مشاوره با بهترین دکتر آنلاین گوارش، کبد و آندوسکوپی (تصویری و متنی)
با مشاهده لیست پزشکان، آدرس و زمان حضور آنها، از بهترین دکتر آنلاین گوارش، کبد و آندوسکوپی مشاوره آنلاین تلفنی، تصویری و متنی دریافت کنید.
مشاوره آنلاین متخصص گوارش
اولین نوبت:
اولین نوبت:
اولین نوبت:
اولین نوبت:
اولین نوبت:
اولین نوبت:
اولین نوبت:
اولین نوبت:
اولین نوبت:
اولین نوبت:
برای درمان کدام بیماریها میتوان به فوق تخصص گوارش، کبد و آندوسکوپی مراجعه کرد؟
چگونه میتوان بهترین فوق تخصص گوارش، کبد و آندوسکوپی را انتخاب کرد؟
چگونه میتوان از دکتر فوق تخصص گوارش، کبد و آندوسکوپی نوبت حضوری دریافت کرد؟
چگونه میتوان از فوق تخصص گوارش، کبد و آندوسکوپی مشاوره آنلاین دریافت کرد؟
چگونه میتوان یک دکتر فوق تخصص گوارش، کبد و آندوسکوپی با زودترین نوبت خالی پیدا کرد؟
چگونه میتوان روزهای کاری فوق تخصص گوارش، کبد و آندوسکوپی را مشاهده کرد؟
شنبه تا پنجشنبه - ساعت پاسخگویی 9 الی 22
دکتر آنلاین گوارش کیست و چه بیماریهایی را درمان میکند؟
- فیزیولوژی یا عملکرد طبیعی اندامهای گوارشی
- حرکت غذا از طریق دستگاه گوارش
- هضم یا تجزیه غذا
- جذب مواد مغذی
- حذف مواد زائد از بدن
تحصیلات دکتر فوق تخصص گوارش آنلاین چیست؟
اولین گام برای تبدیل شدن به یک دکتر آنلاین گوارش، تکمیل دوره پزشکی عمومی است. تمامی پزشکان عمومی میتوانند بعد از اتمام دوره پزشکی خود در آزمون تخصص شرکت کرده و در صورت قبولی و کسب حد نصاب نمره برای تخصص گوارش، دوره رزیدنتی گوارش را بگذرانند. بعد از گذراندن دوره چهار ساله رزیدنتی گوارش، مدرک تخصص گوارش را دریافت کرده و تبدیل به دکتر گوارش آنلاین میشوند. البته بعد از اتمام این دوره میتوانند در دورههای 2 ساله فوق تخصص نیز شرکت کنند و درجه خود را به فوق تخصص گوارش تغییر دهند. همچنین میتوانند فلوشیپ گوارش در زمینههای مختلف را نیز دریافت کنند.
دکتر فوق تخصص گوارش آنلاین چه بیماریهایی را درمان میکند؟
بهترین متخصص آنلاین گوارش در تشخیص و درمان طیف وسیعی از اختلالات گوارشی، مهارت بالایی دارد. به عنوان یک پزشک اختلالات گوارشی، دکتر گوارش میتواند فرآیند تشخیصی بیماری را تکمیل کرده و طرح درمانی موفقی را پیشنهاد دهد.
به طور کلی پزشک آنلاین گوارش در درمان بیماریهای مربوط به مری، معده، لوزالمعده، کبد، صفرا، روده، مقعد، کولون (روده بزرگ) و... تبحر دارد که این بیماریها شامل مری بارت، کم خونی، کاهش وزن، واریس مری، آشالازی، سرطان مری، مسمومیت غذایی، عفونت معده، گاستروپارزی، حساسیت به گلوتن، سرطان معده، رفلاکس معده، فتق معده، سنگ صفرا، سرطان کیسه صفرا، سرطان کبد، کبد چرب، اسهال (دیاریا)، زخم دوازدهه، التهاب روده، کرون، حصبه، وبا، پولیپ روده بزرگ، دیورتیکولیت، سندروم روده، یبوست، فیستول، فیشر، هموروئید، زخم معده، زخم گوارشی، هلیکوباکتر (اچ پیلوری)، ژیاردیا، درد شکم، مشکل در بلع، رفلاکس مری، سوزش سردل، فتق هیاتال، سوء هاضمه، استفراغ مزمن، خونریزی از رکتوم، کاهش وزن غیر قابل توضیح و... هستند.
