درمان سکته مغزی

درمان سکته مغزی چقدر زمان می‌خواهد؟

در انتظار بازبینی توسط تیم پزشکی درمانکده

طول درمان سکته مغزی چقدر است و آیا سکته مغزی خوب می‌شود؟ این مهمترین سوالی است که پس از بروز این بیماری پرسیده می‌شود. پاسخ این پرسش کمی پیچیده است، چون حمله مغزی انواع مختلفی دارد و از آن مهم‌تر همه افراد را یکسان تحت تاثیر قرار نمی‌دهد. به همین دلیل نمی‌توان مدت زمان خاصی و تعریف‌شده‌ایی را برای آن در نظر گرفت. در این مقاله با مجله درمانکده همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در مورد مدت زمان درمان سکته مغزی کسب کنید.

بیشتر بخوانیم: روش‌های تحریک مغز و تاثیر آن در سلامت مغزی

مدت زمان درمان سکته مغزی چقدر است؟

سکته مغزی از هر نوعی که باشد یک وضعیت اورژانسی به‌شمار می‌رود. در ابتدا پزشکان متخصص مغز و اعصاب سعی می‌کنند نوع آن را تعیین کنند و سپس با توجه به آسیب درمان‌های اورژانسی را انجام می‌دهند. در این مرحله همچنین مشخص می‌شود که آیا سکته خفیف بوده است یا شدید. مجموعه این فاکتورها در کنار وضعیت سلامتی عمومی بیمار، سن و بیماری‌های زمینه‌ایی، مدت زمان بهبودی را مشخص می‌کند. به همین دلیل پزشکان به طور قطع در مورد طول درمان سکته مغزی صحبتی نمی‌کنند. آنها تنها یک تصویر کلی در اختیار شما قرار خواهند داد.

بیشتر بخوانیم: اسکن مغز چیست و به تشخیص و درمان چه بیماری‌های جسمی و روانی کمک می‌کند؟


با این حال متخصصان عقیده دارند بهترین زمان برای درمان بیمار، ۳۰ روز اول پس از سکته است. این مدت زمان می‌تواند بین ۹۰ تا ۱۲۰ روز نیز ادامه داشته باشد. البته منظور این نیست که پس از این مدت زمان، دیگر امیدی به بهبودی بیمار نیست، منظور این است که این بازه زمانی برای گرفتن نتیجه بهترین زمان است و عوارض بیماری تا حدود زیادی کاهش می‌یابند. پس از آن روند درمان می‌تواند کندتر شود. مدت زمان درمان برخی بیماران می‌تواند تا سالها ادامه داشته باشد.
به همین دلیل پزشکان سعی می‌کنند در روز، هفته و ماه‌های ابتدایی از روش‌های درمانی تهاجمی‌تر استفاده کنند. اگر خودتان یا یکی از عزیزانتان دچار سکته مغزی شده است باید بدانید که حدود ۵۰ درصد بیماران، می‌توانند سلامتی خود را دوباره بدست آورند.

بیشتر بخوانیم: سکته مغزی ؛ انواع، علل، علائم، راه های پیشگیری و درمان

همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌توانید از طریق مشاوره آنلاین با دکتر متخصص مغز و اعصاب مشاوره دقیقی کسب کنید یا از طریق رزرو نوبت آنلاین با بهترین متخصصان به روند درمان خود سرعت ببخشید.

مدت زمان درمان سکته مغزی
۵۰ درصد مبتلایان به سکته مغزی سلامتی خود را دوباره بدست می‌آورند.

آیا داروها مدت زمان درمان سکته مغزی را کوتاه‌تر می‌کنند؟

تاثیر داروها در کاهش مدت زمان درمان سکته مغزی را نمی‌توان انکار کرد. با این حال داروها به تنهایی نمی‌توانند این مدت را کاهش دهند. حرکت درمانی در کنار آن در بهبود حال بیمار بسیار موثر است.

