درمانکده
دکتر هما مسرور
درمانکده

دکتر هما مسرور

0

(0نظر)
کدنظام: 83434
آیا این پروفایل متعلق به شماست؟
برای فعال‌سازی نوبت‌دهی و خدمات خود در درمانکده درخواست ثبت کنید.

درباره دکتر هما مسرور

دکتر هما مسرور فوق تخصص کلیه (نفرولوژی) به شماره نظام پزشکی 83434 یکی از متخصصان تهران با بیش از 15 سال سابقه کاری است.اگر در زمینه درمان یا پیشگیری از بیماری‌های به کمک یک پزشک متخصص و باتجربه نیاز دارید، می‌توانید از خدمات دکتر هما مسرور استفاده کنید. در حال حاضر ظرفیت نوبت‌های دکتر هما مسرور تکمیل شده است و امکان دریافت نوبت وجود ندارد. برای اطلاع از اولین نوبت خالی این پزشک در آینده نزدیک می‌توانید از ابتدای همین صفحه، روی بخش «نوبت‌دار شد اطلاع‌ بده» کلیک کنید. با وارد کردن شماره موبایل خود در این بخش می‌توانید از اولین نوبت خالی این پزشک از طریق پیامک با خبر شوید. همچنین می‌توانید از طریق بخش «معرفی یک پزشک دیگر» از پزشک پیشنهادی درمانکده نوبت بگیرید. همچنین می‌توانید برای ارتباط با پشتیبانی درمانکده جهت دریافت راهنمایی درباره نوبت ثبت‌شده یا مشاوره برای انتخاب پزشک با شماره 02137617000 تماس بگیرید.
بیشتر

تحصیلات دکتر هما مسرور

  • فلوشیپ :کلیه (نفرولوژی)
  • فوق تخصص :آسم، آلرژی و ایمونولوژی
  • متخصص :داخلی
  • عمومی :عمومی
  • مقطع عمومی :عمومی
  • کارشناس :مامایی
  • کارشناس ارشد :روانشناسی بالینی
  • دکترای :مشاوره
  • فوق دکتری :علوم اعصاب (نوروساینس)
  • دکترای حرفه ای :کایروپراکتیک
  • بیماری های عفونی و تب دار :بیماری های عفونی و تب دار
  • روانشناسی بالینی :روانشناسی بالینی
  • بیهوشی :بیهوشی
آیا این پروفایل متعلق به شماست؟
برای فعال‌سازی نوبت‌دهی و خدمات خود در درمانکده درخواست ثبت کنید.
غیر فعال

نوبت های دکتر هما مسرور به زودی فعال می شود

پزشکان پیشنهادی درمانکده
مریم پورکار جدید
دکتر مریم پورکار جدید
فوق تخصص کلیه (نفرولوژی)
4.2
(7 نظر)
شهدک داداش پور
دکتر شهدک داداش پور
فوق تخصص کلیه (نفرولوژی)
5
(50 نظر)
مهدی زحمت کش
دکتر مهدی زحمت کش
فوق تخصص کلیه (نفرولوژی)
5
(0 نظر)
اعظم سلیمانی
دکتر اعظم سلیمانی
فوق تخصص کلیه (نفرولوژی)
3.0
(0 نظر)
زهرا میرحسینی
دکتر زهرا میرحسینی
فوق تخصص کلیه (نفرولوژی)
5
(0 نظر)
نظرات کاربران(0)
پرسش جدید
شما میتوانید اولین نفری باشید که سوال خود را ثبت می‌کنید

سوالات متداول درباره دکتر هما مسرور

در حال حاضر امکان دریافت نوبت از دکتر هما مسرور وجود ندارد. برای اطلاع از اولین نوبت خالی این پزشک در آینده می‌توانید شماره موبایل خود را در بخش «نوبت‌دار شد به من اطلاع بده» ابتدای همین صفحه وارد کنید. همچنین می‌توانید از طریق بخش «معرفی یک پزشک دیگر» از پزشک پیشنهادی درمانکده نوبت بگیرید.

دکتر هما مسرور متخصص فوق تخصص کلیه (نفرولوژی) است. بیماران بسیاری برای درمان به این پزشک مراجعه کرده‌اند.

امتیاز و نظرات بیمارانی را که به این پزشک مراجعه کرده‌اند، در بخش نظرات همین صفحه می‌توانید مشاهده کنید.

پس از انتخاب نوع نوبت از بین گزینه‌های ویزیت حضوری یا انواع مشاوره‌های آنلاین، تاریخ و ساعت اولین نوبت خالی پزشک به شما نمایش داده می‌شود.

هزینه ویزیت با توجه به نوع نوبت یا مشاوره‌ای که دریافت می‌کنید متفاوت است. این هزینه در بخش مربوط به انتخاب نوع نوبت در ابتدای همین صفحه نمایش داده می‌شود.

در صورت وجود امکان دریافت مشاوره از دکتر هما مسرور، گزینه‌های مشاوره متنی، مشاوره صوتی یا مشاوره تلفنی در بخش انتخاب نوع نوبت نمایش داده می‌شود.

برای برقراری ارتباط با پشتیبانی، می‌توانید از چت آنلاین سایت استفاده کنید یا با شماره 02137617000 تماس بگیرید.