گال یکی از شایعترین بیماریهای پوستی است که خارش زیادی ایجاد میکند و برخی آن را با نامهای جرب، خارشک و خارشتک میشناسند. بیماری گال که توسط کنهای به همین نام ایجاد میشود، به شدت مسری است و از نشانههای اصلی آن میتوان به بثورات پوستی اشاره کرد.
این بیماری در جهان به عنوان یکی از بیماریهای پوستی بسیار آزاردهنده شناخته میشود و در صورت عدم درمان، عوارض جانبی جدی ایجاد میکند. در حال حاضر روشهای درمانی مختلفی برای گال وجود دارد که بهترین آنها، مراجعه به پزشک متخصص پوست است.
اگر میخواهید از کنه گال بیشتر بدانید، در این مقاله از مجله درمانکده همراه ما باشید تا تصاویر بیماری گال را با شما به اشتراک بگذاریم و بهترین روش درمانی آن را مورد بررسی قرار دهیم.
فهرست محتوا:
- بیماری گال چیست؟
- بیماری گال مسری است؟
- کنه گال در کجای بدن انسان زندگی میکند؟
- انواع گال
- علائم بیماری گال
- بیماری گال در ناحیه تناسلی مردان و زنان به چه شکل است؟
- گال از چی به وجود میاد؟
- روش تشخیص بیماری گال
- بهترین درمان برای بیماری گال چیست؟
- نشانه های خوب شدن گال
- عوارض بیماری گال
- چگونه از انتقال کنه گال پیشگیری کنیم؟
- راهنمای مراجعه به پزشک
- سوالات متداول
بیماری گال چیست؟
این بیماری پوستی بر اثر کنهای به نام گال با نام انگلیسی Sarcoptes scabiei ایجاد میشود که میتوان آن را نوعی کنه میکروسکوپی هشت پا دانست. این کنهها روی پوست انسان زندگی میکنند و برای تخمگذاری، پس از سوراخ کردن آخرین لایه پوست به درون آن فرو میروند.
در اثر نفوذ کنه گال درون پوست، بثورات قرمز و خارشدار ایجاد میشوند که شدت خارش این دانههای قرمز در شب بسیار شدید و آزاردهنده است؛ به نحوی که فرد از خواب بیدار میشود.
بیشتر بدانید:برای بیماری گال چه بخوریم؟
بیماری گال مسری است؟
گال یک بیماری پوستی با شدت سرایت بسیار بالاست که به راحتی از طریق تماس فیزیکی نزدیک، لباس یا رختخواب مشترک منتقل میشود. در واقع میتوان گفت، این بیماری سرعت انتقال زیادی در بین اعضای خانواده، پرستار کودک، معلمان و دانشآموزان مدرسه، خانه سالمندان و زندانها دارد. پزشکان متخصص پوست معمولا به دلیل سرعت انتقال بالای این کنهها، راهکارهای درمانی بیماری گال در انسان را برای همه افراد خانواده یا اعضای یک محیط مشترک تجویز میکنند.
کنه گال در کجای بدن انسان زندگی میکند؟
این کنهها، چینخوردگی و شکاف باریک بین پوست را برای زندگی انتخاب میکنند؛ از جمله:
- مچ دست و زانو
- بین انگشتان دست و پا
- ناحیه اطراف نوک سینه
- ناحیه اطراف کمر
- در کشاله ران و ناحیه تناسلی
بیشتر بدانید: بهترین پماد برای بیماری گال چیست؟ معرفی 6 مورد از بهترینها
- زیر ناخن
- زیر بند ساعت، حلقه و دستبند
انواع گال
این بیماری انواع مختلفی دارد که شامل موارد زیر میشوند:
۱- گال پوستهدار یا نروژی
نوع پوستهدار این بیماری، سطح وسیعی از پوست را تحت تاثیر قرار میدهد و معمولا در افراد مبتلا به ضعف سیستم ایمنی، ناتوان یا سالخورده بروز پیدا میکند. پوست این افراد بسیار ضخیم میشود و در پوستهها میلیونها کنه گال و تخم کنه زندگی میکنند. به همین دلیل پوستهها به شکل بسیار ضخیم و خاکستری دیده میشوند و بر اثر لمس تکه تکه خواهند شد. این بیماری به راحتی از طریق تماس مستقیم پوست، استفاده از لباس، ملحفه و مبلمان مشترک قابل انتقال است.
بیشتر بدانید:قارچ پوستی چیست؟ با انجام این روشها فوری درمان شوید!
۲- گال گرهای یا ندولار
این نوع بیماری گال در کودکان بیشتر شایع است. از نشانههای اصلی خارشک گرهای باید به لکهای قرمز-قهوهای بر سطح پوست اشاره کنیم که تا مدتی بعد از بهبود کنهها همچنان دیده میشوند. معمولا این نوع بیماری گال در کشاله ران، زیر بغل و ناحیه تناسلی به صورت برجستگیهای خارشدار بروز پیدا میکند.
