اهدای خون و هر چیزی که لازم است درباره فواید و شرایط انجام آن بدانید!

در انتظار بازبینی توسط تیم پزشکی درمانکده

اهدای خون یکی از ساده‌ترین و در عین حال موثرترین راه‌ها برای نجات جان انسان‌ها است. در جهانی که هر لحظه ممکن است فردی به دلیل سانحه، جراحی یا بیماری‌های خاص به خون نیاز پیدا کند، این عمل انسان‌دوستانه کمک بزرگی می‌کند. شاید در نگاه اول به نظر برسد که اهدا خون تنها یک حرکت کوچک است، اما تاثیر آن در برخی مواقع فراتر از تصور ماست. چرا که هر واحد خون اهداشده می‌تواند زندگی یک یا چند نفر را از مرگ حتمی نجات دهد. این اقدام نه تنها یک کار خیرخواهانه در جامعه به‌شمار می‌آید، بلکه برای سلامت خود فرد اهداکننده هم فواید زیادی دارد.

در این مقاله از مجله درمانکده همراه ما باشید تا بررسی کنیم اهدای خون برای چی خوبه و انجام آن نیازمند چه شرایطی است.

فواید اهدای خون

تصویر فردی که روی تخت دراز کشیده و در حال خون دادن
 از خون اهداشده، فرآورده‌های مختلفی مانند پلاسما، پلاکت و گلبول قرمز جدا می‌کنند.

خون اهدایی شما می تواند جان سه نفر را نجات دهد. این کار علاوه بر اینکه به نجات جان دیگران کمک می‌کند، برای بدن فرد اهداکننده مزایای متعددی دارد؛ از جمله:

تحریک سلول‌های خونی

پس از اهدای خون، مغز استخوان برای جبران سلول‌های خونی از دست رفته وارد عمل می‌شود. این امر می‌تواند تولید سلول‌های خونی را تحریک کند و موجب بهبود عملکرد گردش خون و در نهایت سلامت کلی بدن شود.

تنظیم سطح آهن بدن

آهن یک ماده حیاتی در بدن است که به عملکرد صحیح آن کمک می‌کند، اما تجمع بیش از حد آهن در بدن می‌تواند منجر به بروز برخی مشکلات جدی شود. اهدای خون به تنظیم سطح آهن در بدن کمک می‌کند و مانع از تجمع بیش از حد آن می‌شود.

بهتر است بخوانید: لیست علائم و نشانه های کرونا

پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی

سطح بالای آهن در بدن می‌تواند باعث بروز بیماری‌های قلبی و عروقی شود؛ زیرا آهن اضافی بدن ممکن است رادیکال‌های آزاد ایجاد کند و در نتیجه به سلول‌های قلب و عروق آسیب برساند. انتقال خون به تنظیم سطح آهن در بدن کمک می‌کند و مانع از بروز مشکلات قلبی و عروقی می‌شود.

کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها

برخی تحقیقات، ارتباط بین افزایش سطح آهن بدن با بروز برخی سرطان‌ها همچون سرطان کبد، ریه و روده بزرگ را تایید می‌کنند. اهدای خون با تنظیم سطح آهن بدن می‌تواند خطر ابتلا به این سرطان‌ها را کاهش دهد.

سلامت کبد

انتقال خون می‌تواند به بهبود وضعیت کبد، به‌ویژه در افرادی که سطح بالای آهن در خون دارند، کمک کند. آهن اضافی در بدن یکی از عواملی است که باعث آسیب به کبد می‌شود و در توسعه بیماری کبد چرب نقش دارد. بنابراین، می‌توان مهم‌ترین فواید اهدای خون برای کبد چرب را شامل موارد زیر دانست:

  • کاهش ذخیره آهن در بدن
  • بهبود عملکرد کبد
  • کاهش استرس اکسیداتیو
  • کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های متابولیک 

با وجود مزایای فراوان خون دادن برای کبد چرب، بهتر است در صورت ابتلا به این بیماری قبل از انتقال خون حتما با پزشک متخصص مشورت کنید تا از ایمن بودن این کار برای شرایط خاص خود مطمئن شوید.

کاهش غلظت خون

از فواید اهدای خون برای غلظت خون می‌توان به کاهش خطر انسداد رگ‌ها و ایجاد لخته‌های خونی اشاره کرد. چرا که در طی این فرآیند، تعداد گلبول‌های قرمز کم می‌شوند و به کاهش غلظت خون کمک می‌کنند.

ارتقای سلامت کلی بدن

قبل از خون دادن، سلامت عمومی فرد از نظر فشار خون و سطح هموگلوبین بررسی می‌شود که می‌تواند در شناسایی مشکلات سلامت در مراحل اولیه کمک کند. همچنین، اغلب افراد این کار را یک عمل انسان‌دوستانه می‌دانند و پس از انجام آن احساس رضایت فراوانی دارند. به همین دلیل سطح استرس آن‌ها کاهش می‌یابد و احساس رضایتمندی بالایی را تجربه می‌کنند که نقش مهمی در شادی و بهبود حال روحی دارد.

اهدای خون از نظر طب سنتی چه مزایایی دارد؟

از دیدگاه طب سنتی، خارج کردن مقداری خون از بدن به روش‌های مختلف مانند اهدای خون فواید زیادی دارد؛ از جمله:

  • پاکسازی بدن از مواد زائد
  • تعادل مزاج
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • کاهش التهاب و حرارت اضافی در بدن
  • کاهش سردرد و فشارهای عصبی
  • بهبود عملکرد کلیه و کبد
  • بهبود جریان انرژی در بدن و ایجاد احساس بهتر در فرد
آلترنیتیو: اینفوگرافیک فواید خون دادن از نظر طب سنتی
خون دادن در طب سنتی به عنوان یک روش پاکسازی بدن شناخته می‌شود.

شرایط اهدای خون

بر اساس قوانین سازمان انتقال خون کشور، افراد علاقه‌مند به خون دادن باید شرایط زیر را داشته باشند:

  • سن بین ۱۸ تا ۶۰ سال 
  • وزن حداقل ۵۰ کیلوگرم
  • همراه داشتن شناسنامه یا کارت ملی
  • داشتن فشار خون کنترل‌شده
  • حداقل هشت هفته فاصله بین هر بار انتقال خون
  • عدم اعتیاد به مواد مخدر تزریقی، عمل جراحی، خال‌کوبی، حجامت، تاتو، رفتارهای پرخطر
  • عدم ابتلا به بیماری‌های عفونی و مزمن جدی مانند بیماری‌های قلبی و عروقی، ریوی، کم‌خونی، کلیوی، کبدی، سابقه تزریق خون، غش، صرع، تشنج، آلرژی‌ها، زردی و یرقان

نکته مهم: اهدای خون افراد سیگاری ممنوع نیست، اما نیاز به برنامه‌ریزی دارد. افراد سیگاری حداقل از سه ساعت قبل از خون دادن، نباید سیگار بکشند. چرا که سیگار کشیدن قبل از انتقال خون باعث افزایش فشار خون می‌شود.

