نمایش پزشکان در شهر تهران
فیلتر
مرتب سازی (بیشترین امتیاز)
Picture of the author
پزشک مورد نظر خود را انتخاب کنید
فیلتر تخصص

دکتر متخصص فوبیا

لیلا طهماسبی
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان)
6 سال تجربه
(1 نظر)
5
تهران، خیابان شریعتی

اولین نوبت:

21 آذر ساعت 11:00
حنیف تابش
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان)
18 سال تجربه
(2 نظر)
5
مشاوره آنلاین

اولین نوبت:

21 آذر ساعت 11:00
نوید لطف زرعی
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان)
18 سال تجربه
(2 نظر)
5
مشاوره آنلاین

اولین نوبت:

21 آذر ساعت 11:00
اکبر فردی
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان)
18 سال تجربه
(3 نظر)
5
تهران، خیابان نبرد

اولین نوبت:

21 آذر ساعت 11:30
علیرضا متشکر
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان)
6 سال تجربه
(1 نظر)
5
تهران، نیاوران

اولین نوبت:

26 آذر ساعت 9:00
زهرا عکاشه
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان)
13 سال تجربه
(1 نظر)
5
تهران، بالاتر از میرداماد

اولین نوبت:

هم‌اکنون
افسانه فدایی
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان)
18 سال تجربه
(5 نظر)
5
مشاوره آنلاین

اولین نوبت:

21 آذر ساعت 16:00
زهرا زارع
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان)
13 سال تجربه
(9 نظر)
5
مشاوره آنلاین

اولین نوبت:

21 آذر ساعت 19:00
شکوفه شادان
کارشناسی ارشد روانشناسی
7 سال تجربه
(16 نظر)
4.9
تهران، بالاتر از میرداماد

اولین نوبت:

22 آذر ساعت 10:00
منصور آگاهی
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان)
8 سال تجربه
(80 نظر)
4.8
تهران، یخچال

اولین نوبت:

21 آذر ساعت 15:00
سوالات متداول

چگونه می‌توانم بهترین متخصص فوبیا را انتخاب کنم؟

در بالای صفحه از قسمت ترتیب نمایش، گزینه بیشترین امتیاز را انتخاب کنید تا بهترین دکترهای فوبیا را ببینید و با توجه‌ به امتیاز و نظرات ثبت شده بهترین پزشک را انتخاب کنید.

چگونه می‌توانم از دکتر فوبیا نوبت حضوری بگیرم؟

از لیست پزشک‌ها، متخصص فوبیا مورد نظر خود را انتخاب کنید و سپس روی دریافت نوبت بزنید تا وارد صفحه جدید شوید. در صفحه پزشک فوبیا ویزیت در مطب را انتخاب کنید و مراحل رزرو نوبت حضوری خود را انجام دهید.

چگونه می‌توانم از متخصص فوبیا مشاوره آنلاین بگیرم؟

از لیست پزشک‌ها، دکتر فوبیا مورد نظر خود را انتخاب کنید و سپس روی دریافت نوبت بزنید تا وارد صفحه جدید شوید. در صفحه پزشک فوبیا از بین مشاوره آنلاین متنی، مشاوره آنلاین صوتی، مشاوره آنلاین تصویری یا تماس تلفنی یکی را انتخاب کنید و مراحل رزرو مشاوره آنلاین خود را انجام بدهید.

چگونه می‌توانم با دکتر فوبیا مشاوره آنلاین ویدئویی بگیرم؟

از لیست پزشک‌های فوبیا، می‌توانید از متخصصی‌هایی که در کارت اطلاعاتشان علامت آیکون ویدیو دارند مشاوره تصویری بگیرید.

چگونه می‌توانم زودترین زمان نوبت حضوری با متخصص فوبیا را پیدا کنم؟

در بالای صفحه از قسمت ترتیب نمایش گزینه زودترین نوبت را انتخاب کنید تا لیست دکترهای فوبیا بر اساس نزدیک‌ترین زمان رزرو نوبت برای شما به نمایش در بیاید.

چگونه می‌توانم روزهای کاری متخصص فوبیا را ببینم؟

با انتخاب نوع نوبت‌گیری در صفحه دکتر فوبیا مورد نظر خود، می‌توانید روزهای کاری پزشک را در تقویم مشاهده کنید.

چطور با پشتیبانی درمانکده ارتباط بگیرم؟

برای برقراری ارتباط با پشتیبانی، می توانید از چت آنلاین سایت استفاده کنید یا با شماره 02137617000 تماس بگیرید.