بیشتر بخوانیم: علائم، انواع، علل و درمان شکستگی جمجمه

مدت زمان درمان سکته مغزی ایسکمیک (انسدادی) چقدر است؟

اگر بلافاصله پس از سکته انسدادی از داروهای حل‌کننده لخته خون استفاده شود، عوارض بیماری تا حدود زیادی کاهش خواهد یافت. بیشتر بیمارانی که این نوع سکته را تجربه می‌کنند در مدت زمان ۲ تا ۴ ماه بهبود می‌یابند. البته این مدت زمان برای همه یکسان نیست و ممکن است طولانی شود.
برای مثال افرادی که دچار بی حسی دست و پا می‌شوند، مدت زمان کمتری برای بهبودی نیاز دارند. این موضوع به نوع و عملکرد سلول‌های مغزی باز می‌گردد. این سلول‌ها نزدیک‌هم قرار دارند و به همین دلیل زودتر می‌توانند عملکرد خود را بازیابند. معمولا در دو هفته اول، نشانه‌های بهبودی در این بیماران دیده می‌شود.
در مقابل افرادی که به دلیل سکته با اختلالات گفتاری مواجه می‌شوند به مدت زمان بیشتری برای بهبودی نیاز دارند. در این حالت قسمت وسیع‌تری از مغز دچار آسیب شده و به همین دلیل روند بهبودی طولانی‌تر است.

بیشتر بخوانیم: بیماری SMA چیست؟ + راهنمایی کامل

درمان سکته مغزی هموراژیک (خونریزی‌دهنده) چه مدت طول می‌کشد؟

آسیب و عوارض سکته‌های مغزی هموراژیک می‌تواند شدیدتر از نوع انسدادی باشد، به همین دلیل روند بهبودی آنها طولانی‌تر است. تقریبا ۱۵ درصد سکته‌های مغزی از این نوع هستند و مدت زمان ریکاوری از چند ماه تا چند سال به طول می‌انجامد.
افرادی که به سکته مغزی خون‌ریزی‌دهنده مبتلا شده‌اند، حداکثر سه الی چهار ساعت وقت دارند تا به مراکز درمانی مراجعه کنند. در غیر این صورت باید منتظر عوارض شدید بود.

مدت زمان درمان سکته مغزی هموراژیک چقدر است؟
مدت زمان درمان سکته مغزی هموراژیک طولانی‌تر از ایسکمیک است.

بیشتر بخوانیم: تحریک مغناطیسی عمیق مغز (TMS) چیست و آیا می تواند به درمان افسردگی و دو قطبی کمک کند؟

مدت زمان درمان سکته خفیف چقدر است؟

سکته مغزی ایسکمیک و هموراژیک به دو دسته خفیف و شدید نیز تقسیم می‌شوند. برای این منظور از شاخصی به نام NIH استفاده می‌کنند. هر چقدر مقدار این شاخص بیشتر باشد یعنی سکته شدت بیشتری داشته است. اگر مقدار این شاخص کمتر از ۵ باشد، سکته مغزی خفیف در نظر گرفته می‌شود.
گاهی اوقات ممکن است حمله ایسکمیک گذرا (سکته‌ کوچک، TIA) رخ دهد. در این حالت لخته خون برای مدت زمان کوتاهی، رگ منتهی به مغز را مسدود می‌کند و سپس برطرف می‌شود. معمولا یک تا ۲۴ ساعت زمان برای بهبود بیماری کافی است. البته مدت زمان درمان سکته‌های خفیف مغزی می‌تواند ۳ تا ۶ ماه (حتی بیشتر) نیز طول بکشد. از آنجا که بدن افراد به بیماری واکنش‌‌های متفاوتی نشان می‌دهد،‌ نمی‌توان در این زمینه بازه زمانی مشخصی را ارائه کرد.

بیشتر بخوانیم: آناتومی مغز انسان

درمان سکته مغزی در ساعات ابتدایی چه اهدافی را دنبال می‌کند؟

اقدامات اولیه درمان سکته مغزی باید در مدت زمان ۶۰ دقیقه انجام شود. در طی آن از آزمایشات تصویربرداری، آزمایش خون و … استفاده خواهد شد. در کل این اقدامات را می‌توان در سه گزینه زیر خلاصه کرد:

تثبیت علائم حیاتی بیمار

در این مرحله فاکتورهایی مانند فشار خون، وضعیت تنفس، وجود خونریزی، توانایی بلع، عملکرد قلب و دیگر علائم بالینی مور بررسی قرار می‌گیرند.