شرایط اهدای خون برای اولین بار

افرادی که تصمیم دارند برای اولین بار خون بدهند باید به نکات زیر توجه کنند:

  • در صورت ابتلا به بیماری خاص یا مصرف داروی تجویزی و غیر تجویزی حتما قبل از انتقال خون با پزشک مشورت کنید.
  • روز قبل از خون دادن مواد غذایی حاوی آهن مانند گوشت قرمز، اسفناج، مرغ و ماهی بخورید.
  • بهتر است چهار تا ۶ ساعت قبل از اهدای خون، غذا خورده باشید.
  • در صورت ابتلا به آنفولانزا یا سرماخوردگی ساده نباید خون بدهید.
  • افرادی که در یک سال گذشته سابقه عمل جراحی، دریافت خون یا تزریق هورمون داشتند، نباید برای انتقال خون اقدام کنند.
  • حتما کارت شناسایی همراه خود داشته باشید.

اگر تمایل به اهدای خون دارید، می‌توانید قبل از مراجعه با یک پزشک در درمانکده مشورت کنید.

شرایط اهدای خون بانوان

 تصویری از پاکت خون اهداشده
خون اهداشده از سیاهرگ گرفته می‌شود.

زنان به دلیل دوره پریودی، هر ماه مقداری از آهن بدن‌شان را از دست می‌دهند. به همین دلیل شرایط خون دادن در زنان کمی متفاوت‌تر از مردان است. بعد از انتقال خون حدود ۲۱۱ میلی‌گرم آهن خون کم می‌شود. این میزان به مرور زمان و به طور طبیعی توسط دستگاه گوارش جذب بدن خواهد شد. با این حال، ممکن است پزشک پس از خون دادن بانوان، مصرف قرص آهن را تجویز کند تا از فقر آهن و کم‌خونی جلوگیری شود. همچنین، زنان باردار و مادرانی که به تازگی زایمان کرده‌اند یا در دوران شیردهی هستند، نمی‌توانند خون اهدا کنند. متخصصان، انتقال خون برای زنان را معمولا تا حداقل ۶ ماه پس از زایمان و پایان دوره شیردهی مجاز نمی‌دانند.

شرایط اهدای خون برای آقایان

قبل از انتقال خون برای مردان باید شرایط کلی و عمومی خون دادن که در بالا عنوان کردیم بررسی شود. اندازه‌گیری میزان فشار خون و تعداد هموگلوبین خون در مردان بسیار مهم است تا انتقال خون در صورت ابتلا به کم‌خونی یا فشار خون بسیار پایین انجام نشود.

مراحل اهدای خون

برای خون دادن ابتدا باید فرم پر کنید و مدرک شناسایی خود را ارائه دهید. سپس معاینه بالینی انجام می‌دهند و درباره سابقه پزشکی از شما سوال می‌پرسند. حالا زمان اندازه‌گیری هموگلوبین خون، دمای بدن و فشار خون رسیده است. در ادامه باید روی تخت دراز بکشید تا مراحل زیر انجام شوند:

  • ناحیه خون‌گیری در دست را استریل می‌کنند و سوزن مخصوص انتقال خون وارد بازو می‌شود.
  • احتمالا سوزش خفیفی در بازوی خود احساس می‌کنید که طی چند ثانیه برطرف خواهد شد.
  • در هنگام پر شدن کیسه خون، باید در وضعیت راحتی قرار بگیرید. 
  • فرآیند خون دادن حدود ۱۰ دقیقه طول می‌کشد.
  • پس از جمع‌آوری حجم مشخص خون باید کمی استراحت کنید و مایعات بنوشید تا دچار سرگیجه نشوید.

در اهدای خون چه چیزهایی مشخص میشود؟

سازمان انتقال خون برای اطمینان از سلامت خون‌های اهداشده، آن‌ها را غربالگری می‌کند. پنج آزمایش شامل هپاتیت بی، هپاتیت سی، ایدز، سیفلیس و گروه خون بر روی هر خون اهدایی انجام می‌شوند. این آزمایشات حتی برای افرادی که به طور مستمر و هر سه ما یک بار هم خون می‌دهند، ضروری است. در حال حاضر، کشور ما از کیت و دستگاه‌هایی استفاده می‌کند که در کشورهای پیشرفته دنیا مورد تایید هستند. از همین‌رو می‌توان گفت آزمایشات سلامت‌سنجی اهدای خون ضریب اطمینان بالایی دارند.

جواب آزمایش اهدای خون چند روز طول میکشد؟

معمولا یک هفته پس از خون دادن، جواب آزمایش‌های مرتبط با سلامت آن مشخص می‌شود و برای شما کارت اهدای خون صادر می‌کنند.

بهترین زمان و فصل برای اهدای خون

 تصویر نزدیک از دست و لوله مخصوص انتقال خون
افراد سالم می‌توانند هر هشت هفته یک بار خون اهدا کنند.

وقتی فرد اهداکننده خون از لحاظ جسمی و روحی در شرایط خوبی قرار دارد، بهترین زمان اهدای خون است. پزشکان توصیه می‌کنند قبل از خون دادن خواب کافی داشته باشید و مواد غذایی مقوی مصرف کنید. اگر احساس بیماری، کسالت و خستگی دارید، بهتر است برای انتقال خون اقدام نکنید. 

به طور دقیق نمی‌توان بهترین فصل برای اهدای خون را مشخص کرد، با این حال احتمال کم شدن خون موجود در بانک خون کشور در فصل پاییز و زمستان بالاست. به همین دلیل نیاز به اهدای خون در این فصول افزایش می‌یابد و شما می‌توانید در صورت تمایل در فصل پاییز و زمستان برای انتقال خون اقدام کنید.