روش های تشخیص بیماری های گوارشی توسط دکتر آنلاین گوارش
یک دکتر متخصص گوارش به منظور تشخیص بعضی از بیماریهای ذکر شده، باید روشهای تشخیص خاصی را به کار گیرد. روشهای تشخیصی مانند آندوسکوپی، کولونوسکوپی، گاستروسکوپی، بیوپسی کبد، سونوگرافی آندوسکوپی، سیگموئیدوسکوپی، آندوسکوپی کپسولی.
آندوسکوپی (endoscopy)
یکی از اقدامات مهمی که توسط دکتر معده آنلاین آنلاین انجام میشود، آندوسکوپی است. این روش تشخیصی با استفاده از آندوسکوپ انجام میشود. آندوسکوپ لوله انعطافپذیر بلندی است که در انتهای آن نور و دوربین قرار دارد و از طریق بینی یا دهان وارد مری، معده و روده شده و وضعیت بیمار را از طریق تصاویر رنگی در صفحات مانیتور نشان میدهد. این روش تشخیصی برای تشخیص زخم معده، سرطان روده و به طور کلی بررسی وضعیت معده و روده توسط دکتر آنلاین معده انجام میشود.
کولونوسکوپی (colonoscopy)
کولونوسکوپی آزمایشی است که برای تشخیص تغییرات، پولیپ یا ناهنجاریها در روده بزرگ (کولون) و رکتوم استفاده میشود. به منظور انجام کولونوسکوپی، یک لوله بلند و انعطافپذیر به رکتوم وارد میشود. وجود یک دوربین فیلمبرداری کوچک در نوک لوله به بهترین فوق تخصص کبد در تهران، این امکان را میدهد که داخل روده بزرگ را مشاهده کند. کولونوسکوپی معمولاً برای تشخیص پولیپ روده، سرطان کولون یا روده، اسهال مزمن، یبوست و سایر مشکلات روده انجام میشود. البته سه دلیل رایج و مهم انجام کولونوسکوپی، غربالگری سرطان روده بزرگ بعد از سن پنجاه سالگی، تشخیص پولیپ روده بزرگ و سرطان کولون هستند.
گاستروسکوپی (gastroscopy)
گاستروسکوپی آزمایشی پزشکی است که برای بررسی وضعیت معده، بیماریهای مری، روده کوچک و دوازده انجام میشود. در این روش از ابزاری به نام گاستروسکوپ برای مشاهده داخل مری، معده و بخشی از دوازدهه (اول قسمت روده) استفاده میشود. گاستروسکوپ یک لوله قابل انعطاف است که دارای نور کوچک و یک دوربین فیلمبرداری در انتهای آن است. تصاویر دوربین فیلمبرداری از طریق گاستروسکوپ به صفحه نمایش ارسال میشود. گاستروسکوپی معمولاً برای تشخیص بیماری زخم معده، ورم معده و سرطان معده انجام میشود. البته انجام گاستروسکوپی به سایر بیمارانی که با علائمی نظیر دل درد مزمن یا مکرر، حالت تهوع یا استفراغ در مدت طولانی، دل درد، مشکل در بلع، مدفوع سیاه یا مدفوع خونی، کاهش وزن بدون دلیل مشخص، مشکوک به سرطان یا معده مراجعه میکنند، نیز توسط دکتر فوق تخصص گوارش آنلاین تجویز میشود. بعضی از افراد نیز برای انجام نمونهبرداری (بیوپسی) معده و روده و همچنین بازبینی بعد از عمل جراحی سیستم گوارش نیز باید گاستروسکوپی انجام دهند.
بیوپسی کبد (Liver biopsy)
بیوپسی یا نمونهبرداری از کبد، یکی از دقیقترین روشهای تشخیص بیماریهای کبدی و بررسی میزان آسیب در کبد است که توسط بهترین دکتر آنلاین کبد تجویز شده و به منظور تشخیص التهاب کبد و فیبروز کبدی انجام میشود.