تشخیص محل سکته و نوع آن

سکته مغزی می‌تواند خونریزی دهنده (هموراژیک) یا انسدادی (ایسکمیک) باشد. متخصص با انجام اسکن مغزی این موضوع را تشخیص می‌دهد و با توجه به آن اقدامات درمانی را شروع خواهد کرد.

بیشتر بخوانیم: علائم، نشانه ها و راه های درمان تومور مغزی چیست؟

درمان اورژانسی سکته مغزی و در نهایت نجات جان بیمار

اقدامات اورژانسی درمان سکته مغزی به نوع آن بستگی دارد. مثلا اگر سکته ایسکمیک رخ داده باشد، برقراری جریان خون و رفع انسداد جزء اولویت‌ها قرار می‌گیرد. در مقابل اگر سکته هموراژیک باشد، کنترل خونریزی و قطع آن بر هر چیز دیگری مقدم است.
در درمان‌های اورژانسی سکته مغزی از روش‌های درمانی تهاجمی (جراحی) و غیرتهاجمی (دارو درمانی) استفاده می‌شود.
داروها از تشکیل لخته خون جلوگیری می‌کنند یا منجر به از بین بردن آنها خواهند شد.
جراحی، استنت گذاری، ترومبکتومی (خارج کردن لخته خون) نیز از روش‌های تهاجمی درمان اورژانسی سکته مغزی به‌شمار می‌روند.

 درمان اورژانسی سکته مغزی چگونه است؟
۶۰ دقیقه پس از حمله مغزی، مهمترین زمان برای درمان اورژانسی سکته مغزی است.

بیشتر بخوانیم: غش کردن یا سنکوپ چیست و چرا غش می‌کنیم؟

بعد از سکته خفیف چه باید کرد؟

علائم هشدار را بشناسید

بسیاری از بیماران در خطر سکته دوم مغزی قرار دارند. سه ماه پس از سکته اول، زمانی است وقوع سکته دوم ریسک بیشتری دارد. بنابراین لازم است علائم سکته را به خوبی بدانید.
در سایت Hopkins Medicine به سه عامل مهم بروز سکته دوم مغزی اشاره شده است:

توجه به این سه عامل احتمال بروز سکته دوم مغزی را کاهش می‌دهد: توقف استعمال سیگار، مصرف منظم داروها و داشتن رژيم غذایی سالم. سرعت بهبود بیماران با یکدیگر متفاوت است. مدت زمان ریکاوری به عواملی مانند سن، سلامت عمومی، میزان حمایت دیگران و زمانی که صرف برنامه ورزشی می‌کنید، بستگی دارد.

عوامل خطر را شناسایی و کنترل کنید

برخی عوامل خطر مانند تصلب شرایین و فشار خون بالا، قابل کنترل هستند. با داشتن رژیم غذایی و سبک زندگی سالم می‌توانید از بروز حمله مجدد مغزی پیشگیری کنید. در این مورد با پزشک متخصص مشورت داشته باشید.

برنامه درمانی را جدی بگیرید

سه ماه اول پس از سکته مغزی مهم است. در این مدت زمان مغز نیز تلاش می‌کند تا عملکرد طبیعی خود را بازیابد. با دنبال کردن برنامه‌های درمانی می‌توانید به آن کمک کنید.

بیشتر بخوانیم: سندروم پای بی‌قرار چیست؟ علل، علائم، تشخیص و درمان

با تیم درمانی همکاری داشته باشید

مغز بسیار پیچیده است و به همین دلیل عوارض سکته مغزی از فردی به فرد دیگر متفاوت خواهد بود. تیم درمانی به درک این عوارض به شما کمک می‌کند و راهکارهایی را برای کاهش عوارض به شما پیشنهاد خواهد کرد.

بعد از سکته خفیف چکار کنیم؟
توقف استعمال سیگار، مصرف منظم داروها و داشتن رژيم غذایی سالم از بروز سکته مغزی دوم پیشگیری می‌کنند

از فیزیوتراپی کمک بگیرید

تمرینات فیزیوتراپی به طور موثری می‌توانند در درمان عوارض ناشی از سکته به شما کمک کنند. شما می‌توانید از خدمات این متخصصان در منزل یا مرکز درمانی بهره ببرید.