مقایسه حجامت و اهدای خون

حجامت و خون دادن ۲ روش مختلف برای خارج کردن مقداری خون از بدن هستند که هر کدام به دلایل خاصی انجام می‌شوند. اهداف، فواید و شیوه انجام این ۲ روش متفاوت است که در جدول زیر به مقایسه آن‌ها می‌پردازیم:

تفاوت‌هاحجامتاهدای خون
هدفتنظیم جریان خون، دفع سموم و بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدننجات جان دیگران، کاهش سطح آهن اضافی بدن، تحریک تولید سلول‌های خونی و بهبود سلامت قلب و عروق
روشبا استفاده از لیوان‌های مخصوص و ایجاد خلاء، پوست به طور موقت کشیده می‌شود. روی آن خراش کوچک ایجاد می‌کنند تا خون تیره و غلیظ خارج شود.مقدار مشخصی خون با استفاده از سوزن مخصوص و استریل از ورید بزرگ بازو گرفته می‌شود.
زمان و تکرار بر اساس نیاز فرد و توصیه متخصص طب سنتی به صورت دوره‌ای یا با فواصل زمانی مختلف انجام می‌شود.مردان هر ۱۲ هفته و زنان هر ۱۶ هفته می‌توانند خون بدهند و در فواصل زمانی کوتاه‌تر مجاز به انجام این کار نیستند.
تایید پزشکیبر پایه طب سنتی است و شواهد علمی کمی در مورد تاثیرات آن وجود دارد.کاملا علمی و مورد تایید متخصصان است و تحت نظارت و استانداردهای دقیق انجام می‌شود. 
جدول مقایسه حجامت و انتقال خون

اهدای خون از سرخرگ یا سیاهرگ؟

انتقال خون از سیاهرگ انجام می‌شود؛ زیرا خون در سیاهرگ با فشار کمتری جریان دارد و گرفتن خون از آن ایمن‌تر است. معمولا سرخرگ‌ها به دلیل فشار بالاتر خون و وظایف مهم آن‌ها در انتقال خون اکسیژن‌دار به اعضای بدن، مگر در شرایط خاص پزشکی مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.

فرق اهدای خون با فصد خون

فصد خون یکی از روش‌های خون‌گیری در طب سنتی است که با هدف بهبود سلامت عمومی بدن، دفع سموم و کاهش التهابات انجام می‌شود. در حالی که اهدای خون علاوه بر مزایای خیرخواهانه به کاهش غلظت خون، تحریک تولید سلول‌های خونی و تنظیم سطح آهن اضافی بدن کمک می‌کند. از طرفی، میزان خون گرفته‌شده در فصد خون می‌تواند بسته به نیاز فرد و تشخیص متخصص طب سنتی متغیر باشد، اما در هر بار انتقال خون، مقدار مشخصی خون از بدن خارج می‌شود.

راهنمای مراجعه به پزشک

اهدای خون، اهدای زندگی دوباره به یک انسان است. شما می‌توانید برای انجام این کار به مراکز انتقال خون مراجعه کنید. پس از انجام معاینات لازم و در صورت داشتن شرایط خون دادن، بقیه مراحل انتقال خون برای شما انجام می‌شود. اگر بیماری زمینه‌ای دارید یا داروی تجویزی مصرف می‌کنید و از ایمن بودن اهدای خون برای شرایط خود مطمئن نیستید، به وب‌سایت درمانکده سر بزنید و با پزشکان متخصص این مجموعه همچون بهترین فوق متخصص داخلی مشورت کنید. همچنین، درمانکده امکان دریافت نوبت حضوری یا مشاوره آنلاین تلفنی، متنی و تصویری را از طریق سیستم نوبت‌دهی اینترنتی برای شما فراهم کرده است.

سوالات متداول

اهدای خون از چه سنی است؟

برای خون دادن باید حداقل ۱۸ سال داشته باشید.

اهدای خون از کدام رگ است؟

سیاهرگ

برای اهدای خون باید ناشتا بود؟

خیر. می‌توانید چند ساعت قبل از خون دادن مایعات بنوشید و وعده غذایی سبک میل کنید.

اهدای خون با تتو امکان‌پذیر است؟

برای خون دادن پس از انجام تتو روی بدن باید حدود ۶ تا ۱۸ ماه صبر کنید تا عفونت‌های احتمالی از بین بروند و آزمایشات غربالگری انجام شوند.

فواید اهدای خون برای بدنسازی چیست؟

کاهش وزن، کمک به خون‌سازی مجدد، کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی، جلوگیری از صدمات کبدی، کاهش کلسترول و ترمیم سریع‌تر زخم‌های ناشی از صدمات ورزشی.

آیا اهدای خون برای افراد فشار خون بالا امکان‌پذیر است؟

خیر. یکی از شرایط لازم برای خون دادن، فشار خون کنترل‌شده است.

منابع: mayoclinic | betterhealth

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟

میانگین امتیاز 4 / 5. تعداد رای‌ها 232

هنوز امتیازی ثبت نشده

r@dmanesh-salllam
دریا رادمنش

دریا رادمنش هستم کارشناس ارشد رشته روانشناسی بالینی. حدود پنج سال می‌شه که در کنار مشاوره روانشناسی در زمینه اختلالات روانشناختی، به دلیل علاقه شخصیم به نوشتن، در حوزه پزشکی، سلامت روان و... تولید محتوا می‌کنم.

مشاهده سایر مطالب
اشتراک در
اطلاع از
guest
(اختیاری)

در صورتی که سوال شما تخصصی هست و به دنبال نظر پزشک متخصص هستید، به بخش مشاوره آنلاین پزشکی مراجعه کنید.

117 پرسش و پاسخ
بیشترین رأی
تازه‌ترین قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه سؤال ها
Mohammad
Mohammad
2 سال قبل

سلام من خون اهدا کردم چه مدت زمانی طول میکشه فصد خون انجام بدم

بدون نام
بدون نام
2 سال قبل
پاسخ به  Mohammad

سلام سه هفته پیش خون دادم حالا میخوام برم چکاب ایا اختلالی در جواب ازمایش نشون نمیده

بدون نام
بدون نام
1 سال قبل
پاسخ به  Mohammad

درود
خون اهدای خون بهتره یا حجامت .
برای افراد میان سالی دو سه بار خون دادن ایا بی ضرر است . یا مفید . لطفا هم راجع به مضرات احتمالی و فوایید ان بفرمایید . برای افراد مبتلا به دیابت و یا غلظت خون مفید است یا مضر و….
سپاس

تیم پزشکی درمانکده
تیم درمانکده
پاسخ به  Mohammad

سلام و وقت بخیر. با توجه به اینکه افراد سیستم بدنشون متفاوته و نمیشه برای همه یک نسخه پیچید بهتره با مشاوره آنلاین دکتر داخلی این سوالات رو بپرسید و به جواب برسید.
در پناه حق

