نمایش پزشکان در شهر تهران
فیلتر
مرتب سازی (بیشترین امتیاز)
Picture of the author
پزشک مورد نظر خود را انتخاب کنید
فیلتر تخصص

دکتر متخصص ترک اعتیاد

آرزو سمائی حسن آباد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان)
13 سال تجربه
تهران، چیتگر
(2 نظر)
3.0

اولین نوبت:

هم‌اکنون
زهرا کرمی
دکترا روانشناسی
17 سال تجربه
تهران، خیابان آیت الله کاشانی
(2 نظر)
2.5

اولین نوبت:

هم‌اکنون
سوالات متداول

چگونه می‌توانم بهترین متخصص ترک اعتیاد را انتخاب کنم؟

در بالای صفحه از قسمت ترتیب نمایش، گزینه بیشترین امتیاز را انتخاب کنید تا بهترین دکترهای ترک اعتیاد را ببینید و با توجه‌ به امتیاز و نظرات ثبت شده بهترین پزشک را انتخاب کنید.

چگونه می‌توانم از دکتر ترک اعتیاد نوبت حضوری بگیرم؟

از لیست پزشک‌ها، متخصص ترک اعتیاد مورد نظر خود را انتخاب کنید و سپس روی دریافت نوبت بزنید تا وارد صفحه جدید شوید. در صفحه پزشک ترک اعتیاد ویزیت در مطب را انتخاب کنید و مراحل رزرو نوبت حضوری خود را انجام دهید.

چگونه می‌توانم از متخصص ترک اعتیاد مشاوره آنلاین بگیرم؟

از لیست پزشک‌ها، دکتر ترک اعتیاد مورد نظر خود را انتخاب کنید و سپس روی دریافت نوبت بزنید تا وارد صفحه جدید شوید. در صفحه پزشک ترک اعتیاد از بین مشاوره آنلاین متنی، مشاوره آنلاین صوتی، مشاوره آنلاین تصویری یا تماس تلفنی یکی را انتخاب کنید و مراحل رزرو مشاوره آنلاین خود را انجام بدهید.

چگونه می‌توانم با دکتر ترک اعتیاد مشاوره آنلاین ویدئویی بگیرم؟

از لیست پزشک‌های ترک اعتیاد، می‌توانید از متخصصی‌هایی که در کارت اطلاعاتشان علامت آیکون ویدیو دارند مشاوره تصویری بگیرید.

چگونه می‌توانم زودترین زمان نوبت حضوری با متخصص ترک اعتیاد را پیدا کنم؟

در بالای صفحه از قسمت ترتیب نمایش گزینه زودترین نوبت را انتخاب کنید تا لیست دکترهای ترک اعتیاد بر اساس نزدیک‌ترین زمان رزرو نوبت برای شما به نمایش در بیاید.

چگونه می‌توانم روزهای کاری متخصص ترک اعتیاد را ببینم؟

با انتخاب نوع نوبت‌گیری در صفحه دکتر ترک اعتیاد مورد نظر خود، می‌توانید روزهای کاری پزشک را در تقویم مشاهده کنید.

چطور با پشتیبانی درمانکده ارتباط بگیرم؟

برای برقراری ارتباط با پشتیبانی، می توانید از چت آنلاین سایت استفاده کنید یا با شماره 02137617000 تماس بگیرید.

شماره پشتیبانی برای رزرو نوبت آنلاین
  

دکتر ترک اعتیاد

دکتر ترک اعتیاد یا روانپزشک شخصی است که به افراد کمک می‌کند بر مشکلات روانی، عاطفی و رفتاری خود غلبه کنند و مواد مخدر را کنار بگذارند. اعتیاد یک بیماری مزمن و قابل درمان است که در اثر تعاملات پیچیده بین مدارهای مغزی، ژنتیک، محیط و تجربیات زندگی رخ می‌دهد. افراد معتاد علیرغم پیامدهای منفی اعتیاد به رفتارهای مضر خود ادامه می‌دهند، چون اعتیاد با تغییر سیستم پاداش مغز، میل به مصرف مواد مخدر را افزایش می‌دهد.

