لیست بهترین دکتر متخصص و فوق تخصص غدد و متابولیسم در تهران

با مشاهده لیست پزشکان، آدرس و زمان حضور آنها، از بهترین پزشکان غدد و متابولیسم نوبت اینترنتی دریافت کنید

جستجو در نتایج

تخصص

زمان نوبت

بیمارستان

جنسیت

نمایش پزشکان دارای مشاوره آنلاین

دکتر متخصص غدد

  • مرتب‌سازی براساس:
  • بیشترین رضایتمندی
  • منتخب
  • زودترین نوبت

متخصص غدد کیست و چه بیماری‌هایی را درمان می‌کند؟

مطابق با تعریف سازمان بهداشت جهانی، دکتر غدد (Endocrinologist)، پزشک متخصص غدد است که به منظور تشخیص و درمان بیماری‌های مرتبط با مشکلات هورمون‌های بدن، غدد هورمونی و بافت‌های مرتبط آموزش دیده است. از آنجایی که یک متخصص غدد دوره تخصصی عملکرد سیستم غدد درون‌ریز بدن را گذرانده است، می‌تواند به تشخیص، درمان و کنترل بیماری‌هایی که با عدم تعادل هورمونی و مشکلات غدد درون‌ریز ارتباط دارند، کمک کند. پنجاه هورمون مختلف در بدن ترشح می‌شود که هر کدام نقش مهمی ایفا می‌کنند. در صورت بروز مشکل در فرآیند ترشح هورمون‌ها، تنها یک دکتر هورمون و غدد است که می‌تواند بیماری را در سریعترین زمان ممکن تشخیص داده و راهکار‌های درمانی را ارائه کند.

 تحصیلات پزشک غدد  و متابولیسم چیست؟

اولین قدم برای تبدیل شدن به یک متخصص دکتر غدد و متابولیسم، گذراندن دوره پزشک عمومی است. تمامی پزشکان بعد از اتمام دوره پزشکی عمومی می‌توانند در آزمون تخصص شرکت کنند. در صورت رسیدن به حد نصاب نمره و کسب نمره قبولی در رشته تخصص داخلی غدد و متابولیسم، باید دوره رزیدنتی چهار ساله در این زمینه را بگذرانند و مدرک تخصص داخلی بگیرند. متخصصان غدد، پزشکانی هستند که به طور خاص در مورد ابزار‌ها و تکنیک‌های مورد نیاز برای تشخیص و درمان اختلالات غده درون‌ریز آموزش دیده‌اند. متخصصان داخلی باید ابتدا در آزمون دستیاری فوق تخصصی پزشکی شرکت می کنند و در صورت قبول شدن بعد از گذراندن دوره دو ساله فوق تخصص به درجه  فوق تخصص غدد و متابولیسم نائل‌ می شوند. فرآیند ارتقا یک پزشک به فوق تخصص غدد و متابولیسم به شرح زیر است:
  • گذراندن دوره پزشکی عمومی و اخذ مدرک پزشکی
  •  گذراندن دوره رزیدنتی سه تا چهار ساله داخلی
  • شرکت در آزمون دستیاری فوق تخصصی پزشکی
  • در صورت قبولی در  آزمون، گذراندن دوره دوساله تخصص غدد و متابولیسم
  • اخذ مدرک تخصص فوق تخصص غدد و متابولیسم