مهدی نحوی
مهدی نحوی
1 سال قبل

سلام من غلظت خونم 20 هستش و دکتر گفته باید چند مرتبه فست خون انجام بدم برای عمل چشم میخواستم ببینم خونم بدرد کسی میخوره یا بعداز فست خون چقدر باید زمان بگذره تا بتونم آزمایش غلظت خون بدم ممنون میشم جواب بدید مرسی

ساحل
ساحل
2 سال قبل

سلام.وقتبخیر.
ایا اهدای پلاسما جای سوزن و محل ان ورم میکند و شبیه حالت عمل جراحی میشود و تا همیشه میماند؟
این سوال برام مهمه ک علت چنین چیزی را در نامزدم بدانم و مطمعن شوم ک ربطی ب اعتیاد و امثالهم ندارد

کریم
کریم
1 سال قبل
پاسخ به  ساحل

سلام خیر فرقی نداره مثل خون دادن هست فقط برای پلایما زمان بیشتری لازم هست حدودیک ساعت زمان میبره وجاش هم نمیمونه

تیم پزشکی درمانکده
تیم درمانکده
پاسخ به  ساحل

سلام و وقت بخیر
بهتره این سوالات رو از طریق مشاوره آنلاین دکتر داخلی در میون بذاری و به جواب برسی. نگران نباش. درست میشه!
در پناه حق

باید در چه ماه خون داده شود که برای بن خوبتر باش؟
باید در چه ماه خون داده شود که برای بن خوبتر باش؟
5 روز قبل

در چه ماه خون داده بهتر است برای بدن ؟

علی محمد
علی محمد
2 ماه قبل

چرا بعد از 7سال خون دادم انتقال خون آزمون خون نمیگیره
گفت دیگه شما هیچ وقت نمی‌تونید خون بدید ؟

علی
علی
2 ماه قبل
پاسخ به  علی محمد

شاید بیماری خاصی دارید

ساحل
ساحل
5 ماه قبل

من قصد بارداری طی ۲ ماه آینده دارم هموگلوبین ۳ روزپیشم ۱۳.۵ هست خون دادن چقدر از ذخایر هموگلوبینم کم میکنه و چقدر طول میکشه برگرده سره جاش

شهر
تبریز
مجید
مجید
8 ماه قبل

سلام
من چند بار خون دادم ولی چند وقت پیش رفتم خون بدم گفتن شما نمیتوانید خون بدید گفتم علتش چیه
گفت از سازمان انتقال خون بپرسید
هرچه تماس میگیرم کسی جواب نمی‌دهد من از کجا بپرس مشکل من چی بوده؟

شهر
کرج
علی
علی
9 ماه قبل

سلام خدا قوت
من رفتم خون دادم الان یادم اومده که تقریباً ۸ از حجامت زیر چونه که انجام دادم گذشته
الان باید چیکار کنم

شهر
مشهد
جعفر
جعفر
5 ماه قبل
پاسخ به  علی

برو خونت رو پس بگیر

علی
علی
10 ماه قبل

سلام. کسی که دو روز پیش برای سرما خوردگی کودئین خورده باشه میتونه پلاکت خون بده؟؟

شهر
تهران
رضا
رضا
10 ماه قبل

منظورم اینه که مثلا خرما بخوری تاثیر گذار تر هست توی تکثیر گلبول های قرمز

جعفر
جعفر
5 ماه قبل
پاسخ به  رضا

نه فقط شما از موز و خیار استفاده کن

بهار
بهار
4 ماه قبل
پاسخ به  جعفر

با مزه ای چقدر جعفرک

شهر
تهران
بابای جعفر
بابای جعفر
3 ماه قبل
پاسخ به  بهار

جعفر بیماری خارش داره

رضا
رضا
10 ماه قبل

گلبول های قرمز با چه چیزی زود تر ۶ هفته میشه کمک کرد که سر جای خودشون برگردن یعنی کمک کرد که زود تر به سر جای خودشون برگردن !؟

شهر
شیراز
نیک سرشت
نیک سرشت
1 ماه قبل
پاسخ به  رضا

سلام پتاسیم بدنتون کم است موز بخورید و قرص پتاسیم و منیزیوم

سلطان
سلطان
10 ماه قبل

سلام من غلظت خون داشتم و برای بار اول خون دادم.الان شبا درست نمیتونم درست بخوابم و همش خواب میبینم.تا صبح ده بار از خواب بیدار میشم و اون تایمی ک خواب هستم همش خواب میبنم میشه راهنمایی کنید ممنونم

شهر
اصفهان
علی
علی
10 ماه قبل
پاسخ به  سلطان

سلام دوست عزیز اتفاقاً همین مشکل برای من هم پیش اومده از عزیزان خواهشمندم توضیحی درباره این علائم بدن

امین
امین
10 ماه قبل

سلام دوروز بعد از خون دادن ورزش سنگین انجام دادم کل بدنم درد میکنه ربطی به خون دادن دارد

شهر
تهران
نسیم
نسیم
11 ماه قبل

سلام وقت بخیر . کسی که هر چند وقت یکبار خون میداده . چرا الان رفته خون بده نگرفتن و گفتن باید بیای پیش مشاور ؟

نوید
نوید
1 سال قبل

سلام وققتون بخیر با وجود داشتن تاتو روی دستم هم میشه خون بدم؟

شهر
مشهد
مینا
مینا
7 ماه قبل
پاسخ به  نوید

فک کنم اگه یکسال از تاتو گذشته باشه میتونید خون بدید

م .و
م .و
1 سال قبل

سلام وقتتون بخیر.چرا سازمان انتقال خون مشکل خون دهنده بهش اطلاع نمیده؟بهتر نیس مشکل هپاتیت ها را به فرد اطلاع بده تا درمان بشه ؟؟؟؟؟

تیم پزشکی درمانکده
تیم درمانکده
پاسخ به  م .و

سلام دوست عزیز.معمولا وقتی مشکلی در خون باشه فرد در لیست سیاه قرار میگیره و به این شکل مطلع میشه.اما دلیل اینکه به طور مستقیم گفته نمیشه به علت عدم سو استفاده از اهدای خون به عنوان آزمایش رایگانه تا افراد با ریسک بالا و رفتارهای پرخطر به این علت خون اهدا نکنن.