بیشتر بخوانیم: بیماری ام اس (MS) چیست؟

به تمرینات خود در منزل ادامه دهید

یکی از نکات کلیدی در کاهش مدت زمان درمان سکته مغزی این است که با توجه به شرایط خود تمرینات ورزشی و فیزیوتراپی را در منزل انجام دهید. انجام دادن این تمرینات تا بدست آوردن بهبودی کامل باید ادامه داشته باشد.

مراقبت روح و روان خود باشید

درمان بیقراری بعد از سکته مغزی، یکی از موضوعات مهمی است که اطرافیان بیمار باید به آن توجه داشته باشند. مشکلات روانی در این بیماران کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد. بروز اضطراب، افسردگی و بیقراری در این بیماران شایع و قابل پیش‌بینی است. آنها قبلا بدون کمک کسی می‌توانستند راه بروند،‌ بدوند،‌ غذا بخورند، حرف بزنند و به امور شخصی خود رسیدگی کنند؛ اما حالا برای انجام همه آنها به کمک نیاز دارند. این موضوع زمینه را برای بروز ناراحتی‌های روانی فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانیم: از سندروم تونل کارپال چه می دانید؟

با انجمن‌ها و گروه‌های پشتیبانی در ارتباط باشید

عضو بودن در انجمن‌ها و معاشرت با افرادی که سکته مغزی را از سرگذارنده‌اند، می‌تواند برای شما مفید باشد. اعضای گروه می‌توانند تجربیات خود را در این زمینه با شما به اشتراک بگذارند. بسیاری از این انجمن‌ها به صورت آنلاین فعالیت دارند.

خود را محدود نکنید

سعی کنید با مشورت با پزشک معالج، راهکار و تکنیک‌های متفاوتی برای درمان بیابید. ممکن است یک شیوه (تمرین) درمانی جدید برای شما موثرتر از تکنیک‌های رایج باشد.

بیشتر بخوانیم: نشانه ها، علائم و راه های درمان میگرن

صبور باشید!

به خود زمان بدهید و اجازه دهید تا بدن به تدریج توان از دست رفته خود را بدست آورد. برای درمان سکته مغزی باید یک مدت زمان طولانی در نظر بگیرید. به اندازه توانایی‌های خود از خودتان انتظار داشته باشید، در غیر اینصورت احساس ناامیدی خواهید داشت. هرگز خود را در این زمینه با دیگران مقایسه نکنید. یادتان باشد، هر انسانی بدن منحصربه‌فرد خود را دارد.

بیشتر بخوانیم: درمان انواع سردرد ؛ دردی که به سر همه اومده!

طول عمر بعد از سکته مغزی چقدر است؟

طول عمر بیماران بعد از سکته مغزی به عواملی مانند سن، سلامت عمومی بدن، شدت و نوع آسیب مغزی بستگی دارد. افرادی که دچار سکته هموراژیک می‌شوند نسبت به افرادی که سکته ایسکمیک را تجربه کرده‌اند، بیشتر باید مراقب خود باشند.

سخن آخر

برای مدت زمان نمی‌توان عدد و رقم مشخصی ارائه کرد. زیرا این بیماری افراد را به شیوه‌های مختلف تحت تاثیر قرار می‌دهد. اگر شما یا یکی از عزیزانتان دچار این بیماری شده‌اید باید برای درمان سکته مغزی به خود زمان بدهید و در عین حال برنامه درمانی توصیه شده از سوی متخصص را به طور جدی دنبال کنید.

منبع: flintrehab

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟

میانگین امتیاز 4.1 / 5. تعداد رای‌ها 296

هنوز امتیازی ثبت نشده

yekta
زهرا الهی یکتا

زهرا الهی یکتا هستم؛ مترجم زبان انگلیسی با گرایش خبر. تحصیل در دانشکده خبر باعث شد تا مهارت‌‌های نوشتاری و تحلیلی من در زمینه‌های مختلف تقویت شود. من به‌طور خاص در حوزه سلامت و پزشکی فعالیت خبری داشته‌ام. در حال حاضر نیز در این زمینه تحقیق و مطالعه می‌کنم و مطلب می‌نویسم. سلامت مادر و کودک، روانشناسی و بیماری‌های زنان مهم‌ترین حوزه‌هایی هستند که در آن‌ها فعالیت دارم.