۳- گال معمولی
گال معمولی، شایعترین نوع بیماری خارشک است. این نوع بیماری گال روی دستها، مچ دست و سایر نواحی، خارش بسیار شدیدی ایجاد میکند، اما روی صورت یا پوست سر گسترش نمییابد.
۴- گال پوست سر
در گال پوست سر، کف سر دچار التهاب و پوسته پوسته میشود. اغلب افراد هیچ علامت دیگری به غیر از پوستههایی شبیه به پسوریازیس در کف سر مشاهده نمیکنند.
بیشتر بدانید:روزاسه چیست؟ + راههای درمان بیماری پوستی روزاسه
علائم بیماری گال
علائم بیماری گال در خانم ها و آقایان معمولا ۲ تا پنج روز پس از اولین تماس با کنهها ظاهر میشوند. اگر شما قبلا یک بار به این بیماری مبتلا شده باشید، نشانههای رایج آن سریعتر (در عرض یک تا چهار روز) بروز پیدا میکنند. شایعترین علائم بیماری خارشک عبارتاند از:
- قرمزی و التهاب پوست
- احساس خارش که در شبها بسیار شدید و آزاردهنده میشود.
- بثورات پوستی مانند کهیر، نیش حشرات، برجستگی ریز، جوش یا تکههای پوسته پوسته که گاهی با تاول همراه میشوند.
- ضخیم شدن پوست که به دلیل نفوذ هزاران کنه گال درون پوست ایجاد میشود و به شدت مسری است.
- زخمهایی در قسمتهای دارای خراش پوست ایجاد میشوند که ممکن است بر اثر عفونت ثانویه با استافیلوکوکوس اورئوس به زرد زخم تبدیل شوند.
بیشتر بدانید:بیماری پیسی چیست؟ هرآنچه باید درباره این بیماری بدانید!
در صورت داشتن چنین علائمی حتما از طریق مشاوره با متخصص پوست و مو یا مشاوره آنلاین با متخصص عفونی مشورت کنید.
بیشتر بدانید:بیماری جذام چیست؟ آیا این بیماری همچنان وجود دارد؟
بیماری گال در ناحیه تناسلی مردان و زنان به چه شکل است؟
بیماری گال در ناحیه تناسلی زنان و مردان باعث ایجاد خارش بسیار شدیدی میشود. معمولا این عارضه به شکل برجستگیهای ریز و شبیه به جوش روی آلت تناسلی مردان، بیضهها و واژن بروز پیدا میکند.
گال از چی به وجود میاد؟
علت اصلی بروز این بیماری، کنهای میکروسکوپی به نام گال است که برای تخمگذاری، پوست را به شکل تونل سوراخ میکند و به درون آن فرو میرود. با باز شدن تخمها، نوزاد حشره گال به سطح پوست میآید و آنجا رشد میکند که در چنین وضعیتی، بیماری بسیار مسری است و به راحتی به دیگران منتقل میشود.
در حال حاضر، این بیماری در انسان و حیوان بر اثر ۲ گونه مختلف انگل گال به وجود میآید. هر کدام از گونهها فقط میتوانند در بدن میزبان مخصوص خود (انسان یا حیوان) رشد کنند. بنابراین، نگران انتقال بیماری از حیوان به انسان و برعکس نباشید؛ زیرا این کنهها نمیتوانند مدت زمان زیادی در بدن میزبان غیر مربوطه زنده بمانند.
بیشتر بدانید:بیماری پروانهای؛ تاولهای پوستی که درمان ندارند!
روش تشخیص بیماری گال
برای تشخیص این بیماری باید حتما به دکتر متخصص پوست و مو یا دکتر متخصص عفونی مراجعه کنید؛ زیرا گال شباهت زیادی به برخی بیماریهای پوستی دیگر دارد و تشخیص آن دشوار است. بنابراین، برای تشخیص خارشک، پزشک باید معاینه فیزیکی انجام دهد و ناحیه آسیبدیده را به دقت بررسی کند.
اگر کنه گال به راحتی قابل تشخیص نباشد، پزشک بخشی از پوست بیمار را میتراشد؛ سپس نمونه بافتی را برای بررسی میکروسکوپی به آزمایشگاه میفرستد.
یکی دیگر از راههای تشخیص این بیماری، آزمایش جوهر گال است که به مشخص شدن تونلهای ایجادشده در پوست توسط کنه گال کمک میکند. برای انجام این آزمایش، پزشک مقداری از جوهر خودکار را روی پوست آلوده میریزد. اگر پوست بیمار درگیر بیماری گال باشد، پس از پاک کردن جوهر، مقداری از آن درون سوراخهای ایجادشده توسط انگل گال باقی میماند.