نگاذ
نگاذ
1 سال قبل

سلام برای خون دادن چند وقت باید از دندانپزشکی رفتن گذشته باشد؟

شهر
مشهد
علی
علی
11 ماه قبل
پاسخ به  نگاذ

اگر پر کردن باشد هر وقت که دوس داری میشه ولی اگه ریشه درمانی.. بوده تا ۵ تا ۸ روز

شهر
مشهد
حامد
حامد
1 سال قبل

سلام من رفتم که خون بدم گفتن که به دلیل مصرف داروی بدنسازی نمی تونی خون بدی الان چکار کنم

شهر
تهران
جعفرعلی
جعفرعلی
1 ماه قبل
پاسخ به  حامد

خون نده

شهر
تهران
عالمه
عالمه
1 سال قبل

من میتونم خون خودم رو به دوستم که سرطان خون داره و کم خون شده اهدا کنم مستقیما؟یا فرایند خاصی داره و باید از مرکز اهدای خون براش خون تهیه کنن؟

شهر
تهران
تیم پزشکی درمانکده
تیم درمانکده
پاسخ به  عالمه

سلام دوست عزیز.باید گروه خونی یکسانی داشته باشید و آزمایشات لازم هم انجام بشه.گرچه اگر نیاز به تزریق خون باشه در بیمارستان انجام میشه.

محسن
محسن
1 سال قبل

من سال ۹۵ رفتم انتقال خون امروز رفتم میگه اسم شما در لیست قرمز هست نمیتوانید

شهر
تهران
سعید
سعید
1 سال قبل

با سلام
من ۵سال پیش تصادف کردم و تشنج خیلی خفیف میکردم و ۵۰ روز پیش حدودا خون اهدا کردم .. بعد خون دادن فراموشی گرفتم ینی تقریبا یک پنجم اطلاعات ذهنم پاک شده و از بیست روز پیش دچار تشنج شدید شدم .. لطفا راهنمایی کنید

شهر
مشهد
تیم پزشکی درمانکده
تیم درمانکده
پاسخ به  سعید

سلام سعید جان.این علایم میتونه اتفاقی مصادف شده باشه با خون دادن و آسیبی در سیستم اعصاب شما ایجاد شده باشه که نیاز به معاینات نورولوژی دقیق و تصویربرداری داره.پیشنهاد میکنم حتما نوبت حضوری متخصص نورولوژی بگیرید و مراجعه کنید.

خاطره
خاطره
11 ماه قبل
پاسخ به  سعید

یک پنجم اطلاعات رو دقیقا چطوری تشخیص دادین؟؟؟

کورد ایلام
کورد ایلام
10 ماه قبل
پاسخ به  خاطره

رفته رو تنظیمات هاردش میزان ذخیره‌سازی اطلاعات رو بررسی کرده

حامد
حامد
7 ماه قبل
پاسخ به  کورد ایلام

از روی پراپرتیس مغزش فهمیده دست راست بزن برو روی گزینه

کوروش
کوروش
1 سال قبل

سلام مراکز اهدا خون ایا میشه قبل از اهدا خون تست بیماری های عفونی خونی گرفت برای مثال هپاتیت یا hiv؟ و آیا رایگان هست این آزمایش؟

شهر
تهران
تیم پزشکی درمانکده
تیم درمانکده
پاسخ به  کوروش

سلام دوست عزیز.در این مراکز آزمایش بعد از گرفتن خون از شما انجام میشه و معمولا نتیجه هم اعلام نمیشه.

نیما
نیما
10 ماه قبل

سلام میتونی اولین بار بگی آزمایش بگیرین قبل خون دادن و میگیرن ولی خب جوابش دیر میاد تا دو سه ماه تا جوابش بیاد نمیتونی خون بدی.

متین
متین
1 سال قبل

سلام من ازمایش خون دادم گفت پرخونی و غلظت خون داری ،وقتی که خون اهدا کردم ۱۵۰واحد که شد سرگیجه و احساس بیهوشی گرفتم و دکتر دیگه ازم خون نگرفت.این نشانه کم خونیه الان یا چی

دنی
دنی
1 سال قبل

سلام وقت بخیر
بنده پلاکت خونم اومده بود پایین که با دارو دکتر رفع شده و حدودا سه ماه ازش گذشته آیا میتونم خون اهدا کنم؟

شهر
مشهد
تیم پزشکی درمانکده
تیم درمانکده
پاسخ به  دنی

سلام با توجه به سابقه‌ی کمبود پلاکت بهتره از این کار خودداری کنید.امیدوارم همیشه سلامت باشید.

Fatima
Fatima
1 سال قبل

سلام وقت بخیر..
توی مراکز اهدای خون چطوری از سالم بودن فرد و نداشتن ویروس HIV توی اون مطمئن میشن؟ ایا ازنایشی روی خون اهدا شده انجام میدن یا فقط از فرد اهداکننده سوال میپرسن؟

شهر
تهران
سهیل
سهیل
1 سال قبل
پاسخ به  Fatima

سلام،تست hiv و هپاتیت مبگیرن فقط بعد که تائید شد میره برای مراکز درمانی

تیم پزشکی درمانکده
تیم درمانکده
پاسخ به  Fatima

سلام دوست عزیز علاوه بر معاینه، ۴ آزمایش هپاتیت بی و سی ایدز و سفلیس رو روی خون‌های اهدایی انجام میدن.

نگار
نگار
1 سال قبل

سلام کسی که پلی سایتمی ورا داره میتونه خون اهدا کنه؟

الهام
الهام
1 سال قبل

سلام وقت بخیر-من مدتیه خون اهدا میکنم الان سه ماه پیش گوشمو سوراخ کردم رفتم انتقال خون گفتن نمیشه باید یه سال صبر کنی تو کلینیک سوراخ کردم و کاملا بهداشتی دلیلشون چی بود

تیم پزشکی درمانکده
تیم درمانکده
پاسخ به  الهام

سلام الهام جان.سازمان انتقال خون قوانین سخت گیرانه‌ای در این زمینه داره که برای اطمینان از سلامت خون اهداییه.تا احتمال انتقال هر گونه بیماری در پایین ترین سطح خودش باشه.بعد از یک سال دوباره میتونید خون اهدا کنید.امیدوارم همیشه سلامت باشید.

یاسر عبدی
یاسر عبدی
1 سال قبل

سلام وقت شما ب خیر ، ببخشید میزان سرم خونه من حدود ۲۰تا از ماکزیمم رنج طبیعی بالاتر هست بنظر شما از اونجایی که من یک اهدا کننده مستمر هستم امکان دارد اهدا خون باعث این افزایش سرم آهن شده باشد من ۴۲ سال دارم ضمنا تا قبل از اطلاع از این افزایش غذاهای سرشار از آهن نیز استفاده میکردم . ممنونم

شهر
تهران
قاسم
قاسم
1 سال قبل

سلام. محل تزریق سوزن برای اهدای خون روی دست راستم اندازه یه عدس برآمده وسفت شده ممنون میشم اگه کمک کنید.