مشاهده سایر مطالب
اشتراک در
اطلاع از
guest
(اختیاری)

در صورتی که سوال شما تخصصی هست و به دنبال نظر پزشک متخصص هستید، به بخش مشاوره آنلاین پزشکی مراجعه کنید.

73 پرسش و پاسخ
بیشترین رأی
تازه‌ترین قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه سؤال ها
شمسی
شمسی
1 سال قبل

سلام جناب دکتر روزتون بخیر،پدر من حدود یک سال و شش ماه هستش سکته از نوع شدید کردن که سمت راست از کار افتاده تکلم هم نداره ،الان یه مدت هست بعد از ظهر که میشه بی قرار میشه و فقط داد میزنه شکمش هم خیلی کار میکنه،لطفا راهنمایی بفر مایید برای ارامشش چکار میشه کرد،،با تشکر

فرزاد
فرزاد
14 روز قبل

با سلام من یک سال و نیم پیش سکته کردم. الان دچار مشکل بلع ناقص و عدم تکلم هستم. راهی برای درمان هست یا خیر. ممنون

شهر
تهران
مرضیه
مرضیه
1 ماه قبل

باسلام شوهرم یک سال پیش تومور پشت گوش چپ داشته برداشتن تومورهیدروسفالی خوش خیم خوب شده بودازاول اردیبهشت سال۱۴۰۳یک مرتبه دست و پای چپ لمس شدصحبت کردن و غذاخوردن کم ام ارایازمغزومخچه گرفتن میگن سالم هست میخواستم ببینم پس مشکلش چیه

شهر
مشهد
زهرا جاقوری
زهرا جاقوری
4 ماه قبل

سال ۹۲ سکته کردم الان این مشکل دارم

Fahimullah
Fahimullah
4 ماه قبل

سلام و درود خدمت شما
آیا در واقعات سکته مغزی نوع هموراژیک اگر اوعیه های سر پاره شده باشد دوباره میشود اوعیه ها ترمیم شوند ؟

Roya
Roya
5 ماه قبل

باسلام مادرم سکته سومش والان 5ماه که هیچس نمیتونه بخوره ازدهانش وازراه بینی اینجی نصبه وبراش میریزیم ازبینی واصلا هوشیاری نداره وکلابدنش فلجه راه درمانش چیه لطفا راهنماییم کنیدباتشکر

شهر
تبریز
سلیمان
سلیمان
6 ماه قبل

سلام، پدرم دوروز است سکته مغزی کرده الان داخل بیمارستان هست وازسمت راست توانایی بلند کردن پا ودست ندارد وتوانایی گفتارندارد نظرشما چیست؟

عبدالرحمان
عبدالرحمان
6 ماه قبل

سلام مادرم سکته کرده ولی می تونه صحبت کنه ولی لکنت داره وفلج هست راه درمانی هست معرفی کنید

شهر
تهران
نظرمحمدی
نظرمحمدی
6 ماه قبل

سلام مادرم دو هفته سکته مغزی کرده با دستگاه تنفس میکنه و تو ای سی هست گفتن یک سوم مغزش آسیب دیده گفتن حالش متغیره میخواستم ببینم بهبود پیدا میکنه

شهر
تهران
اکرم عیوضی
اکرم عیوضی
7 ماه قبل

سلام خسته نباشید مادرم مدت یک ساله سکته مغزی کرده خدا شکر خیلی خوب شده احتمال این که دوباره سکته کنه هست

تیم پزشکی درمانکده
تیم درمانکده
تیم پزشکی درمانکده
7 ماه قبل
پاسخ به  اکرم عیوضی

سلام دوست عزیز.در صورتی که دارو‌های مناسب رو استفاده کنن و زیر نظر متخصص مغز و اعصاب باشن احتمال بروز سکته بسیار کاهش پیدا میکنه.امیدوارم همیشه سلامت باشید.

