نمایش پزشکان در شهر تهران
فیلتر
مرتب سازی (بیشترین امتیاز)
Picture of the author
پزشک مورد نظر خود را انتخاب کنید
فیلتر تخصص

دکتر متخصص چاقی

الهام جمالی
کارشناس تغذیه
25 سال تجربه
تهران، بلوار اصلی تهرانسر
(11 نظر)
4.8

اولین نوبت:

هم‌اکنون
محمدرضا وفا
دکترا تغذیه
تهران، خیابان کرمان
(14 نظر)
4.1

اولین نوبت:

9 اردیبهشت ساعت 17:30
فرزانه ابراهیمی
کارشناسی ارشد تغذیه
18 سال تجربه
تهران، نازی آباد

اولین نوبت:

هم‌اکنون
فاطمه الماسی کیا
کارشناس تغذیه
18 سال تجربه
تهران، خیابان شهید حبیب الله

اولین نوبت:

هم‌اکنون
مهشید دژن
کارشناس تغذیه
18 سال تجربه
تهران، تهران ویلا

اولین نوبت:

هم‌اکنون
سیما داوری
کارشناس تغذیه
18 سال تجربه
تهران، دربند

اولین نوبت:

9 اردیبهشت ساعت 11:00
مرضیه درزی
کارشناس تغذیه
18 سال تجربه
تهران، خیابان شهید ثانی

اولین نوبت:

هم‌اکنون
پدیده اسلامی
کارشناس تغذیه
13 سال تجربه
تهران، خیابان جانبازان غربی ( گلبرگ غربی )

اولین نوبت:

هم‌اکنون
مونا نوروزی
دکترا تغذیه
13 سال تجربه
تهران، خیابان شهید مطهری ( از اتوبان مدرس تا خیابان شریعتی )

اولین نوبت:

هم‌اکنون
سید علی کشاورز
دکترای تغذیه
9 سال تجربه
تهران، خیابان کارگر شمالی

اولین نوبت:

9 اردیبهشت ساعت 15:00
سوالات متداول

چگونه می‌توانم بهترین متخصص چاقی را انتخاب کنم؟

در بالای صفحه از قسمت ترتیب نمایش، گزینه بیشترین امتیاز را انتخاب کنید تا بهترین دکترهای چاقی را ببینید و با توجه‌ به امتیاز و نظرات ثبت شده بهترین پزشک را انتخاب کنید.

چگونه می‌توانم از دکتر چاقی نوبت حضوری بگیرم؟

از لیست پزشک‌ها، متخصص چاقی مورد نظر خود را انتخاب کنید و سپس روی دریافت نوبت بزنید تا وارد صفحه جدید شوید. در صفحه پزشک چاقی ویزیت در مطب را انتخاب کنید و مراحل رزرو نوبت حضوری خود را انجام دهید.

چگونه می‌توانم از متخصص چاقی مشاوره آنلاین بگیرم؟

از لیست پزشک‌ها، دکتر چاقی مورد نظر خود را انتخاب کنید و سپس روی دریافت نوبت بزنید تا وارد صفحه جدید شوید. در صفحه پزشک چاقی از بین مشاوره آنلاین متنی، مشاوره آنلاین صوتی، مشاوره آنلاین تصویری یا تماس تلفنی یکی را انتخاب کنید و مراحل رزرو مشاوره آنلاین خود را انجام بدهید.

چگونه می‌توانم با دکتر چاقی مشاوره آنلاین ویدئویی بگیرم؟

از لیست پزشک‌های چاقی، می‌توانید از متخصصی‌هایی که در کارت اطلاعاتشان علامت آیکون ویدیو دارند مشاوره تصویری بگیرید.

چگونه می‌توانم زودترین زمان نوبت حضوری با متخصص چاقی را پیدا کنم؟

در بالای صفحه از قسمت ترتیب نمایش گزینه زودترین نوبت را انتخاب کنید تا لیست دکترهای چاقی بر اساس نزدیک‌ترین زمان رزرو نوبت برای شما به نمایش در بیاید.

چگونه می‌توانم روزهای کاری متخصص چاقی را ببینم؟

با انتخاب نوع نوبت‌گیری در صفحه دکتر چاقی مورد نظر خود، می‌توانید روزهای کاری پزشک را در تقویم مشاهده کنید.

چطور با پشتیبانی درمانکده ارتباط بگیرم؟

برای برقراری ارتباط با پشتیبانی، می توانید از چت آنلاین سایت استفاده کنید یا با شماره 02137617000 تماس بگیرید.