مشاهده بیشتر: مشاوره آنلاین متخصص غدد و متابولیسم

کار دکتر غدد چیست؟

دکتر متابولیسم و غدد در درمان اختلالات سیستم غدد درون‌ریز (شبکه‌ای از غدد تولید‌کننده هورمون در بدن) تخصص دارد. دکتر تیروئید برای تشخیص و درمان بیماری‌هایی مانند دیابت، تیروئید، درمان ناباروری، مشکلات رشد و اختلالات هورمونی، اختلالات متابولیک، درمان پوکی استخوان، برخی سرطان‌ها (سرطان تیروئید، پاراتیروئید)، اختلالات در کارکرد غده آدرنال و غده هیپوفیز آموزش دیده‌اند. آن‌ها هم‌چنین علل سرطان تیروئید، پاراتیروئید، هیپوفیز، گواتر، گریوز و... را می‌دانند. متخصصین متابولیسم و غدد همچنین در تشخیص اختلالات و بیماری‌هایی که سایر قسمت‌های بدن را درگیر می‌کنند و می‌توانند منجر به بروز اختلال در سیستم غدد درون‌ریز شوند، نیز متبحر هستند. هنگامی که وجود مشکلی در سایر سیستم‌ها یا قسمت‌های بدن، موجب اختلال در عملکرد سیستم غدد درون‌ریز شود، یک متخصص غدد می‌تواند با در نظر گرفتن سوابق و علائم بیمار، آن را درمان کرده و برنامه درمانی مناسبی ارائه دهد.

مهمترین دلایل مراجعه به متخصص غدد و متابولیسم

به طور معمول، اختلالات و بیماری‌های زیادی وجود دارند که هر فرد را ناگزیر به مراجعه به پزشک غدد و متابولیسم می‌کند. همانطور که پیشتر نیز گفتیم، علل عمده مراجعان به دکتر غدد مشکلاتی از قبیل تیروئید، دیابت، پرولاکتینوما، نارسایی آدرنال، کم کاری تیروئید، پرکاری تیروئید، سرطان تیروئید، گریوز، گواتر، سندروم کوشینگ، آکرومگالی، سرطان تیروئید، پاراتیروئید، هیپوفیز و سایر بیماری‌های مرتبط است که البته همه این بیماری‌ها به چهار دسته اصلی تقسیم می‌شوند که عبارتند از:

اختلالات غدد درون‌ریز (endocrine disorder)

سیستم غدد درون‌ریز از گروهی از غدد و اندام‌ها تشکیل شده است که با تولید و ترشح هورمون‌ها، عملکرد‌های مختلف بدن را تنظیم و کنترل می‌کنند. سیستم غدد درون‌ریز 9 غده اصلی در سراسر بدن دارد که شامل غده هیپوتالاموس، غده تیروئید، غده هیپوفیز، پاراتیروئید، غده فوق کلیوی و جزایر لانگرهانس غده پانکراس، غدد تناسلی ( بیضه‌ها در مردان و تخمدان‌ها در زنان)، غده صنوبری یا پینه‌آل و غده تیموس می‌شود. این سیستم بر رشد و تکامل، متابولیسم، عملکرد جنسی و خلق و خوی افراد تاثیر می‌گذارد. اختلالات در غدد درون‌ریز باعث کم یا زیاد شدن هورمون در بدن می‌شوند که این شرایط باعث ابتلا به بیماری‌های مختلفی می‌شود. مثلا ممکن است که در اثر عدم تعادل هورمون در بدن، فرد دچار مشکلات اعصاب، مشکلات پوستی، مشکلات ناباروری در زنان،  اختلالات گوارشی و یا کم خونی و… شود، که در این صورت علاوه بر دکتر غدد، باید به متخصص اعصاب و روان، فوق تخصص گوارش، متخصص پوست، متخصص زنان و زایمان، متخصص خون و… مراجعه شود. اگر سطح هورمون ترشح شده در بدن خیلی بالا (hyper) و یا خیلی پایین (hypo) باشد، ممکن است به یک نوع بیماری یا اختلال غدد درون‌ریز دچار شوید. بیماری‌ها و اختلالات غدد درون‌ریز در صورتی رخ می‌دهند که بدن آن‌طور‌ ‌که باید به هورمون‌های ترشح شده پاسخ ندهد. هورمون‌ها مواد شیمیایی هستند که بر فعالیت قسمت‌های دیگر بدن تاثیر می‌گذارند. در اصل، هورمون‌ها به عنوان پیام‌رسان عمل می‌کنند و فعالیت‌ها را در سراسر بدن کنترل و هماهنگ می‌کنند. اختلالات غدد درون‌ریز علاوه بر اختلال در مقدار هورمون، از مشکل در خود غده درون‌ریز نیز ناشی می‌شوند. مثلاً انواع سرطان‌ها مانند سرطان تیروئید، پاراتیروئید، هیپوفیز و همچنین تومور‌های سرطانی ممکن است که باعث ایجاد اختلال در غدد درون‌ریز شوند. بسته به نوع سلولی که از آن منشأ می‌گیرند، تومور‌ها می‌توانند هورمون‌های اضافی در بدن تولید کنند یا بافت طبیعی غدد را از بین ببرند و یا نهایتاً تولید هورمون را کاهش دهند. البته در سایر موارد نیز ممکن است که سیستم ایمنی بدن به یک غده درون‌ریز (یک اختلال خود ایمنی ) حمله کند و تولید هورمون را کاهش دهد. در چنین مواقعی نیز اختلال غدد درون‌ریز ایجاد می‌شود. برای درمان به موقع اختلالات غدد درون‌ریز باید هر چه سریعتر به یک دکتر فوق تخصص غدد  مراجعه کرد. نمونه‌هایی از اختلالات غدد درون‌ریز موارد زیر هستند:

دیابت (diabetes)

دیابت نوعی اختلال است که در آن بدن به اندازه کافی انسولین تولید نمی‌کند و یا نمی‌تواند از انسولین موجود در خون استفاده کند و باعث می‌شود سطح قند خون (گلوکز) به طور غیر طبیعی بالا برود. افراد مبتلا به دیابت ممکن است همیشه گرسنه و تشنه باشند و از افزایش ادرار و تعداد دفعات تخلیه ادرار رنج می‌برند. همچنین دچار تاری دید، خواب آلودگی، حالت تهوع، کاهش استقامت حین ورزش و... هستند. دیابت در افراد، باعث کاهش وزن و آسیب به اعصاب می‌شود و هم‌چنین مشکلاتی را در حواس بیمار ایجاد می‌کند. همچنین در افراد مبتلا به دیابت رگ‌های خونی آسیب می‌بینند. در بیماران دیابتی خطر حمله قلبی، سکته مغزی، بیماری مزمن کلیوی و از دست دادن بینایی نیز افزایش پیدا می‌کند. یک متخصص دیابت، این بیماری را با آزمایش خون تشخیص می‌دهد. البته به منظور درمان عوارض جانبی این بیماری نظیر درمان سکته مغزی، علاوه بر مراجعه به پزشک غدد، می‌توان به دکتر مغز و اعصاب و یا جراحی مغز و اعصاب مراجعه کرد.

پرولاکتینوما (prolactinoma)

پرولاکتینوما در اثر رشد توده خوش خیم غیر سرطانی در غده هیپوفیز ایجاد می‌شود که هورمونی به نام پرولاکتین تولید می‌کند. غده هیپوفیز غده‌ای کوچک در اعماق مغز ما است که به اندازه یک نخود است، اما تاثیرات مهمی روی بدن می‌گذارد. یکی از مهمترین وظایف غده هیپوفیز ترشح هورمون است. یک نوع از هورمون‌هایی که غده هیپوفیز ترشح می‌کند، پرولاکتین است که کار اصلی این هورمون، تحریک شیردهی خانم هاست. این بیماری نیز به واسطه آزمایش خون توسط بهترین پزشک غدد و متابولیسم تشخیص داده می‌شود. این بیماری معمولا در زنان با قاعدگی های نامنظم و رشد موی زائد، مقاربت دردناک به علت خشکی واژن، خروج ترشحات شیری رنگ از سینه و در  آقایان با اختلالات در نعوظ، بزرگ شدن سینه و کم شدن موی صورت و بدن همراه است.