امیر
امیر
1 سال قبل

چرا فردی که رابطی جنسی با هم جنس خود داشته نمی‌تواند خون اهدا کند؟؟؟

شهر
تهران
فرزاد
فرزاد
1 سال قبل

آیا اهدا کننده در صورت نیاز میتوتند با کد ملی خون دریافت کنند جهت بیمار

Seyed
Seyed
1 سال قبل

چقد طول میکشه حجم خونی ک از بدنمون خارج شده جایگزین بشه و برگرده و اینکه واس غلظت بالای خون 17.5 خون باید اهدا کنیم؟ مشکل خاصی واسمون پیش نمیاد چون درس میخونم

شهر
مشهد
A.F.Z
A.F.Z
1 سال قبل

اهدا کننده ها مستمر جزعه سالم ترین افراد جامعه هستن چونکه اولا مرتب چکاپ میشن آزمایشات مجانی براشون انجام میشه دوما از رفتارا پرخطر جنسی خالکوبی و تتو حجامت دوری میکنن من خودم میخواستم تتو بزنم بخاطری اهدا کننده مستمر بودم منصرف شدم قبلا حجامت میرفتم دگه نمیرم بجاش خون میدم پولی نمیدی که هیچ ثواب هم بردی هیچ خطری هم تهدیدت نمیکنه رایگانم چکاپ شدی بهترین کار اهدا خون و از اون بهتر اهدا پلاکته هر دوشون خوبن ولی اهدا پلاکت برای اینکه برا بیمارا سرطانی استفاده میشه و اهدا کننده هم زمان زیادتری میذاره به نظرم بهتره من که مرتب خون میدم میخوام پلاکتم اهدا کنم تو بانک اهدا کننده ها سلول بنیادی غیر خویشاوندم ثبت نام کردم و عضو شدم باشه برا باقی الصالحاتمون ما که پول پله ای نداریم به یکی کمک کنیم ایجوری کمک میکنیم اینم یه نوع کمکه یا حق

پژمان ساعد
پژمان ساعد
1 سال قبل
پاسخ به  A.F.Z

سلام بنده حدود 6سال پیش خون اهدا کردم وبعد از یک سال دیگه برای اهدا خون مراجعه کردم که ازمن خون نگرفتن ونتونستم خون اهدا کنم آیا الان می تونم خون بدهم یا نه…. ممنونم

شهر
کرج
تیم پزشکی درمانکده
تیم درمانکده
پاسخ به  پژمان ساعد

سلام پژمان جان.اگر جزو بلک لیست سازمان انتقال خون نباشید هر ۳ ماه میتونید خون بدید.در صورتی که مورد مثبتی در آزمایش خونی که اهدا کردید پیدا بشه دیگه نمیتونید خون بدید.امیدوارم همیشه سلامت باشید.

مهدی
مهدی
1 سال قبل
پاسخ به  A.F.Z

سلام دوست عزیز برای اهدای پلاکت به خانواده ی خود یا کلا به هرکس‌ اعتیاد مورفین سبک غیر تزریقی مانعی هستش برای اهدا ؟

شهر
تهران
سمیرا
سمیرا
10 ماه قبل
پاسخ به  A.F.Z

سلام من از وقتی طبع بدنم غلبه سودا کرده تاثیر رو پلاکت خونم‌گذاشته پلاکت خونم رو ۱۱۷اومده چکار کنم خون‌میخام

شهر
مشهد
جواد
جواد
1 سال قبل

سلام من ۴ماه پیش حجامت کردم و الان اهدای خون انجام دادم و الان پشت شانه ام احساس درد دارم دستم و پاهام هم همینطور احساس درد دارم سرگیجه هم دارم سن هم ۵۳سال هست آیا مشکلی هست ممنون میشم اگه جوابم و بدین

شهر
شیراز
بهمن
بهمن
1 سال قبل

سلام ایا اهدای خون طبق گفته هاتون میتونه توی طولانی مدت بر کاهش تلرانس بدن تاثیر بگذارد ؟

لطفا پاسخ صادقانه بدهید با تشکر .

شهر
تهران
nfs
nfs
1 سال قبل

در شرایط خاص امکان این هست شخصی با سن کمتر از ۱۸ سال خون اهدا کند؟

مهدی اکبری
مهدی اکبری
1 سال قبل

سلام و عرض خداقوت…
ببخشید من ایمیلم را موقع ثبت نام که خیلی سال بوده را فراموش کردم و یادم نیست که چی بوده چطور میتونم وارد سامانه بشم و کارت اهدا عضو را بگیرم ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

Marzieh
Marzieh
1 سال قبل

سلام من جزء اتباع هستم میتونم خون بدم؟

پگاه
پگاه
1 سال قبل

سلام وقت بخیر من کم کاری تیرویید دارم و قرص لووتیروکسین و روکین مصرف می‌کنم میتونم خون اهدا کنم؟

رضا
رضا
1 سال قبل
پاسخ به  پگاه

سلام وقت بخیر
من طبق قانون سازمان انتقال خون که هر ۳ ماهه میتوان خون دادهر ۳ ماه خون اهدا میکنم ،حالا برای اهدا خون در این دوره با توجه به دلایلی که دارم باید ۴روز جلوتر از موعد مقرر خون بدهم
آیا امکانش هست؟

اذر
اذر
1 سال قبل
پاسخ به  رضا

سلام چطور میشه برای کسی که کم خونی شدید داره خون خرید

تیم پزشکی درمانکده
تیم درمانکده
پاسخ به  اذر

سلام آذر جان.تزریق خون میتونه خطرات و عوارض زیادی به دنبال داشته باشه و اصلا نباید سر خود و بدون نظارت پزشک انجام شه.کم خونی با مراجعه به فوق تخصص خون و تشخیص نوع و علت قابل درمانه.پیشنهاد میکنم از درمانکده نوبت حضوری فوق تخصص خون بگیرید یا از مشاوره‌ی آنلاین با متخصص خون استفاده کنید.امیدوارم همیشه سلامت باشید.