شماره پشتیبانی برای رزرو نوبت آنلاین

دکتر چاقی

دکتر چاقی یا متخصص تغذیه فردی است که می‌تواند مشکلات مرتبط با رژیم غذایی شما را شناسایی و درمان کند. چاقی یکی از شایع‌ترین مشکلاتی که افراد برای درمان آن به متخصص تغذیه مراجعه می‌کنند. چاقی وضعیتی است که با تجمع بیش از حد چربی در بدن مشخص می‌شود و خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌های مزمن از جمله دیابت نوع ۲، بیماری قلبی، بیماری‌های مفصلی و بعضی از انواع سرطان را افزایش می‌دهد.
چاقی دلایل مختلفی دارد، اما معمولا به دلیل پرخوری و زیاده‌روی در مصرف غذاهای شیرین یا پرچرب رخ می‌دهد. از سایر دلایل ابتلا به این عارضه می‌توان به سابقه خانوادگی چاقی، بیماری از جمله کم‌کاری تیروئید و مصرف بعضی از داروها مانند داروهای ضد روان‌پریشی اشاره کرد.

فوق تخصص چاقی چه اقداماتی برای بیمار انجام می‌دهد؟

متخصص چاقی ابتدا با شما در مورد سابقه سلامتی‌تان صحبت می‌کند. سپس به بررسی شیوه غذا خوردن، سطح فعالیت بدنی، سابقه کاهش یا افزایش وزن، میزان خواب، عوامل استرس‌زا که با آن‌ها مواجه هستید و موارد دیگر می‌‌پردازد. علاوه بر این، اقدامات زیر را انجام می‌دهد:

۱- معاینه بدنی: دکتر چاقی قد و وزن‌ شما را اندازه می‌گیرد و ممکن است علائم حیاتی‌تان مانند فشار خون‌ را بررسی کند.

۲- محاسبه BMI: متخصص تغذیه با تقسیم کردن وزن (بر حسب کیلوگرم) بر مجذور قد (بر حسب متر) می‌تواند BMI شما را محاسبه کند. به BMI بین ۲۵ تا ۲۹/۹ اضافه وزن، ۳۰ تا ۳۴/۹ چاقی درجه یک، ۳۵ تا ۳۹/۹ چاقی درجه ۲ و بالاتر از ۴۰ چاقی درجه سه یا چاقی مفرط می‌گویند.

۳- اندازه‌گیری دور کمر: متخصص چاقی دور کمر شما را اندازه می‌گیرد تا ببیند که آیا به چاقی شکمی مبتلا هستید یا خیر. چاقی شکمی خطر ابتلا به بعضی از بیماری‌ها مانند دیابت نوع ۲ و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد.

۴- بررسی ترکیب بدن: متخصص تغذیه می‌تواند با ابزارها و تجهیزات تخصصی درصد چربی بدن و میزان توده عضلانی شما را محاسبه کند.

۵- آزمایش خون: دکتر چاقی ممکن است برای شما آزمایش خون بنویسد تا از نظر ابتلا به عوارض چاقی از جمله دیابت و کلسترول بالا بررسی شوید. آزمایش خون می‌تواند به شناسایی بیماری‌هایی که باعث افزایش وزن می‌شوند از جمله کم‌کاری تیروئید هم کمک کند.

این اطلاعات به دکتر تغذیه کمک می‌کند که یک برنامه شخصی برای شما تنظیم کند. معمولا دکتر چاقی ابتدا مهم‌ترین مشکلات شما را هدف قرار می‌دهد و بعد از آن، یک برنامه کاهش وزن طولانی‌مدت برایتان طراحی می‌کند. از آنجا که افراد مختلف با هم متفاوت هستند، ممکن است به آزمون و خطا نیاز داشته باشید تا بفهمید که کدام روش درمانی برای شما بهتر است. درمان‌ها معمولا شامل موارد زیر هستند:

۱- تغییر رژیم غذایی: تغییراتی که دکتر چاقی به شما توصیه می‌کند به شرایط و وضعیت سلامتی‌تان بستگی دارد. بعضی از افراد از کاهش حجم وعده‌های غذایی خود سود می‌برند، در حالی که دیگران ممکن است ملزم به تغییر نوع غذاهای مصرفی خود باشند. در بیشتر موارد، رژیمی که متخصص تغذیه برای درمان چاقی تنظیم می‌کند حاوی مقدار زیادی غذای پرفیبر و مغذی است. چون این نوع غذاها می‌توانند شما را برای مدت زمان طولانی‌تری سیر نگه دارند.

۲- افزایش فعالیت بدنی: حتما شنیده‌اید که رژیم غذایی و ورزش هر ۲ برای کاهش وزن مهم هستند. متخصص چاقی به شما می‌گوید که چگونه فعالیت بدنی خود را افزایش دهید و در طول روز چقدر ورزش کنید.