بیشتر بدانید:قارچ پوست سر چیست؟ این بیماری مسری است؟
بهترین درمان برای بیماری گال چیست؟
برای درمان سریع گال باید آلودگیهای بیماری با دارو از بین بروند. معمولا پزشک، به دلیل سرعت انتقال بالای این انگل، روش درمانی را برای همه اعضای خانواده اعمال میکند. گزینههای درمانی معمولا شامل درمان دارویی، گیاهی و خانگی هستند؛ از جمله:
۱- دارو درمانی
داروهای تجویزی برای درمان قطعی گال شامل موارد زیر هستند:
- کرم پرمترین (مناسب برای بیماری پوستی گال در بارداری، بزرگسالان و نوزادان بعد از ۲ ماهگی)
- ایورمکتین (اگر کرمها و لوسیونها در رفع انگل گال موثر نباشند، پزشک این داروی خوراکی را تجویز میکند. این دارو برای زنان باردار، شیرده و کودکانی با وزن کمتر از ۱۵ کیلوگرم توصیه نمیشود.)
- کروتامیتون (بهتر است کودکان، افراد بالای ۶۵ سال، زنان باردار و شیرده از این دارو استفاده نکنند.)
- لوسیون لیندان یک درصد
- بنزیل بنزوات پماد گوگرد ۱۰ درصد
- داروهای ضد خارش گال
برخی پزشکان برای کاهش علائم دردناک و آزاردهنده گال داروهای زیر را تجویز میکنند:
- آنتیهیستامینها مانند دیفنهیدرامین
- لوسیون پراموکسین برای کاهش خارش
- آنتیبیوتیکها برای عفونت ناشی از خاراندن مداوم پوست
- کرمهای استروئیدی برای بهبود تورم و خارش
معمولا پزشکان توصیه میکنند، کرمها و لوسیونها باید از گردن به پایین در کل بدن مالیده شوند و به مدت هشت تا ۱۴ ساعت روی بدن باقی بمانند.
بیشتر بدانید:بیماری پوست مرغی؛ از علت تا راههای درمان
۲- درمان گیاهی
برخی گیاهان دارویی به بهبود این بیماری کمک میکنند؛ از جمله:
- آلوئهورا
- روغن درخت چای
- زردچوبه
- فلفل هندی
- روغن گل میخک
- روغن اسطوخودوس
لازم به ذکر است، راهکارهای درمان طبیعی در برخی افراد عوارض جانبی ایجاد میکنند؛ بنابراین قبل از استفاده حتما با پزشک متخصص پوست مشورت کنید.
۳- درمان خانگی
راهکارهای خانگی به درمان خارش ناشی از این بیماری پس از کشتهشدن انگلهای گال کمک میکنند. بهترین روشهای خانگی تسکین خارش پوست شامل موارد زیر هستند:
- پوست خود را خنک و مرطوب نگه دارید.
- پودر جو دوسر را هنگام حمام به پوست خود بمالید و پس از چند دقیقه آبکشی کنید.
- لوسیون کالامین استفاده کنید.
- با مشورت پزشک از آنتیهیستامینها برای تسکین خارش پوست کمک بگیرید.
- کرم کپسایسین نیز در کاهش خارش و التهابات پوستی بسیار موثر است.
نشانه های خوب شدن گال
استفاده از دارو، بهترین روش برای درمان قطعی گال است، اما معمولا چند هفته طول میکشد تا همه کنهها بمیرند. دکتر پوست برای اطمینان از اثربخشی داروها معاینه انجام میدهد و در صورت نیاز، یک دوره درمانی جدید شروع میکند. لازم به ذکر است، بثورات پوستی و خارش ناشی از گال تا چندین هفته پس از کشتهشدن همه کنهها همچنان باقی میمانند که در این صورت پزشک داروهای خاصی را برای تسکین علائم مذکور تجویز میکند.
عوارض بیماری گال
از شایعترین عوارض این بیماری میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- زخمهای پوستی
- نفوذ عفونت در جریان خون
- بیماری قلبی
- مشکلات مزمن کلیوی
بیشتر بدانید:اگزما نوزادان چیست؟ یک بیماری پوستی شایع اما قابل درمان
چگونه از انتقال کنه گال پیشگیری کنیم؟
بیماری گال بسیار مسری است. برای عدم ابتلا به آن، نکات زیر را به دقت رعایت کنید:
- دستها، ملحفهها و روبالشیها را با آب گرم و صابون بشویید.
- برای گسترش گال، منزل و محل زندگی خود را به طور منظم تمیز کنید.
- در صورت آلوده شدن وسیلههای غیر قابل شستشو، چندین روز آنها را در محیطی به دور از بیمار و در پلاستیک قرار دهید تا کنهها در اثر نرسیدن تغذیه، از بین بروند.