از آنجا که غلبه بر اعتیاد دشوار است، افراد مبتلا به سوء مصرف مواد باید از روانپزشک برای ترک آن کمک بگیرند. اتخاذ یک رویکرد درمانی مناسب می‌تواند به غلبه بر چالش‌های جسمی و ذهنی ناشی از اعتیاد کمک کند.

فوق تخصص ترک اعتیاد چه اقداماتی برای بیمار انجام می‌دهد؟

دکتر ترک اعتیاد با تاثیر مواد مخدر روی جسم و روان آشنا است و می‌تواند مشکلات روحی و جسمی ناشی از آن را درمان کند. او وضعیت سلامتی بیماران را ارزیابی می‌کند، بهترین شیوه درمان را پیشنهاد می‌دهد و مهارت‌های افراد مبتلا به سوء مصرف مواد را برای غلبه بر مشکلات بهبود می‎‌بخشد. علاوه بر این، به خانواده‌ها در درک بیماری فرد و تعامل با او کمک می‌کند.

از سایر اجزای مهم درمان می‌توان به توسعه راهبردهای مقابله‌ای مفید و سالم اشاره کرد. عوامل استرس‌زا مانند احساسات منفی یا تغییرات مهم زندگی همگی می‌توانند فرد را در معرض خطر اعتیاد مجدد قرار دهند.  بنابراین کسب مهارت برای مقابله با عوامل استرس‌زا می‌تواند از بیمار در برابر اعتیاد مجدد محافظت کند.

قبل از شروع برنامه ترک اعتیاد، روانپزشک سوالات مختلفی می‌پرسد که اغلب بر مواردی مانند سابقه خانوادگی، تجربیات دوران کودکی، رشد مهارت‌های زندگی و سایر تجربیات فرد متمرکز است. همچنین تاریخچه پزشکی، وضعیت سلامت روان، حمایت خانواده، پتانسیل بازگشت اعتیاد و عوامل استرس‌زای خارجی مانند نگرانی‌های مالی را بررسی می‌کند.

پس از ارزیابی اولیه، دکتر ترک اعتیاد درباره نیازهای بالقوه‌ای که مشاهده کرده است و اهدافی که فرد می‌خواهد به آن‌ها دست یابد صحبت می‌کند. وقتی همه این مفاهیم با هم ترکیب شوند، یک برنامه درمانی ایجاد می‌شود. برنامه درمانی شامل فهرستی از اهداف است که باید در طول دوره درمان به آن‌ها پرداخته شود.

در بسیاری از موارد ممکن است دکتر ترک اعتیاد با همکاری روانشناس، مددکار اجتماعی یا سایر متخصصان بهترین رویکرد درمانی را مشخص کند. در حال حاضر، درمان‌های مختلفی برای ترک اعتیاد وجود دارد، از جمله:

۱. روان‌درمانی

رفتاردرمانی و سایر اشکال روان‌درمانی به افراد کمک می‌کنند که مهارت‌های مقابله‌ای خود را بهبود بخشند، الگوهای رفتاری جدید ایجاد کنند و افکاری که به اعتیاد منجر می‌شوند را تغییر دهند. روان‌درمانی انواع مختلفی دارد که رایج‌ترین آن‌ها عبارت‌اند از:

۱- درمان شناختی رفتاری (CBT): رویکردی است که بر شناسایی افکار و رفتارهای مرتبط با اعتیاد و تغییر آن‌ها تمرکز دارد.

۲- درمان ذهن‌آگاهی: این روش درمانی روی افکار، احساسات و رفتارهایی که مانع ترک اعتیاد می‌شوند تمرکز دارد. ذهن‌آگاهی برای کسانی که به مشکلات روانی زمینه‌ای مانند اضطراب یا افسردگی مبتلا هستند، مفید است.

۳- درمان تقویت انگیزه (MET): رویکردی است که به افزایش آمادگی افراد برای تغییر کمک می‌کند. این راه‌کار درمانی می‌تواند برای افزایش تعهد و انگیزه جهت شروع کردن درمان و ادامه دادن آن مفید باشد.

۴- خانواده‌درمانی: رویکرد خانواده‌درمانی برای اغلب افراد به ویژه نوجوانان و جوانان مفید است. این نوع درمان عملکرد کلی خانواده را بهبود می‌بخشد و به اعضای خانواده‌ کمک می‌کند که با نحوه حمایت از فرد معتاد آشنا شوند.