۳- رفتاردرمانی: متخصص تغذیه سعی می‌کند با ایجاد بعضی تغییرات در سبک زندگی و رفتارهای شما به کاهش وزن‌تان کمک کند. اگر عوامل عاطفی و روانی علت پرخوری و چاقی شما باشند یا به تنهایی قادر به کنترل استرس خود نباشید، احتمالا دکتر تغذیه از شما می‌خواهد که به یک متخصص سلامت روان مراجعه کنید.

۴- دارودرمانی: متخصص تغذیه سعی می‌کند با استفاده از داروها و مکمل‌های مختلف به کنترل اشتها و کاهش وزن شما کمک کند. همچنین ممکن است شما را برای دریافت بعضی از داروها به سایر متخصصان ارجاع دهد.

۵- ارجاع برای جراحی: اگر به چاقی مفرط مبتلا باشید و تغییر سبک زندگی به تنهایی برای کاهش وزن‌تان کافی نباشد، دکتر چاقی می‌تواند شما را برای جراحی به سایر متخصصان ارجاع دهد.

خدمات متخصص چاقی

متخصص تغذیه یکی از اعضای جدایی‌ناپذیر تیم‌های پزشکی است که می‌تواند به درمان بسیاری از بیماری‌ها از جمله چاقی، دیابت، آلرژی، عدم تحمل مواد غذایی، سوء تغذیه و... کمک کند. گاهی‌اوقات شما مستقیما به دکتر چاقی مراجعه می‌کنید و در بعضی موارد، پزشک ممکن است شما را به این متخصص ارجاع ‌دهد. شایع‌ترین مواردی که باعث می‌شوند به مشورت با دکتر تغذیه نیاز پیدا کنید عبارت‌اند از:

  • از مشکلات گوارشی رنج می‌برید
  • به یک بیماری مزمن مانند دیابت، فشار خون بالا، بیماری قلبی-عروقی، بیماری سلیاک و... مبتلا هستید
  • به تغذیه انترال (از طریق لوله) یا پارانترال (تزریقی) نیاز دارید
  • فرزند شما نیازهای تغذیه‌ای ویژه‌ای دارد
  • به کاهش یا افزایش وزن نیاز دارید
  • می‌خواهید عملکرد ورزشی یا سطح آمادگی خود را بهبود بخشید
  • در دوران بارداری یا شیردهی به‌سر می‌برید
  • فکر می‌کنید نسبت به غذای خاصی حساسیت یا عدم تحمل دارید
  • برای درمان اختلال خوردن به کمک یا راهنمایی نیاز دارید

ویژگی‌های دکتر چاقی خوب در تهران

یک دکتر چاقی خوب:

۱- از تخصص و تجربه کافی برخوردار است و سعی می‌کند دانش خود را با تحقیق و مطالعه به‌روز نگه ‌دارد.

۲- می‌تواند به خوبی از نرم‌افزارها و تجهیزات پزشکی برای ارزیابی ترکیب بدن و... استفاده کند.

۳- فرآیند درمان را به طور کامل و بدون استفاده از اصطلاحات پیچیده توضیح می‌دهد و هیچ‌کدام از سوالات شما را بدون پاسخ نمی‌گذارد.

۴- می‌تواند با شما ارتباط موثر برقرار کند و با دقت به صحبت‌هایتان گوش دهد.

۵- توانایی کار تیمی دارد. در بسیاری از موارد، درمان چاقی به همکاری متخصصان مختلف نیاز دارد. بنابراین متخصص تغذیه باید از مهارت‌های ارتباطی لازم برخوردار باشد.

۶- انعطاف‌پذیر است و می‌تواند به سرعت خود را با روش‌های درمانی جدید وفق دهد.

راهنمای نوبت‌گیری آنلاین بهترین دکتر چاقی در تهران

وب‌سایت درمانکده خدمات متنوعی ارائه می‌دهد که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به اخذ نوبت جهت ویزیت حضوری یا مشاوره آنلاین با دکتر چاقی اشاره کرد. مهم نیست که در کدام شهر یا روستا یا حتی چه کشوری زندگی می‌کنید، شما می‌توانید از طریق سایت درمانکده با بهترین متخصصان تغذیه آشنا شوید و با آن‌ها در مورد راه‌های درمان چاقی مشورت کنید. برای استفاده از این خدمات باید با کامپیوتر یا موبایل وارد سایت درمانکده شوید؛ سپس از بخش «نوبت حضوری» یا «مشاوره تلفنی یا آنلاین» از متخصص مورد نظر خود وقت بگیرید.

 

مشاهده بیشتر