- در سفرها و مکانهای عمومی، ملحفه و روبالشی همراه خود داشته باشید.
- افراد آلوده را به سرعت شناسایی کرده، تحت درمان قرار دهید و تا حد ممکن از آنها فاصله بگیرید.
راهنمای مراجعه به پزشک
بیماری گال یکی از بیماریهای شایع پوستی در جهان است که توسط کنهای به همین نام ایجاد میشود. این کنه در حالت عادی روی پوست بدن انسان زندگی میکند، اما برای تخمگذاری به درون پوست فرو میرود و باعث بروز علائمی همچون بثورات پوستی خارشدار میشود.
در صورت تشخیص و درمان به موقع توسط پزشک، طول دوره بیماری کوتاهتر خواهد شد؛ بنابراین پس از مشاهده علائم مشکوک سریعا به دکتر متخصص پوست و مو یا دکتر متخصص عفونی مراجعه کنید.
برای این منظور کافیست به وبسایت درمانکده سر بزنید و از طریق سیستم نوبتدهی اینترنتی جهت مراجعه حضوری یا دکتر آنلاین پوست نوبت بگیرید.
سوالات متداول
خیر. کنههای عامل این بیماری با چشم غیر مسلح انسان قابل رویت نیستند.
برجستگیهای رو پوست که در اثر بیماری گال بهوجود آمدهاند، طی چهار هفته از بین میروند.
کنه گال و ساس هر ۲ از بدن انسان تغذیه میکنند؛ با این تفاوت که کنه گال این کار را از درون بدن انسان و ساس از بیرون بدن انسان انجام میدهد
گال و اگزما هر ۲ از بیماریهای پوستی با علائم مشابهی مانند بثورات قرمز و خارشدار هستند. با این حال، گال بر اثر انگل ایجاد میشود، اما اگزما به دلیل حساسیت پوستی که معمولا علت آن ناشناخته است، بروز پیدا میکند.
منابع: medicalnewstoday | mayoclinic
سلام دوستای گل منم دو دخترم و شوهرم هم به این مرض کرفتار شدم دارو هم کرفتم هیچ نتیجه نداد نمی دونم حالا چی رو امتحان کنم یک دخترم چهار ماهیشه خیلی برایش سخته کامترین صابون کوکرد استفاده میکنیم اونجا خشک میشه یک جای دیکه در میاد نمی دونم چی کار کنم
سلام دوست عزیز
پماد پرمترین دو روز پشت سر هم شب ها زده بشه فرداش ظهر پماد کلوبتازول و کروتامیتون رو قاطی کن بزن
طوری باشه کل بدنت رو بزنی حتی لای انگشتات
قبلش شامپوی گوگرد هم باید بزنی
و هفته ای دو روز باید تکرار کنی
به مدت یک ماه
و به روش سنتی کل بدنت رو دکلره و اکسیدان بزن ۵ دقیقه بمونه
اون جایی که واقعا تخم و حشره داره واقعا میسوزه
بعدش که از حموم دراومدی کلوبتازول بزن
شما جواب گرفتید؟ چند روز باید بزنیم؟
سلان وقت بخیر،منو همسرم با دخترم بیشتر از یک ماه درگیر گال هستیم،سه بار هم دکتر رفتیم ولی هنوز خوب نشدیم،چه راه حلی رو پیشنهاد میکنید
با سلام و عرض ارادت ..ببخشین نوه ی من چند روز پیش از مشهد اومد شعرستانمون اما واقعاااا نگرانش شدم .چون تمام بدنش بثورات قرمز رنگ داشت و دوسالشه و الان یه هفته هست که این بثورات رو داره زیادتر شده در جای رانش و قرمز رنگ هست.دکتر متخصص. اینجا گفته احتمالا گال باشه..حالا چه کاری باید انجام بدیم ..ممنونم از مطالب خیلی خوبتون ..عالی بود اما تشخیص ممکنه واقعااا درست باشه و همون گال باشه؟
با سلام، من دکتر رفتم و گفتم بدنم لک شد بعد تبدیل به کورک شد و الان تبدیل به کرم شده، ۷روز میشه مبتللا شدم،دکتر گفت گال هستش،و هشره های سیاه رنگ خیای کوجیکی رو بدنم یهو ظاهر میشه،مواد مخدر هم استفاده میکنم، شیره و شیشه و سیگار، از امروز میخوام کرم که داده استفاده کنم، خوب میشم،
برای درمان گال..از نوره سنتی استفاده کنید از نمونه سنتی استفاده کنید..باهمون با اول تاثیرشو میبینید
از چی؟؟
نوره سنتی دیگه چیه
نوره دقیقا مثل پودر تیز بر هست که واسه زدن موهای بدن استفاده میکنن هست
سلام مادر م ۸۸ ساله و سالهاست زمین گیر هست و پوشکی ما که دایما حمامش میکنیم من میبینم در ملافه اش یا پوشکش حشره ریز مشکی الان عکسش گرفتم ولی متاسفانه کمی له شده ببینید درمان و راه مقابله بفرمایید