تیم پزشکی درمانکده
تیم پزشکی درمانکده
1 سال قبل
پاسخ به  پگاه

سلام و وقت بخیر
تشخیص قطعی این موضوع با پزشک است. شما بهتره از طریق مشاوره آنلاین دکتر داخلی این موضوع رو بررسی کنید و اگر مشکلی نداشت، اهدای خون رو انجام بدید.
در پناه حق

آذیتا
آذیتا
1 سال قبل

سلام خوبید میخوام بدونم از کجا بفهمیم خونمون اوکی بوده ؟ و مریضی نداشتیم

وفا رسولی
وفا رسولی
1 سال قبل

سلام اگه خدا نکرده در خونم مشکلی باشه سازمان انتقال خون بهم میگه چون من سالی دو تا سه بارخون اهدا میکنم

تیم پزشکی درمانکده
تیم درمانکده
پاسخ به  وفا رسولی

سلام وفا جان.سازمان انتقال خون 4 آزمایش مربوط به HIV هپاتیت bوc و سفلیس رو انجام میدن و اگر مثبت شه دیگه نمیتونید خون اهدا کنید و در مراجعه‌ی بعدی ریجکت میشید.

محمد
محمد
1 سال قبل

سلام ایا بعد از قفل شدن اسم در سایت می‌شه بعدا دوباره خون اهدا کرد؟

تیم پزشکی درمانکده
تیم درمانکده
پاسخ به  محمد

سلام و وقت بخیر
این سوال رو بهتره از سایت اهدای خون بپرسید تا راهنمایی بشید، همچنین می‌تونید از طریق مراجعه یا تماس با دفاتر اهدای خون این مسئله رو جویا بشید و حلش کنید.
در پناه حق

Ali
Ali
2 سال قبل

Shahavand
انسان میتواند هر سه ماه تا سن 65سالگی خون بده
اهمیت خون برای بدن سلامتی کبد
آهن جذب شده در کبد را از بین میبرد
استرسهای روحی تا همین دارد
سکته های قلبی جلوگیری می کند بخصوص تسلی شر این که بیماری است مویرگهایی که خون را به قلب می رسانند باعث سکته ناگهانی بخصوص افراد بالای ۴۰ سال اهمیت وارد
ولی کسانی که میگرن دارند باید تحت پزشک مراجعه وبعد خون بدهند
خون دادن هیچ دردی ندارد ۸تا ده دقیقه حدود ۴۵۰سی سی خون از شما گرفته می شود
درعوض بدن خیلی سرحال میشوی ولی تا جون روز باید خود را تقویت کرد

پاتسی
پاتسی
2 سال قبل

اعتیاد که جاش نمیمونه یه سوزن میزنه دیگه اون سالک داره ک جاش مونده

محمود قزلباش
محمود قزلباش
2 سال قبل

سلام من امروز در تاریخ ۱۴۰۱/۵/۱۶/رفتم خون بدم گفت تو خونت یه حساسیت هست و شما نه باید خون بدی سه سال پیش خون دادم اون زمان مشروب خوردن و بعد سه روز خون دادم الان ازم خون نمیگرن است راهی هست یا باید از بیرون خون بدم ممنون میشم راهنمایی کنید

تیم پزشکی درمانکده
تیم درمانکده

سلام و وقت بخیر
شما باید از طریق مشاوره آنلاین دکتر داخلی راهنماییی بشید تا در این موضوع به آگاهی کامل برسید.
در پناه حق

حسن
حسن
2 سال قبل

خون اهدایی را از سرخ رگ میگیرن یا سیاه رگ؟

محمد
محمد
2 سال قبل

سلام مطالب خوب و مفیدی بود اگه واحد های اندازه گیری از کیلو به جای پوند استفاده می شود به نظرم بهتر بود سلامت و موفق باشید
یا علی

مهدی
مهدی
2 سال قبل

سلام من فشار خونم بالاست تفریبا22سالمه دکتر گفته باید خون بدم می تونن خون بدم یا نه

تیم پزشکی درمانکده
تیم درمانکده
پاسخ به  مهدی

سلام و وقت بخیر
بهتره از طریق مشاوره آنلاین دکتر داخلی این سوالت رو بپرسی تا آگاهیت بیشتر بشه و بتونی تصمیم بگیری. در پناه حق

Mr khann
Mr khann
2 سال قبل

سلام
من تو مصاحبه برای اهدا خون راجع به آخرین رابطه ام مجبور شدم دروغ بگم و جواب و تو صندوق اینکه به سوالات درست جواب ندادم انداختم.
از اون به بعد دیگه هر دفعه رفتم ازم خون نگرفتم.
راهی داره که مجددا بتونم خون اهدا کنم یا اینکه کلا دیگه نمی تونم؟
ممنون میشم جواب بدید. سپاس

تیم پزشکی درمانکده
تیم درمانکده
پاسخ به  Mr khann

سلام و وقت بخیر
بهتره ابدا از وضعیت جسمانی خودتون اطلاع کامل داشته باشید تا این شمکلات بوجود نیاد. همچنین شما می‌تونید برای برطرف شدن این ابهامات از طریق مشاوره آنلاین دکتر داخلی سوالاتتون رو بپرسید. در پناه حق

Moji.king2
Moji.king2
2 سال قبل

سلام
مم قبلا که اهدا خون کردم ۲ بار توی مصاحبه بنا به دلایلی سوالات و مجبور شدم درست جواب ندم و کاغذ جواب سوالات مصاحبه رو تو صندوقی که به سوالات درست جواب ندادم انداختم. از اون به بعد چند بار که رفتم خون بدم ازم نگرفتن. دلیلش چیه ؟ و اینکه باید چیکار کنم؟ حدودا ۱۳ سالی میگذره از اون ماجرا
ممنونم

شیراز
شیراز
2 سال قبل

سلام. امروز رفتم خون اهدا کردم ازم صد تومان پول گرفتن. شیراز ، درمانگاه رضوان . چرا باید پول بگیرن آخه

بدون نام
بدون نام
2 سال قبل
پاسخ به  شیراز

احتمالا برای شما فصد خون انجام دادند نه اهدای خون

بدون نام
بدون نام
2 سال قبل
پاسخ به  شیراز

تو باید بری اداره انتقال خون
تا رایگان بگیرن

فاطمه
فاطمه
2 سال قبل

سلام من متولد 84 هستم میتونم اهدای خون کنم!؟

بدون نام
بدون نام
2 سال قبل
پاسخ به  فاطمه

باید 18 ساله باشی

امین
امین
2 سال قبل
پاسخ به  بدون نام

سلام.من ۶ سال پیش ی آمپول تستسترون واسه بدنسازی زدم.وقتی رفتم خون بدم بهشون گفتم و منو بصورت دائم از خون دادن محروم کردن.چندین بار ک رفتم خون بدم گفتن میتونم خون بدم و مشکلی نداره ولی نتونستن از داخل سایت اسممو پاک کنن و نشد ک خون بدم.آیا راهی هست جلو اسمم باز بشه دوباره بتونم خون بدم؟؟