تست تنفس اوره (UBT)
تست تنفس اوره (UBT)، آزمایشی برای تشخیص وجود هلیکوباکتر پیلوری
(H. pylori) در معده است. هلیکوباکتر پیلوری باعث التهاب، زخم و آتروفی معده می شود. این آزمایش همچنین بعد از اتمام دوره درمان و مصرف آنتی بیوتیک توسط فرد مبتلا به اچ پیلوری مجددا انجام می شود تا روند درمان را مشخص کند.
در طول آزمایش، یک کپسول حاوی اوره که از ایزوتوپ کربن ساخته شده است، توسط بیمار بلعیده میشود. اگر هلیکوباکتر پیلوری در معده وجود داشته باشد، اوره شکسته شده و به دی اکسید کربن تبدیل میشود. دی اکسید کربن از طریق پوشش داخلی معده جذب خون میشود. سپس در خون به ریهها میرود و در آنجا از طریق تنفس دفع میشود. در این آزمایش، نمونه نفس بازدم جمع آوری شده و کربن ایزوتوپی موجود در دی اکسید کربن بازدم اندازه گیری می شود.
سونوگرافی آندوسکوپی (EUS)
سونوگرافی آندوسکوپی روشی تشخیصی کمتر تهاجمی است که به منظور بررسی و تشخیص بیماریهای دستگاه گوارش توسط دکتر معده آنلاین تجویز میشود.
در این روش آندوسکوپی از امواج صوتی استفاده میشود تا از پوشش و دیواره دستگاه گوارش و قفسه سینه، اندامهای مجاور مانند کبد، لوزالمعده و گرههای لنفاوی تصویر تهیه کند. البته EUS در بعضی شرایط با روش دیگری به نام
فاین نیدل آسپیراسیون ترکیب میشود و به دکتر متخصص آنلاین گوارش این امکان را میدهد که از قفسه سینه، بافتهای شکم، مایعات و... نمونهبرداری کرده و برای بررسی و آنالیز بیشتر به آزمایشگاه بفرستد.
سیگموئیدوسکوپی (Sigmoidoscopy)
سیگموئیدوسکوپی روشی تشخیصی است که برای بررسی درد روده و تشخیص خونریزی انجام میشود. در بعضی از شرایط علاوه بر انجام کولونوسکوپی، لازم است که قسمتهای تحتانی روده نیز مورد بررسی و آزمایش قرار بگیرند. این آزمایش به منظور تشخیص مشکل در کولون سیگموئید انجام میشود. روش تشخیصی سیگموئیدوسکوپی قادر است که سومین کولونی که رکتوم را به مقعد متصل میکند، بررسی کند. در این روش پزشک دکتر آنلاین گوارش آنلاین از طریق وارد کردن لوله انعطافپذیر و دارای دوربینی، سیگموئید کولون (قسمت سوم انتهایی روده) را مشاهده کرده و از لحاظ وجود سلولهای غیر طبیعی، زخمها، پولیپ و سرطان کولون بررسی مینماید.
آندوسکوپی کپسولی (Capsule endoscopy)
آندوسکوپی کپسولی روش تشخیصی جدید است که برای بررسی روده کوچک انجام میشود. در این روش از یک وسیله کپسول مانند بدون سیم که دوربین در آن قرار گرفته استفاده میشود. این روش برای گرفتن عکس از مجاری گوارشی انجام میشود. طی مدت زمانی که کپسول در مجاری گوارشی بیمار در حال حرکت است، تصاویر بسیاری را ثبت میکند و آنها را به رکوردری که در کمربند بیمار تعبیه شده است، میفرستد. انجام آندوسکوپی کپسولی به پزشک آنلاین گوارش این امکان را میدهد که داخل روده کوچک و همچنین نواحی که از طریق روش آندوسکوپی معمولی قابل دسترسی نیستند را مشاهده کند. این روش همچنین به منظور بررسی کولون و وجود پولیپ در روده بزرگ در بیمارانی که کولونوسکوپی انجام ندادهاند، استفاده میشود. البته از آندوسکوپی کپسولی به منظور ارزیابی لوله ماهیچهای مری از لحاظ وجود وریدهای بزرگ شده و غیر طبیعی نیز استفاده میشود.