سلام من یک پسر نوازد یک ماه دارم که این بیماری پوستی گرفته خواستم یدونم با هر شب حمام رفتن کمک میکنه بهش البته کرم برای این بیماری دکتر داده ولی هر دو هفته باید بزنم و هشت ساعت روی بدن بمونه بعد همحمام بره حالا من می خواهم زوتر خوب بشه باید چیکار بکنم ممنون میشم راهنمای بکنید …من المان زندگی می کنم
سلام وقت بخیر دخترم هنوز یک ماهشه واین چن روز گال گرفته بردمش دکتر پوست بهش ترکیبی وپمادوشامپو داد چطور بفهم خوبه شده یانه خیلی گریه میکنه واذیته البته من وباباش هم گرفتیم هر چی دارو گرفتیم خوب نشدیم لطفا کمک کنید
اب درمانى هاى سرعين از بين ميبره اين مريضيو؟
سلام پسرم یک سالشه دوهفته است که به بیماری گال مبتلا شده از پرمترین استفاده میکنم خیلی از دانه های خشک شدن حتی بعضیاشون گم شدن اما باز هم روزی سه یا چهار تا در میاره چیکار باید بکنم
سلام دوستان بخدا قسم ۸ ماه اومدم کشور بریتانیا ای کاش ای کاش نمی اومدم بخدا قسم زندگیم همش رفته از دست این خارش شب قبل خواب ارزوی مرگ میکنم هیچ درمانی نداره سرکه سفید سرکه سیب کرم زد گال شامپو زد گال قرص زد گال امپول زد خارش امپول زد حساسیت مربوط کننده پوست مایعات زیاد هر روز س بار حمام هر روز و هر دقیقه شستن لباس ای کاش میمردم ولی این بیماری رو نمیگرفتم با تشکر ارزوی سلامتی برا همه
سلام زکریا حتما بدنت ضعیفه یا اگر بیماری از قبل داشته باسی دیرتر جواب مید بدش همه وسایل تا کف ازاق رختواب ملحفه فرش با آب داغ سسته اونایی که نتونستی بشوری باید توی پلاستیک ببندی تا چند روز میمیرن سوراخ نباشه بدون غذا و هوا از بین میرن پماد زدی 12ساعت نشور بستگی داره زیاد یا کم اگه کمتر بود 8 ساعت کافیه به خودت برس نگران نباش میره این پمادم برای هر بیما ر یجور عمل میکنه شاید اسهال یا تهوع سرگبجه بیارهمن دو بار گرفتم اگه همش ڕوحیه ضعیف باشه دیرتر جواب میگیری برادر بهتر بشی انشاالله
ایدی بفرست کرم و نسخه برات بفرستم ایشالا بهترشی
سلام وقت شما بخیر من به بیماری گال مبتلا شدم وبه پزشک مراجعه کردم وداروها و پماد های که دکتر بهم گفت رو استفاده کردم و دارم بهتر میشم خواستم بپرسم که اگر ورزش بکنم و (عرق کردن) خوبه یا بده برای این بیماری چونکه من در هفته شش رو تمرین میکردم
ممنون میشم جواب بدید
سلام ببخشید میشه بگین چی پمادیاچی دارواستفاده کردین
پماد پرمترین
سلام وقت بخیر من وهمسر فرزندانم گرفتاراین بیماری شدیم داروها و استفاده کردیم ولی ازبین نرفته باید چیکار کنیم
از داروخانه کرم ضد گال بگیرید و استفاده کنید. فرد بزرگسال کل بدن را نوره بگذارد و سپس از کرم ضد گال استفاده کند. به محل هایی که جوش گال زده و یا خارش زیاد دارند، الکل ۹۰ درصد اسپری کنید. ملحفه ها و لباسهای زیر را با دمای ۹۰ درجه ماشین لباسشویی بشویید. پس از یک هفته از بین میروند.
آیا پوست سر هم دچار بیماری گال میشود؟؟
اگر میشود راه درمانش چیست؟؟
فقط قرص اویر مکتین
این قرص از کجا باید گرفت خیلی از دارو خانه ها ندارن
فقط قرص ایورمکتین
آیا برای خانم هایه حامله خطری داره
سلام من چند روزه بدنم به خارش افتاد وروی پام بالای زانو و زیرماهمنیر وزیربغلم الان کل بدنم به خارش عجیبی گرفتار شده ناراحتی قلبی داریم واسترس شدید حالم خیلی به کمکم کنید
از داروخانه کرم ضد گال بگیرید و استفاده کنید. فرد بزرگسال کل بدن را نوره بگذارد و سپس از کرم ضد گال استفاده کند. به محل هایی که جوش گال زده و یا خارش زیاد دارند، الکل ۹۰ درصد اسپری کنید. ملحفه ها و لباسهای زیر را با دمای ۹۰ درجه ماشین لباسشویی بشویید. پس از یک هفته از بین میروند.
