درمانکده
- >
نوبت دهی اینترنتی
- >
مراکز تهران
- >
فوق تخصص بیماریهای خون و سرطان بزرگسالان (هماتولوژی انکولوژی بزرگسالان)