خدمات دکتر آنلاین گوارش درمانکده
یک دکتر فوق تخصص گوارش آنلاین در درمانکده علاوه بر ویزیت آنلاین دکتر فوق تخصص گوارش، معاینه حضوری بیمار، بررسی علائم و شرایط بیمار از تمامی روشهای تشخیصی ذکر شده برای بررسی و تشخیص بیماریهای گوارشی استفاده کرده و نوع بیماری را تشخیص میدهد. سپس با توجه به شرایط بیمار راهکارهای درمانی اعم از استفاده از دارو، رعایت رژیم غذایی و در صورت نیاز انجام عمل جراحی را پیشنهاد میدهد.
مهمترین دلایل مراجعه به پزشک آنلاین گوارش
بیماران معمولاً در صورت بروز مشکلات گوارشی جزئی میتوانند از طریق مشاوره تلفنی با متخصص آنلاین گوارش مشکل خود را حل کنند، اما در صورت مشکلاتی حادی نظیر درد مزمن در ناحیه شکم، نفخ، گاز، اسهال و... باید به پزشک آنلاین گوارش مراجعه کنند. البته سایر اختلالات شایع گوارشی نیز هستند که نیاز به ارزیابی توسط دکتر آنلاین گوارش دارند. علائم خفیف مانند حالت تهوع، ناراحتی معده و... ممکن است نشان دهنده مشکلی حادتر در دستگاه گوارش باشند. به عنوان مثال، ناراحتی معده مداوم و غیر معمول ممکن است در اثر اختلالات سوء جذب مانند بیماری سلیاک یا عدم تحمل لاکتوز باشد.
با شناسایی اختلالات گوارشی جزئی میتوان از آسیبهای بعدی دستگاه گوارش جلوگیری کرد. برخی از بیماران ممکن است علائم شدیدی مانند خون در مدفوع داشته و یا درگیر بیماریهایی مانند یبوست مزمن، عدم تحمل غذا، التهاب روده، بیماری کرون، کولیت اولسراتیو، سندرم روده تحریکپذیر باشند. برای تشخیص هرگونه علائم جدید اختلالات گوارشی توصیه میشود، مشاوره آنلاین با فوق تخصص گوارش داشته باشید و یا به صورت حضوری به مطب دکتر گوارش مراجعه کنید.
یبوست مزمن (Chronic constipation)
تعریف یبوست مزمن در افراد مختلف متفاوت است. برای برخی از افراد، یبوست مزمن به معنای تعداد کم دفعات اجابت مزاج در هفته است. برای دیگری ممکن است، یبوست مزمن به معنای زور زدن یا مشکل در دفع مدفوع باشد. ممکن است از دید یک بیمار، مدفوع سفت، مدفوع کوچک و یا ترکیبی از از هر دو باشد. به طور کلی، تعریف یبوست مزمن، دفع مدفوع کمتر از سه بار در هفته است که برای مدت طولانی مثلاً چندین ماه طول بکشد. برای درمان یبوست مزمن و تشخیص آن باید به دکتر آنلاین گوارشی مراجعه کرد و یا قرار مشاوره تلفنی با دکتر آنلاین گوارش گذاشت.