سلام اصلا روحیتو نباز خیلی راحت درمان میشه من خودم الان توی دورهی درمان هستم یک هفته الی ۱۰ روز رعایت کنی برطرف میشه برو پیش متخصص پوست واستون نسبت به پیشرفت بیماریتون دارو تجویز میکنه و نهایت یک یک هفته طول میکشه دوره درمانتون نگرانی نداره اصلا ریلکس باشین . انشاالله که خدا به همه سلامتی بده.
برای درمان بیماری گال چه کار باید کنیم؟
از داروخانه کرم ضد گال بگیرید و استفاده کنید. فرد بزرگسال کل بدن را نوره بگذارد و سپس از کرم ضد گال استفاده کند. به محل هایی که جوش گال زده و یا خارش زیاد دارند، الکل ۹۰ درصد اسپری کنید. ملحفه ها و لباسهای زیر را با دمای ۹۰ درجه ماشین لباسشویی بشویید. پس از یک هفته از بین میروند.
برای درمان بیماری گال چه کار باید کنیم؟
حتما حتما از سرکه سفید استفاده کنید خودتون معجزه ش رو میبینید
سلام دوستان من هم ب این بیماری مبتلا بودم هر داروی ک بگین مصرف کردم هیچ کدام ب اندازه سرکه سفید برام خوب نبود روزی سه بار ده روز با ی پارچه تمیز یا گاز استریل کل بدن رو با سرکه بمالید خوب خوب میشید ب امید خدا و شفای کل بیماران
سرکه هم بسیار عالی است. برای خشکی بعد از مصرف سرکه میتوانید بدن را با کرم و یا لوسیون یا روغن زیتون کمی چرب کنید.
سلام دخترم۲۰ سالشه به بیماری گال مبتلا شده دکتر پوست داروی ترکیبی نوشت ولی یک دوره استفاده کردیم دوباره بعد ۱۰ رو خارش مجددن شروع شده الان چیکار کنیم لطفا راهنمایی کنید
تخمها بعد حدود یک یا دو هفته سر باز میکنند و بیماری از نو شروع میشود. باید درمان را در دو یا سه دوره به فاصله یک هفته یا ۱۰ روز تکرار کنید.
سلام من که دوسه هقته هس تمام بدنم میخوره واقعا خسته شدم واقعا ده اذابم
تو روخدا کمک کنید درمان بشم دیگ از زندگی سیرم کرده این بیماری ی راه درست درمون بگید حدود 20 تا پماد استفاده کردم الان خارش به سوزش تبدیل شده
درمانش ۳دوره قرص ایورمکتین بادوز بالاست
کجا می تونم بدست بیارم؟
سلام من خودم با همسرم و دخترم الان درگیرم
یک نفر راهنمایی کرد که از گیاه تنباکو استفاده کنم اما باید تنباکو طبیعی باشه بدون مواد افزودنی بجوشونی و بعد روزی دو بار اسپری کنی روی کل بدن
شنیدم عالیه
بنده در بعضی از اعضای بدنم بخار بر آمده و سرخ شده و شکاف شده است راه درمان آن چیست
آیا گال باعث میشه مو ریزش شدید داشته باشه
سلام دوست عزیز.گال معمولا خارش سراسر بدن ایجاد میکنه.ممکنه ریزش موی شدید هم ایجاد کنه.بهتره نوبت حضوری متخصص پوست بگیرید و مراجعه کنید.
نه بابا
سلام. من یک مدتی هست که پاهام دونه های قرمزی دارد و خارش بسیاری دارد اما بعد از ده دقیقه اونها از بین میرن و پوست پوست میشن ولی رو بدنم پایین یابالای سینم یک قسمت بزرگ خیلی قرمز هستولی خارشی ندارم خواهش میکنم جواببدهید من خیلی به جواب شما لازم دارم
به متخصص پوست مراجعه کن احتمال داره پسوریازیس باشه
احتمال حساسیت پوستی خشکی پوست یا اگزما وجود داره ولی حتما و حتما به دکتر متخصص مراجعه کن با راهنمایی کسی دارو بدون تشخیص مصرف نکن چون احتمال تشدید بیماری هست اگر زیر نظر پزشک استفاده نشه.