شماره پشتیبانی برای رزرو نوبت آنلاین

دکتر فوبیا

فوبیا یک ترس شدید و غیرمنطقی از یک شی، موقعیت یا فعالیت خاص است که مشکلاتی جدی برای فرد ایجاد می‌کند. فردی که با فوبیا دست و پنجه نرم می‌کند، باید هر چه سریع‌تر از یک دکتر فوبیا یا روانپزشک برای درمان کمک بگیرد. افراد مبتلا به فوبیا با قرار گرفتن در معرض محرک‌های ترسناک، اضطراب و پریشانی زیادی را تجربه می‌کنند. فوبیا می‌تواند در هر فرد متفاوت باشد و با علائم مختلفی بروز کند. برخی از افراد مبتلا به فوبیا از ارتفاع می‌ترسند و برخی دیگر نسبت به حشرات یا حیوانی خاص فوبیا دارند.

فوبیا در دسته اختلالات اضطرابی جای دارد و می‌تواند روی زندگی روزمره فرد تاثیر بگذارد. معمولا این مشکل با خوددرمانی بهبود پیدا نمی‌کند و نیاز به مداخلات پزشکی دارد. در صورتی که فوبیا به موقع درمان نشود، ممکن است علائم تشدید شوند و فرد مشکلات بیشتری را تجربه کند. اگر شما هم با این مشکل دست و پنجه نرم می‌کنید، بهتر است هر چه سریع‌تر از یک دکتر فوبیا یا روانپزشک برای درمان کمک بگیرید.

فوق تخصص فوبیا چه اقداماتی برای بیمار انجام می‌دهد؟

یک دکتر فوبیا با استفاده از راهکارهای مختلف به درمان فوبیا کمک می‌کند. در ادامه می‌توانید با فرآیند درمان فوبیا آشنا شوید.

۱- ارزیابی و تشخیص: دکتر فوبیا برای تشخیص این مشکل وضعیت بیمار را ارزیابی و مدت زمان و سطح ناراحتی ناشی از عامل ترس را شناسایی می‌کند.

۲- آموزش روانی: پزشک اطلاعاتی در مورد فوبیا در اختیار بیمار قرار می‌دهد و به او کمک می‌کند تا بفهمد که فوبیاها، اختلالات اضطرابی رایج و قابل درمان هستند. این آموزش‌ها ممکن است ترس مرتبط با فوبیا را کاهش دهد.

۳- درمان رفتار درمانی: رفتار درمانی یکی از موثرترین روش‌ها برای درمان فوبیا است. در این روش روانپزشک با شناسایی و به چالش کشیدن افکار و باورهای غیرمنطقی مرتبط با فوبیا و با کمک تکنیک‌های رفتار درمانی به بیمار کمک می کند.

۴- قرار دادن بیمار در معرض عامل فوبیا: این روش یکی از اصلی‌ترین روش‌های درمان فوبیا است. پزشک به تدریج بیمار را در معرض موقعیت یا شی ترسناک قرار می‌دهد تا بیمار بتواند به ترس خود غلبه کند و یاد بگیرد که عواقب منفی پیش‌بینی شده رخ نمی‌دهد.

۴- دارو: در برخی موارد، ممکن است دکتر فوبیا از دارو برای کمک به مدیریت اضطراب و درمان ترس استفاده کند. معمولا برای درمان فوبیا از داروهایی مانند داروهای ضد اضطراب یا داروهای ضد افسردگی استفاده می‌شود.

۵-پیگیری وضعیت بیمار: فوبیا معمولا یکباره درمان نمی‌شود و نیاز به پیگیری و تداوم دارد. متخصص فوبیا برای درمان فوبیا در جلسات منظم به بیمار مشاوره می‌دهد و علائم او را بررسی می‌کند.

خدمات متخصص فوبیا

روانپزشک یا فوق تخصص فوبیا پزشکی است که در تشخیص و درمان بیماری‌های روانی و اختلالات عاطفی تخصص دارد. این پزشکان در هر دو زمینه پزشکی عمومی و روانپزشکی آموزش دیده‌اند و از همین رو، هم نسبت به درمان مشکلات فیزیکی و هم اختلالات روانی آگاهی کامل دارند. در ادامه می‌توانید با خدمات متخصص فوبیا بیشتر آشنا شوید.

۱- ارزیابی و تشخیص مشکلات روانی: روانپزشکان با راهکارهای مختلف، سلامت روانی و عاطفی بیمار را ارزیابی می‌کنند.