عدم تحمل غذا (Food intolerance)
عدم تحمل غذا به احساس درد، بروز ناراحتی معده و یا حالت تهوع بعد از خوردن غذا گفته میشود. عدم تحمل غذایی زمانی اتفاق میافتد که در هضم یک غذای خاص مشکل داشته باشید. تخمینزده میشود که بیست درصد از جمعیت جهان ممکن است عدم تحمل غذایی یا عدم تحمل گلوتن داشته باشند. عدم تحمل غذایی عمدتاً سیستم گوارشی را درگیر میکند. علائم عدم تحمل غذایی میتواند تا ۴۸ ساعت به تعویق بیفتد و مدت زیادی طول بکشد تا معده غذای مزاحم را تشخیص دهد. علائم رایج عدم تحمل غذایی، حالت تهوع، خستگی و بروز بثورات است. لاکتوز، گندم، گلوتن، کافئین و مواد افزودنی مانند شیرینکنندههای مصنوعی، رنگها و طعم دهندههای دیگر، برخی از انواع رایج عدم تحمل غذایی هستند. در مورد عدم تحمل گلوتن، بسیاری از افراد حتی زمانی که آزمایش آنها برای بیماری سلیاک منفی است، علائم ناخوشایندی دارند. این حالت حساسیت به گلوتن غیر سلیاک (NCGS) است و تخمینزده شده که نیم تا سیزده درصد از جمعیت جهان با این مشکل مواجه هستند.
التهاب روده (IBD)
بیماریهای التهابی روده، اصطلاحی پزشکی است که برای توصیف بیماریهایی که باعث التهاب در دستگاه گوارش میشوند، استفاده میشود. بیماری کرون و کولیت اولسراتیو دو نوع از بیماریهای التهابی روده هستند که علائمی تقریباً شبیه به هم دارند و توسط فوق تخصص گوارش آنلاین تشخیص داده میشوند.
کولیت اولسراتیو (UC)
Ulcerative Colitis یا به زبان عموم کولیت اولسراتیو (کولیت زخمی)، یک بیماری التهابی مزمن با دوره بیماری عود کننده است. مطابق با گفته متخصصین گوارش آنلاین، علائم UC بسته به سطح التهاب روده و همچنین جای بروز التهاب میتواند متفاوت باشد. علائم شایع التهاب روده، نیاز فوری به اجابت مزاج، احساس خستگی، کاهش وزن و درد شکم هستند.
مشخص نیست چه چیزی باعث کولیت اولسراتیو میشود. مطالعات نشان میدهد که علت کولیت اولسراتیو ممکن است ترکیبی از عوامل ژنتیکی، سیستم ایمنی بدن و محیط باشد. اگر چه هنوز محققان الگوی واضحی از وراثت را در بروز این بیماری درک نکردهاند، اما کولیت اولسراتیو معمولاً در چند نفر از اعضای خانواده رخ میدهد.
رژیم غذایی نامناسب و استرس ممکن است این بیماری را تشدید کند. التهاب روده اولسراتیو نتیجه یک پاسخ غیر طبیعی سیستم ایمنی است که در طی آن بدن، باکتریها و سایر مواد موجود در روده را با مواد خارجی یا مهاجم اشتباه میگیرد. در نتیجه گلبولهای سفید خون را به روده میفرستد و باعث ایجاد التهاب میشود. معمولاً این التهاب موقتی است و به خودی خود رفع میشود. در مورد علت کولیت اولسراتیو مزمن، محققان بر این باورند که هنگامی که سیستم ایمنی بدن فعال میشود، دیگر نمیتواند در زمان مشخصی غیر فعال شود، در نتیجه التهاب مزمن باعث آسیب به روده و ایجاد علائم التهاب روده در فرد میشود. این بیماری بر خلاف بیماری کرون، که میتواند تمام لایههای دیواره روده را درگیر کند، تنها داخلیترین پوشش روده را درگیر میکند. افراد مبتلا به کولیت زخمی ضمن مراجعه به پزشک فوق تخصص گوارش میتوانند تا حد زیادی این بیماری را کنترل کنند.
بیماری کرون (Crohns disease)
بیماری کرون یک بیماری مزمن است که باعث التهاب در دستگاه گوارش میشود. بیماری کرون میتواند هر بخشی از دستگاه گوارش، از دهان تا مقعد را درگیر کند، اما معمولاً روده کوچک و ابتدای روده بزرگ را تحت تأثیر قرار میدهد. همانطور که پیشتر عنوان شد، بیماری کرون یک نوع بیماری التهابی روده (IBD) است که با علائمی نظیر درد شکم، اسهال شدید، خستگی، کاهش وزن و سوءتغذیه همراه است. افرادی که مبتلا به بیماری کرون هستند، معمولاً از درد شدید و بیحالی شکایت دارند و نمیتوانند فعالیتهای روزمره زندگی خود را به درستی انجام دهند.