۲. دارودرمانی

از داروها می‌توان برای کنترل علائم ترک، تداوم روند درمان و جلوگیری از برگشت اعتیاد استفاده کرد. نوع دارویی که دکتر ترک اعتیاد تجویز می‌کند به نوع اعتیاد شخص بستگی دارد. داروها می‌توانند هم در کوتاه‌مدت و هم در بلند‌مدت مفید باشند.

خدمات متخصص ترک اعتیاد

روانپزشک اختلالات روانی، عاطفی و رفتاری را به کمک تست‌‌های پزشکی یا روانشناختی تشخیص می‌دهد و آن‌ها را با روش‌های مختلف درمان می‌کند. درمان‌های ارائه‌شده توسط روانپزشک عبارت‌اند از:

روان‌درمانی (درمان شناختی رفتاری، درمان بین فردی و...)

دارودرمانی (داروهای ضد افسردگی، داروهای ضد روان‌پریشی، داروهای خواب‌آور، تثبیت‌کننده‌های خلق و خو، داروهای آرام‌بخش و ضد اضطراب و...)

سایر راه‌کارهای درمانی (شوک‌درمانی، نوردرمانی، تحریک عصب واگ و...)

ویژگی‌های دکتر ترک اعتیاد خوب در تهران

یک دکتر ترک اعتیاد خوب:

۱- از تخصص و تجربه کافی برخوردار است، چون به صورت حرفه‌ای آموزش دیده است و همواره سعی می‌کند دانش خود را در مورد روش‌های ترک اعتیاد به‌روز نگه ‌دارد.

۲- صبور است و بدون شتاب‌زدگی به صحبت‌های فرد گوش می‌دهد، چرا که توجه به جزئیات نقش مهمی در فرآیند ترک اعتیاد دارد.

۳- در مورد شیوه‌های مختلف درمان به طور کامل با بیمار صحبت می‌کند و تا حد امکان به او حق انتخاب می‌دهد.

۴- می‌تواند بین خود و مراجعه‌کننده اعتماد ایجاد کند. این کار باعث می‌شود که بیمار به راحتی در مورد مشکلات خود و آنچه که او را به سوی اعتیاد سوق داده است صحبت کند.

۵- قادر است با مراجعه‌کننده ارتباط موثر برقرار کند، چون همدلی با بیمار و برقراری ارتباط سازنده با او تاثیر چشمگیری روی نتیجه درمان دارد.

۶- رازدار است و از بازگو کردن صحبت‌های فرد برای دیگران خودداری می‌کند.

راهنمای نوبت‌گیری آنلاین بهترین دکتر ترک اعتیاد در تهران

اگرچه تغییر در نهایت باید توسط فرد معتاد رقم بخورد، اما دکتر ترک اعتیاد می‌تواند انگیزه بیمار را در مراحل مختلف درمان بهبود بخشد و به او در فرآیند کنار گذاشتن مواد مخدر کمک کند. در حقیقت، نقش روانپزشک بسیار فراتر از گوش دادن، آموزش و ارائه مشاوره است. او به بیمار کمک می‌کند که رفتارهای مشکل‌ساز خود را بشناسد و برای غلبه بر آن‌ها آماده شود.

اگر از مشکل اعتیاد رنج می‌برید، می‌توانید برای مشورت با متخصص ترک اعتیاد از طریق سایت درمانکده اقدام کنید. برای این کار کافی است از طریق کامپیوتر یا موبایل وارد سایت شوید و با توجه به شرایط خود از بخش «مشاوره حضوری» یا «مشاوره تلفنی یا آنلاین» از متخصص مورد نظرتان برای ویزیت حضوری یا مشاوره آنلاین وقت بگیرید.

مقالات مربوط به بیماری‌های روانشناسی

انواع اختلالات شخصیتی

علت اضطراب

انواع بیماری های روانی

تحقیق درباره استرس

بیماری اوتیسم چیست و چه علائمی دارد؟

نشانه های افسردگی

خواب کافی چند ساعت است؟

دلایل خودکشی

اختلال بیش فعالی

تحقیق درباره اعتیاد

مشاهده بیشتر