فاطمه
فاطمه
7 ماه قبل

ایادرعکس ام ار ای من لکه دیده شده سکته هست سن من ۶۱ جواب منو بدین سردرد زیاد دارم

شهر
تهران
عذرا تابش ۵۴ساله
عذرا تابش ۵۴ساله
8 ماه قبل

من الان مدت ۱۰سال است که سکته مغزی کردم ایا باز امیدی است که دست وپاهایم خوب بشود

تیم پزشکی درمانکده
تیم درمانکده
تیم پزشکی درمانکده
8 ماه قبل

سلام دوست عزیز.با انجام فیزیوتراپی و مشورت گرفتن از متخصص امکانش وجود داره.

حدود دو سال پیش همسرم در سرویس بهداشتی کنترلش روحد
حدود دو سال پیش همسرم در سرویس بهداشتی کنترلش روحد
8 ماه قبل

مطالب بسیار مفیدی بود

محمد خوش سیما
محمد خوش سیما
8 ماه قبل

باسلام وخسته نباشید بنده در تاریخ 18مهر 1402دچار سکته مغزی خفیف شدم که دکتر گفت لختگی ایحاد شده در سمت چپ سر وسمت راست بدنم دست وپا دچار مشکل شده است واز نظر جنسی هم مشکل پیدا کردم خواستم راهنمایی کنید بنده 44سال سن دارم

شهر
مشهد
مهدی
مهدی
9 ماه قبل

سلام
من هرجندوقت بارنصف صورتم افتادگی میکند

رستم رسولی
رستم رسولی
10 ماه قبل

مشکل قلبی هم دارد از سمت راست فلج شده

رستم رسولی
رستم رسولی
10 ماه قبل

سلام
برای علائم سکته باید به کدام دکتر مراجعه کرد

شهر
شیراز
مدیپه
مدیپه
1 سال قبل

منیکسال است سکته وغزژ کردوازناحیه چپ نتوان شدمخداراشکرالان بهترمباتلاط خودمکسی راندارم بهم کمک کنهدسدچپم یکم مشکل داره ایاراه درمانیهستد. تا فرزند دارو بیکس. کار شوهرمخیلی اعصابم راخورد میکپه بچه هاوراا یت میکنهچهکار کپو

شهر
شیراز
فاطمه
فاطمه
1 سال قبل

سلام بی اشتهایی میتوتند در اثر سکته مغزی خفیف باشد

شهر
شیراز
کوروش والهی
کوروش والهی
1 سال قبل

سلام وقت بخیر.پدرم چند روز پیش سکته کرده چندروز در ICUبستری بود و مرخص شده و الان دائم در حال خواب هستند.آیا این عوامل ناشی مصرف دارو است؟ نام دارو های تجویز شده: متفورمین۵۰۰،لوزارتان۵۰،آمیلودیپلین۵،فولیک اسید۵ و پلاویکس۷۵

ثریا
ثریا
1 سال قبل

سلام و وقت بخیر جناب دکتر
مادرم ۵۳ سالشونه حدود یک سال و نیم پیش سکته مغزی کردن سمت چپ بدنشون فلج شده
اوایل کاملا فلج بودن اما در حال حاضر با عصا راه می‌رن اما دستشون هیچ حرکتی نداره فقط حس دارن اما حرکت فقط در حد بستن چند تا انگشت فقط همین . فیزیوتراپیشون هم به صورت پیوسته نبوده . من تازه تدوایشون و به صورت جدی شروع کردم به نظرتون از کجا باید شروع کنم چون متخصص مغز و اعصابشون گفتن از نظر ما مشکلی نیست فقط باید فیزیوتراپی و دنبال کنین همین. ممنونم از پاسخگوییتون

تیم پزشکی درمانکده
تیم درمانکده
تیم پزشکی درمانکده
1 سال قبل
پاسخ به  ثریا

سلام ثریا جان.با توجه به گفته‌ی متخصص مغز و اعصاب بهتره به طور منظم فیزیوتراپی رو ادامه بدید.امیدوارم همیشه سلامت باشید.