علت بیماری کرون به طور صد درصد مشخص نیست، اما محققان فکر میکنند که این بیماری میتواند در نتیجه یک واکنش خودایمنی بدن باشد. البته عوامل ژنتیکی نیز در ابتلا به بیماری کرون بیتأثیر نیستند.
اگرچه هیچ درمان قطعی برای بیماری کرون وجود ندارد، اما درمانهای موقتی که از سمت پزشک آنلاین متخصص گوارش پیشنهاد میشود، میتوانند علائم و نشانههای این بیماری را تا حد زیادی کاهش داده و حتی باعث بهبود طولانی مدت و رفع التهاب به صورت موقت شوند. با درمان کرون موقتی، بسیاری از افراد مبتلا میتوانند به زندگی عادی خود ادامه داده و فعالیتهای روزمره خود را انجام دهند.
سندرم روده تحریکپذیر (Irritable Bowel Syndrome)
سندرم روده تحریکپذیر یا IBS معمولاً با علائمی مانند درد شکم شدید، یبوست، اسهال یا هردو، گاز، نفخ شکم و گرفتگی شکم همراه است. اگر چه ابتلا به بیماری سندرم روده تحریکپذیر خطر ابتلا به سرطان را افزایش نمیدهد، اما اختلالاتی در زندگی و فعالیتهای روزمره ایجاد میکند. این بیماری باعث میشود، دستگاه گوارش فرد مبتلا بسیار حساس و آسیبپذیر شود و همچنین نحوه انقباض عضلات روده را نیز تغییر میدهد. به همین دلیل است که گاهی با یبوست و گاهی با اسهال همراه است.
محققان دقیقاً نمیدانند چه عاملی باعث ابتلا به IBS میشود، اما فکر میکنند که وجود چند عامل در کنار همدیگر از جمله مشکلات مربوط به نحوه انقباض عضلات دستگاه گوارش و حرکت غذا از طریق دستگاه گوارش، حساسیت احشایی و اختلال عملکرد اعصاب مغز و روده میتوانند باعث ایجاد بیماری سندرم روده تحریک پذیر شوند. این بیماری درمان مشخصی ندارد، اما افراد مبتلا با انجام توصیههای پزشکی دکتر گوارش آنلاین، میتوانند درمانی مناسب برای بیماری خود پیدا کنند. توصیههای پزشکی به منظور درمان سندرم روده تحریکپذیر شامل تغییر رژیم غذایی و سبک زندگی است.
راهنمای دریافت ویزیت آنلاین فوق تخصص گوارش
به منظور دریافت ویزیت آنلاین بهترین متخصص گوارش در تهران، میتوانید از طریق سایت درمانکده اقدام کنید. اگر تمایل دارید که از خدمات مشاوره تلفنی، متنی و تصویری با دکتر گوارش آنلاین استفاده کنید، تنها کافیست که به سایت درمانکده مراجعه کرده و مشاوره آنلاین پزشکی را انتخاب کنید. سپس از لیست پزشکان آنلاین گوارش یکی را انتخاب کرده و سپس روی گزینه مشاوره متنی کلیک کنید. بعد از مشخص کردن تاریخ و زمان ویزیت دکتر آنلاین گوارش، نوبت ویزیت خود را نهایی کنید.
هزینه مشاوره تلفنی با فوق تخصص گوارش در درمانکده
در حال حاضر هزینه مشاوره تلفنی با فوق تخصص گوارش در درمانکده در بازه قیمتی ۴۰۰۰۰ تومان تا ۹۰۰۰۰ تومان متغیر است. شایان ذکر است که هزینه مشاوره تلفنی با فوق تخصص گوارش که از طریق سایت درمانکده دریافت میشود، صرفاً هزینه واقعی مشاوره تلفنی با پزشک است و درمانکده هیچ مبلغ مازادی جهت کمیسیون از بیمار دریافت نمیکند.
مقالات مربوط به بیماری های گوارشی
درمانکده
- >
مشاوره آنلاین
- >
فوق تخصص گوارش، کبد و آندوسکوپی