۲- تجویز دارو: روانپزشکان می‌توانند داروهایی را برای درمان بیماری‌های روانی مختلف مانند افسردگی، اضطراب، اختلال دوقطبی، اسکیزوفرنی و… تجویز کنند. یک دکتر فوبیا دارو را مطابق با علائم و شرایط هر بیمار تجویز می‌کند و در صورت لزوم پس از مدتی دوز دارو را افزایش یا کاهش می‌دهد.

۳- روان‌درمانی: برخی از روانپزشکان به بیماران مشاوره می‌دهند و از این طریق به بیمار کمک می‌کنند تا با ترس‌ها، مشکلات و استرس‌ها مقابله کند.

۴- مدیریت بحران: روانپزشکان برای مدیریت شرایط بحرانی آموزش دیده‌اند و زمانی که فرد در وضعیت خطرناک قرار بگیرد، از راهکارهایی موثر برای آرام کردن بیمار استفاده می‌کنند.

۵- همکاری با سایر متخصصان: روانپزشکان اغلب با سایر متخصصین همکاری می‌کنند تا بیمار به بهترین روش ممکن درمان شود.

۶- آموزش و مشاوره: دکتر فوبیا به بیماران و خانواده‌های آن‌ها در مورد وضعیت سلامت روان، گزینه‌های درمانی و راه‌های بهبود علائم آموزش می‌دهد.

۷- مدیریت بیماری روانی مزمن: دکتر فوبیا به افرادی که به بیماری‌های روانی مزمن، مانند اسکیزوفرنی یا اختلال دوقطبی مبتلا هستند، کمک می‌کند تا زندگی راحت‌تری را تجربه کنند.

ویژگی‌های دکتر فوبیا خوب در تهران

یک روانپزشک خوب باید مهارت و تجربه زیادی در درمان فوبیا و اختلالات روانی داشته باشد. او باید مشکل بیمار را به درستی تشخیص دهد و بهترین راهکار را برای درمان ارائه دهد. در ادامه می‌توانید با ویژگی‌های یک متخصص فوبیا خوب آشنا شوید.

۱- همدلی و شفقت: یک دکتر فوبیای خوب باید با دلسوزی و شفقت با بیماران رفتار کند و در محیطی امن و بدون قضاوت به صحبت‌های بیماران گوش کند.

۲- گوش دادن فعال: یک روانپزشک خوب به طور فعال به بیماران خود گوش می‌دهد و به افکار، احساسات و تجربیات آن‌ها توجه زیادی دارد.

۳- مهارت‌های تشخیصی قوی: روانپزشکان باید مهارت زیادی در تشخیص دقیق شرایط مختلف سلامت داشته باشند.

۴- درمان به روز: یک روانپزشک خوب باید با جدیدترین روش‌های درمان و پیشرفت‌های روز علم روانپزشکی آشنا باشد و بهترین گزینه را برای درمان بیماران انتخاب کند.

۵- نگرش بدون تعصب: روانپزشکان باید بدون توجه به گذشته، فرهنگ، عقاید و سبک زندگی با همه بیماران با احترام و انصاف رفتار کنند.

۶- یادگیری مستمر: روانپزشکی هر روز در حال پیشرفت و به روزرسانی است. یک دکتر فوبیای خوب باید مدام در حال پیشرفت و یادگیری باشد.

راهنمای نوبت‌گیری آنلاین بهترین دکتر فوبیا در تهران

فوبیا یک نوع اختلال روانی رایج است که ممکن است در هر فرد به شکلی متفاوت بروز کند. در صورتی که فوبیا به موقع درمان نشود، ممکن است علائم پیشرفت کنند و فرد با مشکلات جدی‌تری روبرو شود. از همین رو کمک گرفتن از یک روانپزشک با تجربه و ماهر برای درمان فوبیا اهمیت زیادی دارد. شما می‌توانید برای گرفتن نوبت از بهترین روانپزشکان از درمانکده کمک بگیرید. در ادامه می‌توانید با مراحل گرفتن نوبت در درمانکده آشنا شوید.

  • ثبت‌نام در سایت درمانکده
  • بررسی اطلاعات روانپزشکان در وب‌سایت درمانکده
  • بررسی نظرات سایر مراجعین درباره هر پزشک
  • انتخاب دکتر فوبیا
  • ثبت نوبت و پرداخت هزینه آن

مقالات مربوط به فوبیا

ترایپوفوبیا

فوبیا اجتماعی

فوتوفوبیا چیست

فوبیا چیست

فوبیا های خاص

اگورافوبیا

مشاهده بیشتر