پوکی استخوان (Osteoporosis)

استئوپروز یا پوکی استخوان به معنای کم شدن تراکم استخوان‌های بدن است که به موجب آن استخوان‌های فرد مبتلا به پوکی، بسیار شکننده و آسیب‌پذیر می‌شوند. به شکلی که با کوچکترین ضربه‌ای ممکن است در هم بشکنند. پوکی استخوان در بین افراد معمولاً به علت پرکاری تیروئید شکل می‌گیرد، اما ممکن است در اثر عوامل دیگری مانند سرطان سینه در زنان، بیماری‌های التهابی روده، آمنوره، لوپوس، بی‌اشتهایی عصبی و... ایجاد شود. بیماری پوکی استخوان معمولاً به آرامی پیشرفت می‌کند و علائمی ندارد تا وقتی که حاد شود. پوکی استخوان می‌تواند در هر قسمتی از بدن ایجاد شود، اما در ناحیه لگن، ستون مهره ها، دنده‌ها و مچ دست‌ها بیشتر دیده می‌شود. به منظور پیشگیری از بیماری پوکی استخوان در افراد بخصوص نوجوانان و جوانان، در برخی حالات می‌توان به یک دکتر فوق تخصص غدد نوجوانان مراجعه کرد و راهکارهای پیشگیری از ابتلا به بیماری پوکی استخوان را دریافت کرد.

بیماری تیروئید ( Thyroid disease)

در این نوع بیماری اختلالاتی در وضعیت عملکرد هورمون تیروئید پیش می‌آید که باعث بیماری‌های پرکاری تیروئید، کم کاری تیروئید و سرطان تیروئید، گواتر و گریوز می‌شود. در این زمان مراجعه فوری به بهترین فوق تخصص غدد تیروئید در تهران یا دکتر تیرویید باعث تشخیص سریع و درمان به موقع می‌شود.

پرکاری تیروئید (Hyperthyroidism)

علت پرکاری تیروئید، فعالیت بیش از حد این غده است که منجر به افزایش سطح هورمون‌های تیروئید و تسریع عملکرد‌های حیاتی بدن می‌شود. بیماری گریوز شایع‌ترین علت پرکاری تیروئید است. در این عارضه ضربان قلب و فشار خون افزایش پیدا می کند. معمولاً ریتم ضربان قلب غیر طبیعی است. کسانی که دچار پرکاری تیروئید هستند، بیش از حد عرق می‌کنند و معمولاً عصبی و مضطربند. دچار اختلالات خواب و معمولاً کم خوابی هستند و بدون تلاش وزن کم می‌کنند. در این بیماری هورمون‌های تیروئید بر بسیاری از عملکرد‌های حیاتی بدن مانند ضربان قلب، سرعت سوزاندن کالری، رشد، تولید گرما، باروری و گوارش تاثیر می‌گذارند. افراد مسن در صورت ابتلا به پرکاری تیروئید، ضعیف، گیج، گوشه‌گیر و افسرده می‌شوند. البته ممکن است که ظاهر چشم‌های آن‌ها نیز تغییر پیدا کند.

کم کاری تیروئید (Hypothyroidism)

کم کاری تیروئید در اثر کم کاری یا عدم فعالیت این غده  است که منجر به تولید ناکافی هورمون‌های تیروئید و کند شدن عملکرد‌های حیاتی بدن می‌شود. برای تشخیص قطعی کم کاری تیروئید باید آزمایش خون انجام شود و نتیجه آزمایش توسط دکتر پزشک غدد و متابولیسم ارزیابی گردد.

سرطان تیروئید (Thyroid cancer)

یکی از بیماری‌هایی که در اثر اختلالات غدد درون‌ریز ایجاد می‌شود سرطان تیروئید است. شایع‌ترین انواع سرطان تیروئید پاپیلاری و فولیکولی است. انواع دیگر سرطان تیروئید شامل هارتل، مدولاری و آناپلاستیک هستند. سرطان تیروئید ممکن است به سایر قسمت‌های بدن از جمله ریه‌ها، استخوان‌ها و گاهی اوقات مغز گسترش پیدا کند و یا متاستاز دهد. افراد مبتلا به سرطان تیروئید که دارای سلول‌های سرطانی در این قسمت از بدن هستند، احتمال ابتلا به سرطان پیشرفته یا متاستاتیک را دارند. ممکن است سرطان پیشرفته تیروئید توسط یک ژن در بدن ایجاد می‌شود که یکی از این ژن‌ها RET است.