هومن
هومن
1 سال قبل

با سلام و عرض ادب
مادربزرگ من حدود 3 ماه سکته مغزی کرده، الان در تکلم و بعضی حرکات بهتره، اما طرف چپش که آسیب دیده میگه درد دارم و اون قسمت ها داغ هست، و الان خواب نداره و بعضی اوقات حرف های بد میزنه… آیا تا کی ادامه داره؟

شهر
مشهد
زهرازهرایی
زهرازهرایی
1 سال قبل

سلام همسرم ۸ماه پیش سکته مغزی کرده یک ماه اول به خاطر فشارخون بالا بیمارستان بستری بود بعد از مرخص شدن۲ماه فیزیوتراپی انجام داد الان هنوز درست نمیتونه حرکت کنه شما چه راهکارهایی پیشنهاد میدید ممنون

شهر
تهران
حیات الله
حیات الله
1 سال قبل

سلام داکتر صاحب مادرم سکته مغزی کرده دو روز میشه در شفاخانه است رگ بندش دارد ان شاالله خوب میشه و چند روز طول خواهد کشید برای من مشوره بدی تشکر داکتر صاحب از افغانستان هستم

مهدی
مهدی
1 سال قبل

سلام خسته نباشین پدرم بیست روز پیش سکته خفیف مغزی کرده به چشمها اسیب زده دید کم شده ، یه راهکاری برای برگشت دید بهم بگین ممنون میشم با عینک حل نشد

ناشناس
ناشناس
11 ماه قبل
پاسخ به  مهدی

خوب نمیشه شب ها چشم ااشون نمیبینه یعنی خیره میبینه هر کی سکته مغزی میزنه پدر منم همین جوری بود شب ها راه شو گم میکرد چند بار گم شد ۴ بار به سختی پیداش کردیم بعد ۶ سال بازم سکته مغزی زد کما رفت و پیش خدا رفت

شهر
تهران
محمد
محمد
1 سال قبل

ببخشید‌عمل‌دیسک‌کمر‌هستش

محمد
محمد
1 سال قبل

سلام‌پدر‌من‌واسه‌دیسک‌کمر‌رفته‌واسه‌عمل‌سن‌۶۱‌ساله‌وفشار خون‌هم‌داره‌حین‌عمل‌سکته‌میکنه‌‌وعمل‌قلبش‌هم‌نیمه‌کاره‌می‌مونه‌دکترش‌هم‌میگه‌به‌من‌ربطی‌نداره‌الان‌هم‌نه‌می‌تونه‌حرف‌بزنه‌‌یک‌دست‌ویک‌پا‌هم‌نمی‌گیره‌قدرت‌تکلم‌هم‌نداره‌‌‌دست‌هم‌میزنیم‌واسه‌اینکه‌زخم‌بستر‌نگیره‌اه‌وناله‌میکنه‌بی‌قرار‌هم‌هستش‌ممنون‌میشم‌راهنمایی‌کنین‌با‌تشکر

شهر
مشهد
اصغر
اصغر
1 سال قبل

سلام‌اقای‌دکتر‌مادرم‌سکته‌مغزی‌‌‌شدید‌کرده‌خون‌ریزی‌‌‌داشته‌دوبارعمل‌کردن‌‌‌‌بیست‌پنچ‌روز‌درای‌سیوبستری‌بودن‌الان‌اوردیم‌خونه‌‌‌‌‌طرف‌چپش‌لمس‌شده‌‌نه‌میتونه‌بشینه‌نه‌راه‌میره‌فقط‌درازاوفتاده‌‌‌..خیلی‌نارحتیم‌‌‌یه‌راهنمای‌میکنید‌ممنون‌میشم۶۳سالشه

اصغر
اصغر
1 سال قبل

سلام‌اقای‌دکتر‌مادرم‌سکته‌مغزی‌‌‌شدید‌کرده‌خون‌ریزی‌‌‌داشته‌دوبارعمل‌کردن‌‌‌‌بیست‌پنچ‌روز‌درای‌سیوبستری‌بودن‌الان‌اوردیم‌خونه‌‌‌‌‌طرف‌چپش‌لمس‌شده‌‌نه‌میتونه‌بشینه‌نه‌راه‌میره‌فقط‌درازاوفتاده‌‌‌..خیلی‌نارحتیم‌‌‌یه‌راهنمای‌میکنید‌ممنون‌میشم

کاربران ناشناس
کاربران ناشناس
1 سال قبل

سلام