سلام وقتتون به خیر
من در حال حاضر ایران نیستم و 3 هفته دیگه برمیگردم
خیلی از قسمت های بدنم خارش گرفته اند که اصلی ترینش قسمت تناسلی است
خیلی نگران گال هستم چون توی هتل های مختلف بودم
میشه منو راهنمایی بفرمایید که اینجا فعلا چکاری می تونم انجام بدم
من باتجربه که این مدت داشتم میگم من حدود دوهفته داخل معقدودورواژن سوزش و خارش شدید داشتم اینقدردکترزنان رفتم کلی داروبرام نوشتن خوب نشدم یعنی اینقدر اذیت شدم خواستم دست به خودکشی بزنم وقتی راه میرفتم انگارتیغ توی بدنم بودتاآخرش فهمیدم بیماری گال گرفتم پماد permethrin گرفتم ۳شب من کل خانواده اززیرگردن تا نوک پاحتازیرناخنها بادقت پماد permethrin بریم وبعدازهشت ساعت دوش گرفتین وهر روز کل ملافه بالشت و پتوبا۹۰درجه شستم کل خانه ضدعفونی کردم و چیزهای که نتونستم بشورم توی کیسه پلاستیک گذاشتم و سفت بستمش نبایدکیسه سوراخ باشه یک هفته قرنتینه کردم تابمیرن حتی اسباب بازیهای بچهها هم تو کیسه گذاشتم ودارم خداروشکرموفق میشم یعنی هنوز طول درمان هستم
سلام شما الان خوب شدین
با سرکه سفید روزی ۳ مرحله کل بدنتو اسپری کن و با یه دسمال یا پنبه به کل بدنت بکش تا به محض برگشتن حتما به دکتر متخصص پوست مراجعه کن. لباسها رو هم روزی دو مرتبه عوض کن و با آب جوش بشور و بعد خشک شدن با اتو داغ داخل لباسها قسمتی که با بدن تماس داره حتی لباس زیر بکش و بعد الکل ۹۰ درصد اسپری کن. آرزوی سلامتی یا حق.
درصورت درمان نشدن با کرم بعد یک ماه چه باید کرد
خدایا همه بیماران رو شفا بده آمین یا رب العالمین
سلام،من آلمان زندگی میکنم،تابستون۱۴۰۱ دچار گال شدیم،بعد از چند جلسه دکتر پوست،خوشبختانه خانومم و دخترم درمان شدن،پسرم هم یک ماهی میشه که خوب شده، ولی واسه من هیچ دارویی جواب نمیده،نه ایورمکتین ،نه پرمترین،حتی بنزیل بنزوات ۹۹٪خالص رو استفاده کردم،ولی ولکنم نیست.صابون گوگرد ،سرکه سیب،آلوورا، کرم گوگرد،هرچی که فکرشو بکنید،کم کم به فکر زندگی مسالمتآمیز افتادم
من مدت ۴ ماه بود که مبتلا شده بودم و پزشک عمومی اشتباه تشخیص داده بود بعد از معاینه پزشک متخصص پوست متوجه شدم دچار بیماری گال شده ام چندتا دکتر متخصص پوست هم رفتم که داروهای مشابه دادن که جواب نگرفته بودم و از شده خارش دیگه جونم به لبم رسیده بود تا اینکه دنبال لوسیون لیندان بودم که یکی از داروخانه ها در تبریز لوسیون ایورومکتین (آیروکا) رو بهم پیشنهاد دادن با قرص ایورومکتین الان مدت یه هفته هست که میگم هیچی به اندازه سلامتی در زندگی ارزش نداره از زندگی لذت ببرید
سلام. این داروها رو از کدوم داروخانه گرفتی شمارشو بدی. بگیم ارسال کنن. من ۱ سال باهاش درگیرم
دوست عزیز درمان یکی از درمان های اصولیش به این صورته که کرم پرمترین ۵درصد رو میخرید. میرید دوش میگیرد و بدن رو با حوله خشک کنید.البته باید اندکی رطوبت داشته باشه. بعد تمام نقاط بدن بجز منفذ مقعد و اندام های تناسلی باید پماد مالیده بشه و به مدت ۱۲ ساعت روی بدن بمونه.و بعد شستشو شوی بدن. البته این کار باید همزمان برای تمام اعضای خانواده ای که باشما زندگی میکنند انجام بشه و همزمان تمامی ملحفه ها رو حوله ها و لباس هاتون رو در دمای ۶۰ درجه بشورید و به مدت ۱۰ روز بهتره در یک پلاستیک نگهداری بشه. درمان با کرم پرمترین یک هفته بعد مجدد تکرار بشه .یعنی در روز هشتم.