گریوز (Graves disease)

گریوز نوعی اختلال غدد درون‌ریز است که به نوعی بیماری خود ایمنی محسوب می‌شود. بیماری خود ایمنی ای که روی تیروئید اثر گذاشته و باعث اگزوفتالمی (بیرون زدگی حدقه چشم) می‌شود. بیماری گریوز منجر به تولید بیش از حد هورمون‌های غدد تیروئید می‌شود. در این بیماری هورمون‌های تیروئید، سیستم‌های بدن را تحت تاثیر قرار می دهند، به همین دلیل نشانه‌ها و علائم بیماری گریوز بسیار زیاد است و صرفاً یک دکتر غدد متبحر و با سابقه می‌تواند در زمان کوتاهی با در نظر گرفتن تاریخچه بیمار، این بیماری را تشخیص دهد.

گواتر (goiter)

بیماری گواتر به بزرگ شدن بیش از حد غده تیروئید گفته می‌شود. این غده در جلوی گردن و زیر گلو قرار دارد که شامل دو لوب است که از جلو به هم وصل می‌شود. بیماری گواتر در اثر شرایط و عوامل مختلفی به وجود می‌آید. این بیماری معمولاً بدون درد است و به همین علت بیماران در مراحل اولیه بیماری به یک متخصص غدد مراجعه نمی‌کنند و متوجه بیماری خود نمی‌شوند. در مراحل اولیه بیماری، معمولا یک دکتر پزشک غدد و متابولیسم با تجربه می‌تواند بیماری گواتر را تشخیص دهد.

بیماری غده هیپوفیز (Pituitary gland disease)

تمامی بیماری‌های غده هیپوفیز در اثر تولید بسیار زیاد و یا فقدان تولید هورمون‌های غده هیپوفیز ایجاد می شوند. بیماری‌هایی مانند سندروم کوشینگ و آکرومگالی نیز در اثر تولید نا متعادل هورمون‌های هیپوفیز ایجاد می‌شوند.  

سندرم کوشینگ (Cushings disease)

در بیماری سندرم کوشینگ، سطح کورتیکواستروئید‌ها در خون بیش از حد است که معمولاً به دلیل مصرف دارو‌های کورتیکواستروئیدی یا تولید بیش از حد هورمون‌ها توسط غدد فوق کلیوی است. سندرم کوشینگ ناشی از مصرف بیش از حد کورتیکواستروئید‌ها برای درمان یک اختلال پزشکی یا تومور در هیپوفیز یا غده فوق کلیوی و یا ابتلا به سرطان تیروئید است که باعث می‌شود غدد فوق کلیوی، کورتیکواستروئید‌های بیش از حد تولید کنند. البته این سندرم ممکن است در اثر وجود تومور‌های بدخیم در قسمت‌های دیگر بدن مانند ریه‌ها (سرطان ریه) باشد. افراد مبتلا به سندرم کوشینگ معمولاً دچار چاقی بیش از حد در تمامی قسمت‌های بدن می‌شوند و صورت گرد و بزرگی با پوست نازک پیدا می‌کنند. متخصصین غدد با اندازه‌گیری سطح کورتیزول و انجام آزمایش های دیگر سندرم کوشینگ را تشخیص می‌دهند.