محمد
محمد
1 سال قبل
پاسخ به  امین

سلام تونستی بعد از چندماه که اسمت قفل شده بود خون اهدا کنی؟

Arash
Arash
1 سال قبل
پاسخ به  امین

دوست عزیز برو یه استان دیگه خون اهدا کن ، اونجا ازت میگیرن اگه مشکلی نداشتی دیگه از لیست قرمز خارج میشی

تیم پزشکی درمانکده
تیم درمانکده
پاسخ به  فاطمه

سلام و وقت بخیر
باید 17سال به بالا باشید تا شرط سنی اهدای خون رو داشته باشید.
شما می‌تونید از طریقمشاوره آنلاین دکتر داخلی سوال کنید و جویا بشید که شرایط جسمانیتون به گونه‌ای هست که این کار رو انجام بدید یا نه.
در پناه حق

انسان دردمند
انسان دردمند
2 سال قبل

من خون از هلال احمر خريدم ازشون خواستم آزمايشHIVبشود گفتند بايد ببرى بيرون آزمايش بدى ،هر واحد خون ٦/٥ميليون تومان تموم شد،قيمت آزمايشات كه روى خون انجام ميشه٥٠دلار آمريكاست،به نظر شما دولت ايران اينقدر براى خون هاى اهدايى هزينه مى كند،موقع اهدا خون از اهداكننده مى پرسند چه بيمارى هايى دارى،كسى كه هنوز بيماريش خودشو نشون نداده از كجا بفهمه ايدز داره،ياهپاتيت،ياسيفليس…وقتى خون هاى آلوده وارد ايران شد،اين دولت ايران بود كه مقصر ايدز در بيماران هموفيلى بود،چون دلشون نمى آمد هزينه كنند و روى خون ها آزمايش كنند

قیمت اتاق فرار کرج
قیمت اتاق فرار کرج
2 سال قبل

من خیلی دوس دارم خون اهدا کنم ولی تتو دارم و مطمئنم که بیماری خونی ندارم ،بااین وجود میتونم اهدا کنم؟

سالار
سالار
2 سال قبل

نه متاسفانه. مادام عمر محروم هستین

بدون نام
بدون نام
2 سال قبل

من پرسیدم گفتن چند مدته تتو زدی گفتم ۲ سال گفت مشکلی نداره و میتونی خون اهدا کنی!!

بدون نام
بدون نام
2 سال قبل

اره میتونید خون اهدا کنید،

زهره
زهره
2 سال قبل

یکسال بعد از تاتو و خالکوبی میتونید خون اهدا کنید

حسین
حسین
2 سال قبل
پاسخ به  زهره

باسلام من خون دادام میتونم برم استخر شنا کنم ممنون میشم جواب بدید

تیم پزشکی درمانکده
تیم درمانکده
پاسخ به  حسین

سلام و وقت بخیر
بهتره برای شنیدن جواب قطعی این موضوع با مشاوره آنلاین دکتر داخلی صحبت کنید واز مراقبت‌های بعد از اهدای خون باخبر بشید
در پناه حق

تیم پزشکی درمانکده
تیم درمانکده

سلام و وقت بخیر
برای خون دادن یکسری شروط وجود داره و باید اون ها رو رعایت کنید. بهتره از طریق سایت اهدای خون این مسئله رو پیگیری کنید البته از طریق مشاوره آنلاین دکتر داخلی هم می‌تونید این موضوع رو رسیدگی کنید.
در پناه حق

س ع ی د
س ع ی د
2 سال قبل

سلام خسته نباشید من میخوام برم خون بدم ولی اعتیاد دارم میخوام ببینم میتونم خوب بدم راهی هس ؟بخاطری که غلظت خون دارم میشه خون بدم قبلش ازمایش خون میگیرن نشون میده یا نه آزمایشا برا چیز دیگس

بدون نام
بدون نام
1 سال قبل
پاسخ به  س ع ی د

سلام ،بهترین عمل بنظرم هست خون دادن ،انشااله که بدست نیازمند واقعی اش برسه

بدون نام
بدون نام
1 سال قبل
پاسخ به  س ع ی د

سلام برو خون بده ولی توی برگه بنویس خونم برای کسی استفاده نشه خودشون میدونن

تیم پزشکی درمانکده
تیم درمانکده
پاسخ به  س ع ی د

سلام و وقت بخیر
شما باید حتما از پزشک مشورت بپیرید و سرخود این کار رو انجام ندید. همچنین می‌تونید از طریق مشاوره آنلاین دکتر داخلی این سوالاتتون رو بپرسید و برای درمان اعتیادتون هم قدم مهمی رو بردارید. در پناه حق

علی
علی
1 سال قبل
پاسخ به  س ع ی د

شما میتونید خون بدین اما به مریض تزریق نمیکنن. لطفا هنگام مراجعه جهت اهدا سوال ها رو صادقانه جواب بدین.

شهر
تهران
بدون نام
بدون نام
2 سال قبل

سلام من تالاسمی مینور دارم میتونم خون بدم؟

تیم پزشکی درمانکده
تیم درمانکده
پاسخ به  بدون نام

سلام و وقت بخیر
شما حتما برای انجام اهدا خون تحت نظر پزشک باشید تا مشکلی پیش نیاد خدایی نکرده. همچنین می‌تونید از طریق مشاوره آنلاین دکتر داخلی سواللتون رو بپرسید و دیگر نیازی به مراجعه حضوری هم نیست.
در پناه حق

بدون نام
بدون نام
2 سال قبل

سلام ، من رفتم خون بدم فشار و ضربان قلبمو گرفت گفت ضربان قلبت بالاست نمیتونی خون بدی باید بری دکتر قلب مجوز بده تا بتونیم ازت خون بگیریم

تیم پزشکی درمانکده
تیم درمانکده
پاسخ به  بدون نام

سلام و وقت بخیر
بله در بسیاری از موارد چنین موضوعاتی ممکنه رخ بده. برای اهدای خونش ما باید در سلامت کامل جسمی به‌سر ببرید تا مقدار خون اهدایی برای شخص دیگر قابل استفاده باشه.
نگران نباشید. این مشکل رو حل کنید و دوباره برید برای اهدای خون. همچنین میتونید از طریق مشاوره آنلاین دکتر داخلی سوالاتتونر و بپرسید تا حل بشه.
در پناه حق