البته از گردن به پایین باید پماد مالیده بشه
این قرص برا خانم باردار خطر داره یا نه
از روغن یا اسانس میخک استفاده کنه
سلام منمبدنممیخاره و جای خارشمثل خونمردگیمیشع بنظرتون نشانه ای از گال هستش ؟
لطفا یکی بگه درمانی هست که این بییماری ریشه کن شه
سلام خسته نباشید، ببخشید وقتی گال ها در بدن از بین میرن،جسدهاشون چی میشه؟
بعد تشییح جنازه به درک واصل میشن
سلام۔من و بچہ ھای من بہ گال مبتلا شدیم ھرچہ معالجہ کردیم خارش خوب نمیشہ۔چکار کنم خیلی قلافہ شدم۔
سلام وقت بخیر
مالیدن سرکه سیب روی کل بدن در درمان گال موثر است؟
لطفا برای درمان سریع بیماری گال راهنمایی فرماید
من هم 4 ماه میباشد با این بیماری درگیر هستم بهترین درمان �که سیب میباشد همه روشها را امتحان کردم ولی جوابی نگرفتم فقط سرکه سیب درمان �ل میباشد با کمال تشکر
آیا میشود در مورد استفاده سرمه سیب توضیح بدین
چجوری استفاده کنم؟چنروز؟ واینکه دیگبرنگشت
حسین درمان میکنه سرکه سیب
چجوری استفاده کنیم
سلام من دچار این بیماری شدم و متاسفانه دیر متوجه شدم الان هم به دکتر رفتم وازداروی پاکترین دارم استفاده میکنم اما این بیماری حتی دهان و حتی در مدفوع من هست من باید چکار کنم ممنون راهنمائی کنید
سلام من بیماری گال دارم تازه شیر هم میدم نوزاد ۴ ماهه دارم اونم گرفته تورو خدا یه راه درمان به من بگین من پرمترین استفاده کردم جواب نداد
وای خدا بچه کوچک خیلی اذیت میشن بخدا
ما همه خانواده هم ب مرض گال مبتلا هستم دختر کوچکم یه سالشه اونم گرفته دکتر میگه پماد قرص استفاده بکنن خوب میشن بدن تون میگ با تایت بشورن ما همه کارو انجام میدم اصلن فایده نداره لطفن یه رهنمای بدن
نگران نباشید و صبور باشید. من ۸سال پیش به این بیماری به صورت پیشرفته مبتلا شدم. تمام اطرافیان و دوستانم هم مبتلا شدن. تمام لباس ها و ملافه ها رو توی آب جوش ضدعفونی کردیم. اول دکتر بهم داروی ساختنی داد اما بدنم حساسیت نشون داد اما خانواده ام کامل جواب گرفتن، اما من خودم ۷تا تویوپ پماد مخصوص گال دکتر برام تجویز کرد که هر روز یه تویوپ رو استفاده کردم. بعد از دو سه هفته به طور کل بیماری ریشه کن شد. استرس نگیرید و دارو ها رو کامل استفاده کنید و مدام لباسها رو ضد عفونی کنید و هر روز منزل رو جارو کنید.
چه کرمی بود؟
کدوم شهر و چه دارویی داد دکتر بهتون!؟
سلام وقتتون بخیر
ببخشید من همسری مبتلا به بیماری گال شده من و دخترم هم خارش های کم و مقطعی داریم از کجا مطمئن شویم که ما هم مبتلا شده ایم یا نه؟؟
چطوری درمان بشیم از این بیماری گال
سلام وقتتون بخیر من چطور میتونم کرم لیسون لیندان رو تهیه کنم یا خودتون این کرم رو دارید برام پست کنید قیمتش هم هر چی که میخاد باشه
از داروخانه آنلاین میتونی سفارش بدی
اونی که گال گرفته نباید فلفل قند چربی بخوره و لباسهاشم جدا با آب داغ بشوره ملحفه فرش همه رو عوض کنه کف اطاق وایتکس که زیاد رقیق نباشه همه جارو ضدعفونی کنه و با پماد پرمترین همه بدن بزنه بد 12 ساعت بشوره قرص داره که دونه زیاد بودن قرصم بگیرین و اینکه برای هر آدمی یجوره شاید اسهال و یا تهوع بگیره آب و میوه زیاد بخورین چون ضعف بدن باشه دیرتر نتیجه میگیری باردار از این پماد قرص نزنن که خطرناکه مواظب خودتون باشین
باسلام پدر من ۸۰ سالشه بدبخت سه ماه درگیر این بیماری گال هسته انقدر پیش دکتر رفتیم انقدر پمادروی این پدر من ازمایش کرده نشد نشد خوب بخدا دیگه من خسته شدم این بدبخت انقدر میخوارد که نگو انقدر خارش را میخوارد تا خون میکند هر کاری بگی انجام دادیم نشد خواهش میکنم اگر کسی اطلاعاتی درباره خوب شدن این بیماری داردبفرمایید که این پیرمرد گناه دارد بخدا ممنون
حداقل در جای سرد و خنکی بذار بخوابه اگر خارشش زیاده و از صابون گوگرد هم استفاده کنه