آکرومگالی و غول پیکری (Acromegaly ،Gigantism)

تولید بیش از حد هورمون رشد باعث آکرومگالی و غول پیکری می‌شود. در کودکان به این عارضه غول‌پیکری و در بزرگسالان به آن آکرومگالی می‌گویند. در بیماری آکرومگالی هورمون رشد بیش از حد ترشح می‌شود که معمولاً بر اثر یک تومور غیر سرطانی ( سرطان هیپوفیز خوش خیم) ایجاد می‌شود. در این بیماری کودکان قد بسیار بلندی پیدا کرده و بزرگسالان دچار تغییر شکل استخوان می‌شوند، اما قدشان بلندتر نمی‌شود. در افراد مبتلا به آکرومگالی، نارسایی قلبی، ضعف و مشکلات بینایی بسیار شایع است. تشخیص این بیماری توسط دکتر فوق تخصص غدد نوجوانان به واسطه آزمایش خون و تصویر‌برداری از جمجمه و دست انجام می‌شود.

 کوتاهی قد در کودکان (Short stature)

کوتاهی قد در کودکان در اثر کمبود هورمون رشد اتفاق می‌افتد. این عارضه زمانی ایجاد می‌شود که غده هیپوفیز به اندازه کافی هورمون رشد تولید نکند. کمبود هورمون رشد، شایع‌ترین کمبود هورمون هیپوفیز است و با رشد کلی ضعیف و کوتاهی قد در کودکان همراه است. سایر علائم کمبود هورمون رشد به سن کودک و علت کمبود بستگی دارد. بیشتر اوقات، پزشکان دلیلی برای کمبود هورمون رشد پیدا نمی‌کنند، اما گاهی اوقات این کمبود ناشی از یک اختلال مادرزادی یا تومور مغزی است. تشخیص کوتاهی قد در کودکان بر اساس معاینه فیزیکی دکتر پزشک غدد و متابولیسم نوجوانان، بررسی نمودار‌های رشد کودک، و اقداماتی است که ممکن است شامل عکسبرداری با اشعه ایکس، آزمایش خون، آزمایش ژنتیک و تصویربرداری باشد.

بیماری غدد فوق کلیوی (Adrenal disease)

هورمون‌های تولید شده در غدد فوق کلیوی شامل کورتیزول، آدرنالین و آلدوسترون هستند که افزایش یا کاهش تولید این هورمون‌ها باعث ایجاد بیماری‌های غدد فوق کلیوی و یا اختلالات آدرنال می‌شود که عملکرد بدن را تحت تأثیر قرار می‌دهد. اختلال در عملکرد غدد آدرنالین یک وضعیت حاد اورژانسی است که در نتیجه کمبود شدید کورتیزول رخ می‌دهد. یکی از اختلالات شایع در این بیماری، نارسایی آدرنال و یا آدیسون است.

بیماری آدیسون نارسایی آدرنال (Addison’s Disease)

در بیماری آدیسون، غدد فوق کلیوی کم کار هستند و در نتیجه میزان هورمون آدرنال در بدن به شدت افت پیدا می‌کند. بیماری آدیسون ممکن است در اثر یک واکنش خود ایمنی، عفونت یا برخی بیماری‌های دیگر ایجاد شود. فرد مبتلا به بیماری آدیسون هنگام‌ ایستادن یا دراز کشیدن احساس ضعف، خستگی و سرگیجه می‌کند و ممکن است لکه‌های پوستی تیره داشته باشد. پزشک فوق تخصص غدد و متابولیسم سطح سدیم و پتاسیم خون و همچنین کورتیزول و کورتیکوتروپین خون را برای تشخیص این بیماری اندازه می‌گیرد. بیماری آدیسون می‌تواند در هر سنی شروع شود و مردان و زنان را تقریباً به یک اندازه درگیر می‌کند. در ۷۰ درصد از افراد مبتلا به بیماری آدیسون، علت آن به طور دقیق مشخص نیست، اما در بیماری آدیسون غدد فوق کلیوی تحت تأثیر یک واکنش خود ایمنی قرار می‌گیرند که در آن سیستم ایمنی بدن به قشر آدرنال (قشر خارجی غده) حمله می‌کند و آن را از بین می‌برد. در ۳۰ درصد دیگر موارد ابتلا، غدد فوق کلیوی در اثر سرطان، عفونتی مانند سل یا بیماری قابل شناسایی دیگری از بین ‌می‌روند. در نوزادان و کودکان، بیماری آدیسون ممکن است به دلیل ناهنجاری ژنتیکی غدد فوق کلیوی باشد. تشخیص بیماری آدیسون از طریق آزمایش خون توسط دکتر فوق تخصص غدد صورت می گیرد. از آنجایی که علائم بیماری آدیسون به آرامی شروع شوند، ممکن است در مراحل اولیه توسط دکتر غدد تشخیص داده نشود. پزشکان اغلب در ابتدا به بیماری آدیسون مشکوک نمی‌شوند. گاهی اوقات بروز یک بحران یا استرس حاد، علائم بیماری را تشدید می‌کند.

راهنمای دریافت مشاوره آنلاین با غدد و متابولیسم

حال که تا حدودی با انواع بیماری‌های مرتبط با غدد و همچنین وظایف پزشک غدد و متابولیسم آشنا شدید، اگر به هر یک از اختلالات غدد درون‌ریز مبتلا هستید، باید در اسرع وقت به یک پروفسور غدد با تجربه و متبحر مراجعه کنید. برای این کار کافیست که به سایت درمانکده مراجعه کرده و از خدمات نوبت دهی مطب پزشک استفاده کنید. هم‌چنین اگر امکان مراجعه حضوری ندارید، می توانید از خدمات مشاوره با دکتر آنلاین غدد نیز برخوردار شوید. برای دریافت مشاوره با دکتر هورمون و غدد تنها کافیست که در نوار بالای سایت درمانکده در قسمت مربوطه کلیک کنید و سپس دکتر مورد نظر خود را انتخاب کرده و از متخصص مورد نظر خود مشاوره بگیرید.

هزینه نوبت دهی پزشک غدد و متابولیسم در درمانکده

نرخ نوبت دهی آنلاین مطب متخصص غدد و متابولیسم در درمانکده مطابق با نرخ لیست پزشکان فوق تخصص غدد تهران بین بازه ۸۰۰۰۰ تومان تا ۱۰۵۰۰۰ تومان متغیر است. با پرداخت هزینه نوبت دهی اینترنتی مطب پزشک غدد و متابولیسم می‌توانید با بهترین فوق تخصص غدد تیروئید در تهران و یا فوق تخصص غدد از آمریکا مشاوره کنید. تنها کافیست که به سایت درمانکده مراجعه کنید و از بهترین فوق تخصص غدد در غرب تهران مشاوره بگیرید. درمانکده به منظور تامین رفاه بیماران و همچنین تسهیل روند درمان، تیمی مشکل از بهترین متخصصین در تهران را دور هم گرد آورده است. اگر دچار بیماری خاصی هستید و می‌خواهید در اسرع وقت پروسه درمان‌تان را پیگیری کنید، درمانکده بهترین گزینه برای شماست. مجموعه ای از بهترین پزشکان متخصص در تهران از دکتر دکتر گوش حلق بینی گرفته تا دکتر روماتولوژی، بهترین متخصصین پوست و زیبایی «ما همواره در کنار شما هستیم تا سلامت و آرامش را تجربه کنید.»

چگونه می توانم از متخصص غدد درون ریز و متابولیسم نوبت حضوری بگیرم؟

چگونه می توانم از دکتر غدد درون ریز و متابولیسم مشاوره آنلاین بگیرم؟

چگونه می توانم بهترین فوق تخصص بیماری های غدد درون ریز و متابولیسم را انتخاب کنم؟ 

چگونه می توانم با دکتر غدد درون ریز و متابولیسم مشاوره آنلاین ویدئویی داشته باشم؟ 

چگونه می توانم زودترین زمان برای ملاقات حضوری با متخصص غدد درون ریز و متابولیسم را پیدا کنم؟ 

چگونه می توانم روزهای کاری فوق تخصص بیماری های غدد درون ریز و متابولیسم را ببینم؟ 

جستجوی پزشکان متخصص و فوق تخصص
Item 1 of 20